YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παρανόηση τότες. Αλλά και πάλι, για ποιό μεγαλείο μιλάμε; Για το εμπορικό ή για το μεγαλείο της μουσικής του καθ'αυτής; Το εμπορικό κομμάτι είναι όντως μεγαλειώδες. Προσωπικά βγάζω το καπέλο σε όσους μεταμόρφωσαν ένα 16χρονο παιδί σε κλόουν. Με το συμπάθιο δλδ.
frenzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Με καλύπτει ο Πήτερ Τσάο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bha3hrQOqAQ[/ame]
UpToDate_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Justiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε YiN, με το συμπαθιο δηλαδη, αλλα πως μιλας ετσι για εναν καλλιτεχνη του βεληνεκους του Τζαστιν? Δηλαδη, οκ, δεχομαι την αρνητικη κριτικη. Δεν εχουν ολοι, και δε μπορουν να εχουν ολοι μουσικο αυτι. Αλλα απο ενα σημειο και μετα.. κι οταν αρχιζουν οι ειρωνιες και το κραξιμο.. το ποτηρι ξεχειλιζει. Δειξε τον απαραιτητο σεβασμο ακομα και για τα πραγματα που δε καταλαβαινεις. Το οτι δε μπορεις να εννοησεις κατι δε σημαινει οτι ειναι σκαρτο! Ειναι απλα θεμα κριτικης και αντιληπτικης ικανοτητας.
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω τι μου άρεσε πιο πολύ στο απο πάνω ποστ αλλά θα σταθώ εδώ: Φιλε YiN Θα μπορούσε πάντως.
YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον ψηφίζω οτι μας δουλεύει σύσσωμους. Δεν εξηγείται αλλιώς. ---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ---------- Και σελλερζ, ξεχειλίζεις κακία σημερα φιλενάδα.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 No offense at all αλλά κυριολεκτείς στο αρχικό thread; Δεν ξέρω, πέρα απ τις αντιδράσεις (σχεδόν) όλων στο άκουσμα αυτού του ονόματος, τόσο οι εικόνες όσο και οι χαρακτηρισμοί στο κείμενο μου φαίνονται κάπως αρκετά ειρωνικοί. Χθες βράδυ που το δα ήμουν σίγουρος πως ήταν για χαβαλέ. (βασικά ακόμα το πιστεύω)
YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, αν σοβαρολογεί εγώ ζητάω ταπεινά συγγνώμη και πάω να κλειστώ σε μοναστήρι να ακούω μόνο ψαλμωδίες.
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Και σελλερζ, ξεχειλίζεις κακία σημερα φιλενάδα. Έτσι είναι. Όποιος αγαπάει παιδεύει... ... ... !
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνωμη, αλλα εγω εφτιαξα αυτο το τοπικ για σοβαρη μουσικου περιεχομενου συζητηση, οχι για να καθομαι να πειθω τον καθενα οτι λεγω ταληθη. Καθε λεξη μου για τον Justin Bieber ειναι βγαλμενη απο τα μυχια της ψυχης μου, και δε θα δεχτω κανεναν να το αμφισβητει.
UpToDate_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνωμη, αλλα εγω εφτιαξα αυτο το τοπικ για σοβαρη μουσικου περιεχομενου συζητηση, οχι για να καθομαι να πειθω τον καθενα οτι λεγω ταληθη. Καθε λεξη μου για τον Justin Bieber ειναι βγαλμενη απο τα μυχια της ψυχης μου, και δε θα δεχτω κανεναν να το αμφισβητει. εδω εισαι [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nU-XLNs4TCY&feature=related[/ame]
frenzy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνωμη, αλλα εγω εφτιαξα αυτο το τοπικ για σοβαρη μουσικου περιεχομενου συζητηση, οχι για να καθομαι να πειθω τον καθενα οτι λεγω ταληθη. Καθε λεξη μου για τον Justin Bieber ειναι βγαλμενη απο τα μυχια της ψυχης μου, και δε θα δεχτω κανεναν να το αμφισβητει. πιουρ κωμωδία. Αναμφισβήτητα.
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και νομίζω ότι trollάρεις... Μαλιστα. Προσωπικα θεωρω οτι το κοινο του J.B. ειναι κοινο ολων των ηλικιων. Θα διαφωνήσω. Τουλάχιστον για τον πυρήνα του κοινού του. Φυσικα και πολλοι φανς ειναι μικροτεροι, της ηλικιας του ή λιγο πιο πανω [...] "Πολλές" θες να πεις. [...] αλλα εχω συναντησει και αρκετα μεγαλυτερους, σοβαρους ανθρωπους, ατομα κυρους, που βγαζουν το καπελο μπροστα στο μεγαλειο του Justin!! Άλλο το να αναγνωρίζεις κάτι, δίχως να δηλώνεις οπαδός κι άλλο το να συλλέγεις φωτογραφίες, videos, αυτόγραφα του BJ.
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 "Πολλές" θες να πεις. Πολλοι και πολλες. Η τεχνη δεν εχει να κανει μονο με την εξωτερικη εμφανιση. Άλλο το να αναγνωρίζεις κάτι, δίχως να δηλώνεις οπαδός κι άλλο το να συλλέγεις φωτογραφίες, videos, αυτόγραφα του BJ. Αναγνωριζω κατι και επιθυμω συναμα να εκδηλωσω τον θαυμασμο μου συλλεγοντας και συζητωντας με ομοδοξους. Δε καταλαβαινω που ειναι το κακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.