Adam Mimikidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα Έχω το Turbo-X Uranus duo Ι.Γνωρίζω ότι είναι 3-4 χρόνια μοντέλο.Δεν το έχω φορτωμένο με προγράμματα πάντως να μη πω ότι σέρνεται αργεί γενικώς σε ότι και να κάνω.Τι μπορεί να φταίει άραγε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γραφεις και τα χαρακτηριστικα του για να μην τα ψαχνουμε?Επισης τι windows εχεις επανω?
Adam Mimikidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γραφεις και τα χαρακτηριστικα του για να μην τα ψαχνουμε?Επισης τι windows εχεις επανω? Windows XP Home οθονη 17" CPU CORE DUO T2050 (1.6GHz/533MHz) RAM: 4gB ddr2 667mhz(το γνωρίζω ότι είναι πολλά) INTEL WIRELESS LAN DVDRW DUAL ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ATI X1600 512MB HDD NB 80GB SEGATE SATA 2.5'/5400/8MB USB 2.0 x 4
ss13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσα gb έχεις ελεύθερα στον δίσκο ; Αν έχεις vista είναι πρόβλημα γιατί αργεί το μηχάνημα , τρέξε αυτό http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/ να καθαρίσει λίγο , τι προγράμματα έχεις φορτωμένα επάνω ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν δικαιολογητε να σερνεται,μια χαρα χαρακτηριστικα εχεις. Για γινε λιγο πιο περιγραφικος.Οταν λες σερνεται?Τι εχεις ανοιχτο και λες οτι σερνεται?
GeoXrh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση. Απλά δεν ήθελα να ανοίξω topic. Θα είμαι σύντομος. Laptop σβήνει εντελώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας (δεν είναι στάνταρ το πότε και με ποιο πρόγραμμα, συμβαίνει απροειδοποίητα). Έχω κάνει εξαντλητικούς ελέγχους με Avira, Malwarebytes, Super Antispyware, έδιωξα ότι τυχόν ιός, trojan, adware υπήρχε. Το παράδοξο είναι ότι τελευταία σβήνει λίγο πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας. Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει κανονικά. Η απορία μου είναι η εξής: από τη στιγμή που μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία, λογικά δεν πρέπει να τίθεται θέμα format και επανεγκατάστασης των Windows, έτσι δεν είναι; Επίσης, κάποιο link για windows xp home edition greek ; (product key διαθέτω νόμιμο) Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόδεκτη. Ευχαριστώ.
cxmgp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μπορεις ανοιξε το και κοιτα αν εχει μαζεψει αρκετη σκονη και δυσκολευεται στη μειωση της θερμοκρασιας. Αν συμβαινει αυτο, τοτε πολυ πιθανο να σβηνει απο υπερθερμανση
GeoXrh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού έμεινα κανά 2-3 ώρες σε ασφαλή λειτουργία (είχα βάλει το Avira για λεπτομερή έλεγχο) ξαναμπήκα κανονικά. Μετά από καμιά ώρα συνεχούς λειτουργίας (δεν άνοιξα κανένα πρόγραμμα, μόνο συμμάζευα φακέλους και αρχεία) έσβησε πάλι. Θα δοκιμάσω φίλε cxmgp να κάνω αυτό που λες. Θα ήθελα κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση η επανεγκατάσταση των Windows να βοηθήσει ή τζάμπα ο κόπος.
Adam Mimikidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν δικαιολογητε να σερνεται,μια χαρα χαρακτηριστικα εχεις.Για γινε λιγο πιο περιγραφικος.Οταν λες σερνεται?Τι εχεις ανοιχτο και λες οτι σερνεται? Kαλημέρα έκανα format και όλα οκ,το μόνο είναι πως δεν δουλέυουν οι θύρεςγια τα usb.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Kαλημέρα έκανα format και όλα οκ,το μόνο είναι πως δεν δουλέυουν οι θύρεςγια τα usb. Xp περασες ετσι?Drivers?Τους περασες?
GeoXrh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 GeoXrh , τι μοντέλο είναι ; Toshiba Satellite M100-165. Μετά από κάποιες δοκιμές μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτά που μπόρεσα να συμπεράνω είναι τα εξής. α) Σε ασφαλή λειτουργία μένει ανοιχτός με τις ώρες. Μάλιστα ανοίγω και καμιά 3-4 προγράμματα ταυτόχρονα. (Word, Excel, Nero, Winamp). β) Σε κανονική λειτουργία τα πάντα είναι φλου. Μπορεί να σβήσει σε 2 ώρες μπορεί σε 1 λεπτό, μπορεί και πριν μπει στα Windows (αυτό το τελευταίο δεν το κάνει στις τελευταίες δοκιμές). Πάντως κάποια στιγμή σβήνει. Μπορεί να σβήσει και μόνο μ' ένα δεξί κλικ πάνω σ' ένα φάκελο ή στην επιφάνεια εργασίας. Γενικά είναι απροσδιόριστο πότε θα σβήσει. Τι γνώμη έχει κάποιος για καθαρή εγκατάσταση των Windows ξανά;
Alexander000000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλισπερα Εχω καπιο προβλημα με το λαπτοπ μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΜΟΥ εχω κανει τα παντα βοηθεια Πληροφοριες:ειναι τα μαθητικα τα notebooks ξερω καλους υπολογιστες αλλα δεν μπορω να την αλαξω ---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ---------- Λοιπον ακου τι θα κανεις. Εαν ειναι λαπτοπ θα υπαρχει καπου στο system 32 και θα λεει rinsll αν εχεις επιτραμεζειο(μεγαλο) θα εχεις cd θα το βαλεις και θα ισαχεις τον κωδικο (serial) που θα ειναι λογικα σε ενα μερος του υπολογιστη σου κολλιμενο good luck (καλυ τυχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.