Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως και ολα με υδροπνευματικη αναρτηση. Στη δουλεια σου δεν πηγαινες, σε βουλκανιζατερ πηγαινες, αλλα ναι μπορουσε να παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βέβαια όλα αυτά εγώ δε τα ήξερα, το γεγονός πως είναι cult μου έφτανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 αν έχεις λεφτά να το αγοράσεις δεν πρόκειται να το σπρώξεις ποτέ θα σε ακολουθεί μόνιμα ένα βυτιοφόρο... Μάλλον πιο αποτελεσματικό θα ταν κάτι τέτοιο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugeakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Simca Vedette με αυτο το αμαξι εμαθα να οδηγαω το ειχε ο παππους μου http://en.wikipedia.org/wiki/Simca_Vedette ταχυτητες στο τιμονι ! καλοοοο!!!! ---------- Προσθήκη στις 19:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:20 ---------- Απο ποια άποψη? Αξιοπιστίας? Επιδόσεων? Design? Οδηγικής Συμπεριφοράς/Απόλαυσης? Οικονομίας?Υπάρχουν πολλά aspects και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αμάξι που να τα κάνει όλα τέλεια..Ασε που είναι και πολύ υποκειμενικό Πάντως, για να απαντήσω, θεωρώ το golf ενα απο τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Και το corolla επίσης (κυρίως δεκαετίας 90) εγω εχω ενα toyota carina του 1994 μοντελο ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ---------- μετά από πολλή πλύση εγκεφάλου... ...Bugatti Veyron SS ναι θα συμφωνησω και εγω οντως ειναι το καλυτερο αυτοκινητο σε θεμα ταχυτητας που εχει βγει ποτε...ειναι αυτο που εχει 1000 + 1 αλογα ετσι? ---------- Προσθήκη στις 19:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ---------- παιδια οσον αφορα μικρο αυτοκινητο, ξερετε τι εννοω, για μεσα στην πολη τι εχετε να προτεινετε? εμενα μαρεσει το τογιοτα γιαρις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Aygo/C1/107 ή Chevrolet Spark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 [...] ναι θα συμφωνησω και εγω οντως ειναι το καλυτερο αυτοκινητο σε θεμα ταχυτητας που εχει βγει ποτε...ειναι αυτο που εχει 1000 + 1 αλογα ετσι? [...] 1200 το SS . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ναι θα συμφωνησω και εγω οντως ειναι το καλυτερο αυτοκινητο σε θεμα ταχυτητας που εχει βγει ποτε...ειναι αυτο που εχει 1000 + 1 αλογα ετσι? nope, είναι η Super Sport έκδοση που είναι σχεδόν 1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugeakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 nope, είναι η Super Sport έκδοση που είναι σχεδόν 1200 με τελικη? ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ~430 ειχε +200 αλογα απο το προηγουμενο,αλλα νομιζω +50% ροπη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 με τελικη? ποσο? 431km/h, το έδειξε στη latest season του Top Gear και η αύξηση της τιμής αγοράς βαρβάτη βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=2iOHNtMLVPA[/ame] Δώστε βάση πώς μαζεύει χλμ...ας πούμε απο τα 250 και μετά... Thresh-ακο πρώτα το έβαλα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ha σε πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 με τους αδερφούς Winchester μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 απο το death proof ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.