Προς το περιεχόμενο

φοιτητικο ιντερνετ χωρις γραμη οτε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα που ανεβω αθηνα για σπουδες ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση για να εχω ιντερνετ

το σπιτι που νοικιασα δεν εχει γραμη οτε

τα τηλεφωνηματα δεν με ενδιαφερουν

θελω αποκλειστικα μονο ιντερνετ

Δημοσ.

Απλός να ξέρεις ότι θα πληρώσεις κάπου στα 40euro για εγκατάσταση νέας τηλεφωνικής γραμμής αν δεν υπάρχει ενεργοποιημένη γραμμή στο σπίτι. Μετά είναι δικό σου θέμα εάν θα παίρνεις τηλέφωνα η όχι. Καλό θα ήταν να αποφύγεις ΟΤΕ για να γλυτώσεις και το μηνιαίο πάγιο :-)

Δημοσ.

απο την στιγμη που το σπιτι δεν εχει τηλεφωνικα καλωδια μεσα στους τοιχους φανταζομαι οτι θα θελεις αρκετα λεφτα για την καλωδιωση και μονο. οποτε καλυτερα να πας σε Mobile Internet

επειδη ειδα και τα απο πανω σχολια, εγω υπεθεσα οτι το σπιτι δεν εχει καθολου καλωδιωσεις και για αυτο σου απαντησα ετσι. καλυτερα ξεκαθαρησε το

Δημοσ.
δεν το καταλαβα καλα

θελω να ξερω ποσο θα πληρωνω καθε μηνα

Η εγκατάσταση νέας γραμμής γίνεται μία φορά και δεν πληρώνεις ξανά. Μετά θα έχεις μόνο το μηνιαίο πάγιο του Ιντερνετ της εταιρίας που θα επιλέξεις. Π.χ. Για την VODAFONE είναι 16,50 euro /μήνα για γραμμή 6Mbps χωρίς τηλέφωνα.

Δημοσ.

Επειδη και εγω βρισκομαι στην ιδια θεση με σενα,η λυση στην οποια κατεληξα ειναι το παρακατω πακετο της ΧΟΛ: http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=77&itmID=140&la=1

15/μηνα και οι τρεις πρωτοι δωρεαν αν κανεις αιτηση μεσω ιντερνετ.Αλλα να ξερεις εχει μεγαλο τελος ενεργοποιησης,85 ευρω.Παρ'ολα αυτα ειναι οτι πιο οικονομικο βρηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...