wizzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Metal Hammer υπήρχε τότε, αλλά ήταν απλή μετάφραση του αντίστοιχου αγγλικού. Αρχές δεκαετίας του '90 άρχισε να έχει τη δική του ύλη (και να ξεφεύγει από τις απλές μεταφράσεις).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Στην αρχή ήταν "Heavy Metal" και μετά έγινε "Metal Hammer & Heavy metal" (αγοράστηκε από το αγγλικό metal hammer αν θυμάμαι..)
Metal_Throne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και από τότε που κυκλοφόρησε το No prayer for the dying πέρασαν 20 χρόνια Οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες :cry: Κι όμως το No prayer έχει το δικό του σκληροπυρηνικό κοινό. Συνθέσεις έχει ο δίσκος, απλώς χαντακώθηκε από την παραγωγή. Είχε και την ατυχία να βγει μετά από δύο διαστημικά album, λογκό ήταν να περάσει στα κουφά. Και κάτι άλλο... το γεγονός οτι κάποιοι δεν μπορούν να ακούσουν πλέον Maiden, δεν σημαίνει οτι βγάζουν άθλια αλμπουμς. :-D:-D:-D
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ελαφρώς άσχετο-σχετικό, αλλά θυμάμαι την κριτική στο "Powerslave" στο Ποπ & Ροκ, όπου ο Μαλαθρώνας είχε γράψει πως οι maiden στο μέλλον θα βγάζουν μουσική για aerobic! Την έχω διαβάσει και εγώ αυτή την κριτική... την είχα βρει σκαναρισμένη σε κάποιο φόρουμ. Πραγματικά εμετική και τελείως κομπλεξική. Με κάποια διεστραμμένη λογική που δεν μπορώ να καταλάβω, συμπεραίνει ο "κριτικός" ότι οι maiden είναι ναζι και σαδομαζοχιστές
john1987 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αρα επειδη καποια κραζανε το somewhere in time οταν βγηκε σημαινει οτι ειμαστε οι αντιστοιχοι τους απλα 15 χρονια αργοτερα ε? Σωστη η λογικη. Σιγουρα απο το 1980 μεχρι το 1988 ηταν στο απογειο της καριερας τους.Αλλα εγω εκτιμω και τα albums μετα το 2000 ειδικα το Brave,αλλα το τελευταιο τους δε μου καθεται με τιποτα. Για μενα βεβαια το καλυτερο τους album ειναι το Seventh Son.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.