Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα μετατροπής ταινιών από DVD σε xvid

alexioualexios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, καλά τώρα, αυτό θα πρέπει να θεωρείται non-issue για το είδος χρηστών στο οποίο απευθύνεται το MeGUI. Το να αλλάξουν το default container από MKV (ή MP4, δε θυμάμαι τώρα ποιο έχει) σε AVI, εννοώ...

Δημοσ.
Ε, καλά τώρα, αυτό θα πρέπει να θεωρείται non-issue για το είδος χρηστών στο οποίο απευθύνεται το MeGUI. Το να αλλάξουν το default container από MKV (ή MP4, δε θυμάμαι τώρα ποιο έχει) σε AVI, εννοώ...

Όντος,αλλά αν διαβάσεις τα αρχικά post θα καταλάβεις ότι δεν μιλάμε για τέτοιο είδος χρηστών. :lol:

Δημοσ.

Με την αναφορά στο AutoGK, καλύφθηκαν νομίζω και οι αρχάριοι χρήστες. Ή πιο σωστά, οι χρήστες που είτε δε μπορούν είτε δε θέλουν να προβαίνουν σε λεπτομερειακές ρυθμίσεις.

Την κουβέντα, αν κατάλαβα καλά, τη γυρίσατε με τον Proikothira αντάμα σε Avidemux VS MeGUI debate, άρα εκ των πραγμάτων debate σχετικά με προγράμματα για «εμάς τους υπόλοιπους».

Δημοσ.

παιδια εκανα μια μετατροπη σε μια ταινια αλλα εχω το εξης προβλημα

αφου κανω της επιλογες οπως βλεπετε στην εικονα

οι υποτιτλοι δεν συγχρονιζονται, τι μπορει να φταιει? :fear:

post-160592-129063119479_thumb.jpg

Δημοσ.

Λόγου αμερικανιάς του προγράμματος είναι ρυθμισμένο στα 23.9fps αν η πυγή που έχεις είναι ευρωπαϊκή 25fps θα υπάρχουν ασυγχρονισμοί σιγουρέψου για τα τη fps(frames per second) έχει η πυγή σου με το mediainfo,στο autogk μπορείς να αλλάξεις fps πατώντας το Ctrl+F9 αφού φορτώσεις την ταινία.

Δημοσ.

Video

ID : 224 (0xE0)

Μορφοποίηση : MPEG Video

Format_Version : Version 2

Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία

Ύψος : 576 εικονοστοιχεία

Λόγος εικόνας : 16:9

Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps

Στάνταρ : PAL

Δημοσ.

(Ήτανε στο 23,9 αρχικά έτσι; )

ναι :fear:

32777244.jpg

μου βγαζει ερρορ

---------- Προσθήκη στις 11:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:01 ----------

ηθελε να το τρεξω σαν administrator γι αυτο εβγαζε ερρορ

αντε να δουμε τωρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...