Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα μετατροπής ταινιών από DVD σε xvid

alexioualexios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καλησπέρα,

έχω στα XP το DVDFab αλλά μου κάνει νερά. π.χ. όταν μετατρέπω μία ταινία, μπορεί να μην μου ενσωματώσει τους υπότιτλους στην πρώτη φορά αλλά στην 4η ή 5η φορά.

Χθες μετέτρεψα μία ταινία και μου έβαλε υποτίτλους, αλλά εμφανίζονται μόνο ανά 5 ή 10 λεπτά. Έτσι για να τσεκάρεις και τα αγγλικά σου.

Ποιο πρόγραμμα προτείνετε εσείς; Το μόνο που θέλω είναι να παρακάμπτει κάποιες προστασίες, και να μπορώ να του κάνω μία δύο ρυθμίσεις για το τι μέγεθος θα έχει το τελικό αρχείο, για το αν θα έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ή σε αρχείο srt, και άντε στο τσακίρ κέφι να του αλλάξω και κανένα bitrate στην εικόνα.

Αυτά.

Θενξς ε λοτ...

Δημοσ.
Καλησπέρα καλησπέρα,

έχω στα XP το DVDFab αλλά μου κάνει νερά. π.χ. όταν μετατρέπω μία ταινία, μπορεί να μην μου ενσωματώσει τους υπότιτλους στην πρώτη φορά αλλά στην 4η ή 5η φορά.

Χθες μετέτρεψα μία ταινία και μου έβαλε υποτίτλους, αλλά εμφανίζονται μόνο ανά 5 ή 10 λεπτά. Έτσι για να τσεκάρεις και τα αγγλικά σου.

Ποιο πρόγραμμα προτείνετε εσείς; Το μόνο που θέλω είναι να παρακάμπτει κάποιες προστασίες, και να μπορώ να του κάνω μία δύο ρυθμίσεις για το τι μέγεθος θα έχει το τελικό αρχείο, για το αν θα έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ή σε αρχείο srt, και άντε στο τσακίρ κέφι να του αλλάξω και κανένα bitrate στην εικόνα.

Αυτά.

Θενξς ε λοτ...

convertxtodvd θα σε καλύψει

Δημοσ.

αυτο δε κάνει το ανάποδο;

από xvid ή ότι άλλο θες να στο κάνει DVD ???

Εγώ θέλω από DVD να την κρατάω στον δισκο. Σε xvid ή κάποια άλλη καλή μορφή.

Δημοσ.

Το AutoGK είναι θρύλος και το δουλεύουν πάρα πολλοί από τους γνωστούς αγνώστους,είναι αυτοματοποιημένο και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να του πεις αν προτιμάς DivX ή Xvid και τη μέγεθος θέλεις να είναι το αποτέλεσμα.

Το Avidemux είναι λιγάκι ποιο δύσχρηστο αλλά έχει σχεδόν ότι ρύθμιση μπορεί να χρειαστείς ποτέ σου.

Οπότε αρχάριος = AutoGK

προχωρημένος = Avidemux

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
αρχάριος = AutoGK

προχωρημένος = Megui η Gknot

το avidemux δεν μπορει να τα φτασει σε καμια περιπτωση αυτα τα δυο...

Καλά για τα δύο που πρότεινα έλεγα ότι το Avidemux είναι για προχωρημένους,αν είναι να λέμε, ας δουλέψει και το χ.264 που το τρέχεις και το χειρίζεσαι μέσα από dos.

Δημοσ.

τι ειναι καλητερο divx η xvid?

Στην πράξη το ίδιο πράγμα είναι (δεν θα καταλάβεις διαφορά) το DivX είναι επαγγελματικό με την έννοια ότι χρεώνουν,ενώ το XviD είναι εντελώς δωρεάν.

απο ηχο mp3, aac η κατι αλλο?

Αναλόγως τη μηχανήματα έχεις στην διάθεσή σου,αν έχεις homecinema με dolby suround κάντα aac ή ac3 αν έχεις μια απλή φέτα mp3.

Δημοσ.
Καλά για τα δύο που πρότεινα έλεγα ότι το Avidemux είναι για προχωρημένους,αν είναι να λέμε, ας δουλέψει και το χ.264 που το τρέχεις και το χειρίζεσαι μέσα από dos.

εδω μιλαμε για xvid νομιζω...

τι ειναι καλητερο divx η xvid?

απο ηχο mp3, aac η κατι αλλο?

AAC ειναι πιο συγχρονο codec και ειναι σαφως ανωτερο στα χαμηλα bitrate 100-250

αλλα νομιζω οτι μονο σε mp4 μπαινει(ας με διορθωσει καποιος να κανω λαθος σε αυτο..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...