Προς το περιεχόμενο

μετατροπή πολλαπλών .vod (απο dvd) σε .avi

Elenouko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Προσπαθώ να μετατρέψω ένα dvd σε ΕΝΑ αρχείο .avi..

Προσπαθώ με το Auto GK..

Το θέμα είναι ότι το dvd περιλαμβάνει μία σειρα... πρεπει αναγκαστικά το κάθε επισόδειο να είναι ξεχωριστό avi; ή υπάρχει τρόπος να είναι όλα μαζί;

Περιμένω απαντήσεις σύντομα!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Απ' όσο θυμάμαι από το AutoGK, όχι, δεν υπάρχει τρόπος από episodic DVD να συνδυαστούν όλα τα DVD-Video Titles σε ένα ενιαίο τελικό AVI. Αυτό όμως δε σε σταματά από το να κάνεις σε 2ο χρόνο την ένωση των επιμέρους AVI σε ένα μοναδικό, με κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα (π.χ. VirtualDub). Αρκεί οι ρυθμίσεις κωδικοποίησης του AutoGK (με βασικότερη την ανάλυση σε pixels) να είναι κοινές σε όλα τα προς ένωσιν AVI.

Δημοσ.

χμ..

το φαντάστηκα...

Ευχαριστώ πολύ... Μάλλον θα τα κάνω ένα ένα avi και μετα σε φακέλους σύμφωνα με την season..

Τώρα έχω κολλήσει σε άλλο σημείο.. ενώ το dvd εχει 5 επισόδεια... τα VTS αρχεια είναι 13... ελπίζω να βγάλω άκρη.. =)

Δημοσ.
Τώρα έχω κολλήσει σε άλλο σημείο.. ενώ το dvd εχει 5 επισόδεια... τα VTS αρχεια είναι 13... ελπίζω να βγάλω άκρη.. =)

Ίσως να έχεις τύχη τελικά. Τσέκαρε με κάποιον video player τί ακριβώς αναπαράγεται όταν επιλέξεις να παίξει το κάθε ένα εκ των 13 VTS titles. Είναι πολύ πιθανό κάποιο ή κάποια από αυτά να οδηγεί σε σειριακό non-stop playback όλων των επεισοδίων του δίσκου. Οπότε, και το ripping του αντίστοιχου VTS στο AutoGK θα οδηγεί στο αποτέλεσμα ακριβώς που ζητάς στο αρχικό σου μήνυμα.

Συν τοις άλλοις, επιβάλλεται να κάνεις έναν τέτοιον έλεγχο πριν αρχίσεις να κωδικοποιείς ένα-ένα τα 13 αυτά titles, αν μη τί άλλο γιατί στην περίπτωση που ισχύει το παραπάνω που ανέφερα θα οδηγηθείς σε περιττό/άσκοπο encoding και χάσιμο χρόνου!

Δημοσ.

νομίζω ότι έχω ήδη χάσει αρκετό χρόνο...

μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 επισόδεια και μόλις παρατήρησα ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός σε ήχο και εικόνα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...