Προς το περιεχόμενο

HARDCORE problem (xvid)- My.Big.Fat.Greek.Wedding

the_dude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν κατέβασα (μου φέραν) το My.Big.Fat.Greek.Wedding.DVDScreener.XviD.KSi-greekxvid-ksi.avi κωδικοποιημένο με xvid και vbr mp3, 23,976 fps

Στο frame 81173 με όποιον player και αν το ανοίξω κολλάει (κλείνει ο player κτλ)

Έτσι έκοψα ένα κομμάτι 81158-81259 (frames)-4 sec .

Για την ιστορία το nandub δεν το έκοβε με τίποτα (απλά αυξανόταν ο χρόνος remaining σα χρονόμετρο) έτσι έκοψα τον ήχο μόνο με nandub (save wav) και το video με VirtualDub (ήχος vbr επαναλαμβάνω)

Το κομματάκι αυτό 81158-81259.avi (566 kb)+ ήχο (85 kb) δε μπορώ να το ξανακωδικοποιήσω με τίποτα .Το v-dub με ότι codec (ακόμα και uncompressed ) κρασάρει δημιουργώντας το αντίστοιχο log (crashinfo.txt 10kb).Αν κάποιος μπορεί να βγάλει άκρη ευχαρίστως να του το στείλω.

Δοκίμασα και με TMPGEnc (σε mpeg οτιδήποτε )αλλά μετά το προβληματικό frame απλά βγάζει μια μαυρίλα.

Δοκίμασα και κάτι ψιλά με Adobe Premiere 6.0 αλλά και αυτό κράσαρε (το πρόγραμμα δε το ξέρω χρησιμοποιώ απλά έκανα μια απόπειρα).

Συμπέρασμα εάν κανείς έχει σοβαρή άποψη σε video editing και έχει όρεξη να παιδευτεί ευχαρίστως να του το στείλω.

Οποιαδήποτε άποψη-ιδέα, παραπάνω από ευπρόσδεκτη

Ή αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο avi και μπορεί και θέλει να μου στείλει το προβληματικό κομμάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που να μπλέκουμε τώρα με σοβαρές ιδέες-απόψεις,το θες όλο σε xvcd(ότι βγάζει το dvd2svcd),να τηλεφωνηθούμε να το πάρεις,να τελειώνουμε να μην πεδεύεσαι;

Snollygoster

said:

Exw dwsei ki egw link sto 2.

?????????????????????????

Kαταρχήν marios1957 χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Το θέμα δεν είναι να το πάρω για να στολίζει τη συλλογή μου (το πολύ πολύ να περιμένω να βγει σε dvd και να το φτιάξω-celeron 500άρι overclocked έχω σε καμιά μέρα θα είναι έτοιμο...).

Αν θες συναντιόμαστε να ανταλλάξουμε συλλογές...

Το θέμα είναι αν γίνεται να το φτιάξω ή αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο και τη γλυτώσω.Anyway thanks για το ενδιαφέρον

Μάριε και οι υπόλοιποι...όχι υποννούμενα για το θέμα αυτό. Ούτε εδώ ούτε σε κανένα άλλο fora. Το γιατί πιστεύω ότι το γνωρίζετε καλύτερα από μένα!

Thanx προκαταβολικά!

Τελοςπάντων από αλλού ξεκίνησε το topic και αλλού κατέληξε .

Κάποιος moderator ας σβήσει τα παρατράγουδα .

Πάντως ως ζήτημα παραμένει

Snollygoster no harm done

Εντάξει problem solved !!!!!!!!!Thanks Snollygoster

Μετά από πολύ παίδεμα βέβαια!!!!!!

Απλά να σας ενημερώσω ότι αν θέλετε να ενώσετε μερικά βιντεάκια (προφανώς να έχουν ίδιο codec και ίδιο frame size) και το v-dub ή nandub σας σπάσουν τα νεύρα με τα errors τύπου (Cannot apprend segment :the audio streams have different data formats ή different sampling rates ) ΤΟΤΕ ενώστε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ το video και τον ήχο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...