Προς το περιεχόμενο

Antimalware.Doctor

Tonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν για σε όλους..Έχω το εξής πρόβλημα:

Πριν 2 μέρες ενώ έκανα setup ένα πρόγραμμα (autocad 2010) έτσι ξαφνικά μου άνοιξε ένα παράυθυρο που έλεγε antimalware.doctor το οποίο έκανε scan και καλά και μου βρήκε ιούς,trojans κ.τ.λ. στο pc μου. Έψαξα στο ίντερνετ και είδα πως το ίδιο το πρόγραμμα είναι malware έτσι εκανα κάποια βήματα και νομίζω πως το διέγραψα.Απο τότε όμως κά8ε φορά που ανοίγω το pc μου το nod32 μου κάνει block αυτό:

waytoall.com/borders.php

ip.address:96.9.157.39:80 και μου βρήσκει και κάποια ads.exe, adl.exe, adq.exe τα οποία δεν έχω ιδέα τι είναι.Ξέρετε πως μπορώ να διαγράψω αυτά τα αρχεία και το waytoall.com ώστε να μην μου τα βγάζει?

Έχω κάνει scan με Malwarebyte's Anti malware και με SuperAntispyware αλλα δεν μου βρήκαν τπτ.

Δημοσ.

Φαίνεται πως δε καθάρισες πλήρως. Ενημέρωσε το malwarebytes ξανά και ξανασκάναρε.

Μετα κατέβασε το Hitman pro, κάνε σκανάρισμα (2-3 λεπτά διαρκεί) και ενεργοποίησε το trial license για να καθαρίσει ότι βρει.

Αν δεν καθάρισες, googlare Norton Power Eraser ή Kaspersky Virus Removal Tool και κάνε σκαν με ένα απο τα δύο. Στο πρώτο προσοχή, πολύ δυνατό, αλλά μπορεί να βρει και κανα δυό καλά αρχεία για κακόβουλα.

Δημοσ.

Άδικος κόπος τουλάχιστον σε εμένα,το ίδο είχα πάθει και εγώ μόνο που σε εμένα κάθε 5 λεπτά εξαιτίας αυτού που έπεφτε και το ιντερνετ δοκίμασα τα π΄παντα μεχρι και rescuy Disks,μόνη λύση για εμένα το φορματ....

Δημοσ.

Παιδιά μέχρι τώρα όλα καλά δεν μου ξαναέβγαλε τπτ. Το Malwarebyte's Anti malware και το Hitman pro έκαναν δουλεια απότι φαίνεται.Ευχαριστώ τον flik για το ενδιαφέρον που έδειξε..

Δημοσ.
Άδικος κόπος τουλάχιστον σε εμένα,το ίδο είχα πάθει και εγώ μόνο που σε εμένα κάθε 5 λεπτά εξαιτίας αυτού που έπεφτε και το ιντερνετ δοκίμασα τα π΄παντα μεχρι και rescuy Disks,μόνη λύση για εμένα το φορματ....

Όχι επιστημονική λύση το Format !

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ το ιδιο πρόβλημα ειχα και έκανα επαναφορά συστήματος σε παλαιότερη ημερομηνία και απο τότε λειτουργεί μια χαρά.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!εμφανιστηκε πριν απο λιγο το ιδιο προβλημα στο λαπτομ μθ μπορει καποιος να μου πει πως κανω ρετζιστρυ πως το λετε αυτο?

Δημοσ.

elsitagr καλως ήρθες στο φόρουμ καταρχάς.

Πες μας τι συμπτώματα έχεις, αν έχεις πρόσβαση στο internet απο εκείνο το pc, τι antivirus έχεις πάνω (αν έχεις), τι σύστημα έχεις γενικότερα.

Όπως και να 'χει, για να μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο, μπορείς όταν ξεκινάει ο υπολογιστής (πριν αρχίσουν καν να φορτώνουν τα windows) να πατήσεις F8, και όταν σου εμφανίσει μια λίστα με επιλογές να διαλέξεις ασφαλή λειτουργία με δίκτυο.

Εκεί εφόσον θα έχεις πρόσβαση στο internet, googlaρεις και κατεβάζεις το dr.web cureit (δωρεάν), malwarebytes free, και το hitman pro. Το τελευταίο κάποια στιγμή ζητάει activation, αλλά επιλέγεις trial activation..

Κάνεις σκανάρισμα με τη σειρά με τα παραπάνω προγράμματα. Τα πρώτα δυο αργούν λίγο. Το τελευταίο είναι σφαίρα. Η registry καθαρίζει με το malwarebytes.

Δημοσ.
elsitagr καλως ήρθες στο φόρουμ καταρχάς.

Πες μας τι συμπτώματα έχεις, αν έχεις πρόσβαση στο internet απο εκείνο το pc, τι antivirus έχεις πάνω (αν έχεις), τι σύστημα έχεις γενικότερα.

Όπως και να 'χει, για να μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο, μπορείς όταν ξεκινάει ο υπολογιστής (πριν αρχίσουν καν να φορτώνουν τα windows) να πατήσεις F8, και όταν σου εμφανίσει μια λίστα με επιλογές να διαλέξεις ασφαλή λειτουργία με δίκτυο.

Εκεί εφόσον θα έχεις πρόσβαση στο internet, googlaρεις και κατεβάζεις το dr.web cureit (δωρεάν), malwarebytes free, και το hitman pro. Το τελευταίο κάποια στιγμή ζητάει activation, αλλά επιλέγεις trial activation..

Κάνεις σκανάρισμα με τη σειρά με τα παραπάνω προγράμματα. Τα πρώτα δυο αργούν λίγο. Το τελευταίο είναι σφαίρα. Η registry καθαρίζει με το malwarebytes.

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!Λοιπον εχω αντιβαριους το εφ σεκιουρ κλιεντ σεκουριτυ

ακολουθησα οδηγιες απο εδω λεσ να ειναι εγλυρες?http://www.ehow.com/how_6067077_remove-antimalware-doctor-virus.html

επισης καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβασω το σπυγαρε

συγμωμη που δεν γραφω αγγλικα αλλα δεν βρισκω τν τροπο

Δημοσ.

Οι πληροφορίες που ακολούθησες είναι καλές. Είναι manual τρόπος να αφαιρέσεις ένα πρόγραμμα. Βέβαια επειδή αυτά τα προγράμματα αλλ΄ζουν συνεχώς, δεν έχουν καθορισμένες εστίες μόλυνσης. Πάντως ότι βρήκες για σβήσιμο καλό είναι. Όμως κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι είσαι καθαρή. Γι' αυτό σου πρότεινα τα παραπάνω προγράμματα, που όλο και κάτι παραπάνω θα βρουν.

Δε ξέρω ακριβώς ποια είναι τα συμπτώματα του AntimalwareDoctor, έτσι σου πρότεινα την ασφαλή λειτουργία όπου ξεκινάει ο υπολογιστής "γυμνός" απο διεργασίες πλην αυτές του συστήματος. Πάντως αν μπόρεσες όμως και άνοιξες τη διαχείριση εργασιών στη κανονική λειτουργία τότε δεν είναι τόσο "σκληρό" και λογικά θα βγει εύκολα και πλήρως.

Το spyware σκέτο δεν λέει κάτι σαν πρόγραμμα. Ίσως εννοείς το superantispyware, ή το spyware doctor. Και αυτά καλά είναι, αλλά δοκίμασε πρώτα με αυτά που σου έστειλα. Το βασικότερο είναι να μη σκανάρεις με ένα μόνο, μιας και σε αυτού του τύπου τα προγράμματα, η αλληλοκάλυψη μετράει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΑΠΛΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=02zfSclfX2U[/ame]

και οπως σου λεει μεσα απο safe mode networking (με δυκτιο ιντερνετ) οχι σχετο safe mode μπες και κατεβασε Malwarebytes' Anti-Malware και κανε εγκατασταση οπως λεει το βιντεο απο εκει και μετα scan και μετα restart..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ

GAMATO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...