barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Διαβασα αυτο -------------> Προσοχή όμως γιατί λόγω του ότι η Radeon HD 4290 υποστηρίζει DX10.1 εάν τοποθετήσουμε μια DX11 vga της ATi θα λειτουργεί μόνο ως DX10.1! Ξερει καποιος εαν ΟΝΤΟΣ ισχυει ;;; Γιατι αν ειναι ετσι αδικα εχω 5850 απανω. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=83066&garpg=2 ---------- Προσθήκη στις 19:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:40 ---------- Δηλαδη ενταξει εαν εκαναν καμια τετοια μαλακια και εγω παιζω με DX10 τι να πω. οι ανθρωποι ειναι Λαλακες.
NT1G Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πρέπει να ισχύει για το Hybrid CrossFire X όχι αν βάλεις άλλη κάρτα και απενεργοποιήσεις την onboard.
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πρέπει να ισχύει για το Hybrid CrossFire X όχι αν βάλεις άλλη κάρτα και απενεργοποιήσεις την onboard. Ετσι ειναι.
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πρέπει να ισχύει για το Hybrid CrossFire X όχι αν βάλεις άλλη κάρτα και απενεργοποιήσεις την onboard. Θελω καποιος να μου πει στα σιγουρα τι ακριβως ισχυει. Εννοειται οτι την πεταμενη την Vga τους την εχω στο OFF !! Ομως εαν ισχυει κατι τετοιο θα ζητησω αλλαγη mobo. ---------- Προσθήκη στις 19:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ---------- Ετσι ειναι. Σιγουρος ; Πως μπορω να μαθω εαν παιζω με DX11 ;
ahristos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη ενταξει εαν εκαναν καμια τετοια μαλακια και εγω παιζω με DX10 τι να πω. οι ανθρωποι ειναι Λαλακες. Όχι, εσύ είσαι άσχετος και βιαστικός Μιλάει για Hybrid CrossFire που εσένα δεν σε ενδιαφέρει, αφού το Hybrid CrossFire ενεργοποιείται μόνο όταν προσθέσεις κάρτες χαμηλής δυναμικότητας, τις οποίες αναφέρει. Κατά τα άλλα, ναι. Αν έκανες Hybrid CrossFire με την 5450, αυτή θα λειτουργούσε σε κατάσταση DX10.1
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, εσύ είσαι άσχετος και βιαστικός Μιλάει για Hybrid CrossFire που εσένα δεν σε ενδιαφέρει, αφού το Hybrid CrossFire ενεργοποιείται μόνο όταν προσθέσεις κάρτες χαμηλής δυναμικότητας, τις οποίες αναφέρει. Κατά τα άλλα, ναι. Αν έκανες Hybrid CrossFire με την 5450, αυτή θα λειτουργούσε σε κατάσταση DX10.1 5850 εχω. Απλα ετσι οπως διαβασα το review αυτο καταλαβα.
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχεις πρόβλημα. Όπως σου τα είπαν τα παιδιά παραπάνω, αφορά Υβριδικό Crossfire όταν το ενεργοποιήσεις μέσω του catalyst αφού βεβαίως πρώτα έχεις αποκλειστικά μία εκ των μοντέλων που το υποστηρίζουν και οι οποίες αναφέρονται στη λίστα. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση (εφόσον το ενεργοποιήσεις) δίνεται ένα boost στις δυνατότητες γραφικών του συστήματος αφού η εν λόγο κάρτα παίζει μαζί με την onboard... Με λίγα λόγια don't worry. (Ρε συ χαλάρωσε λέμε, μια χαρά σύστημα έφτιαξες, έχεις φέρει την καταστροφή.)
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχεις πρόβλημα.Όπως σου τα είπαν τα παιδιά παραπάνω, αφορά Υβριδικό Crossfire όταν το ενεργοποιήσεις μέσω του catalyst αφού βεβαίως πρώτα έχεις αποκλειστικά μία εκ των μοντέλων που το υποστηρίζουν και οι οποίες αναφέρονται στη λίστα. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση (εφόσον το ενεργοποιήσεις) δίνεται ένα boost στις δυνατότητες γραφικών του συστήματος αφού η εν λόγο κάρτα παίζει μαζί με την onboard... Με λίγα λόγια don't worry. (Ρε συ χαλάρωσε λέμε, μια χαρά συστημα έφτιαξες) Νταξει μια ερωτηση εκανα . Γιαυτο υπαρχει το Ιντερνετ !! Ευχαριστω παντως μαγκες.
NoDsl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απο το screenshot του manual που παραθέτω στο review η μόνη Dx11 της ATi που υποστηρίζεται (για την ώρα) για Hybrid Crossfire X είναι η 5450. Μόνο όταν βάλεις αυτή και ενεργοποιήσεις το Hybrid Crossfire θα παίζεις σε DX10.1. Το έγραψα έτσι γιατί αναφέρει οτι στο μέλλον μπορεί να υποστηρίζονται και άλλες κάρτες οπότε αν τώρα έχουμε μόνο την 5450 του χρόνου μπορεί να έχουμε και την 6450 ξέρω γώ. Απο εκεί και πέρα οποιαδήποτε άλλη κάρτα και να βάλεις, δουλεύει ξέχωρα απο την onboard και μάλιστα μπορείς να την έχεις ενεργή και να παίζει εντελώς ανεξάρτητα. Σου δίνει κάποιες επιλογές το bios.
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απο το screenshot του manual που παραθέτω στο review η μόνη Dx11 της ATi που υποστηρίζεται (για την ώρα) για Hybrid Crossfire X είναι η 5450. Μόνο όταν βάλεις αυτή και ενεργοποιήσεις το Hybrid Crossfire θα παίζεις σε DX10.1. Το έγραψα έτσι γιατί αναφέρει οτι στο μέλλον μπορεί να υποστηρίζονται και άλλες κάρτες οπότε αν τώρα έχουμε μόνο την 5450 του χρόνου μπορεί να έχουμε και την 6450 ξέρω γώ. Απο εκεί και πέρα οποιαδήποτε άλλη κάρτα και να βάλεις, δουλεύει ξέχωρα απο την onboard και μάλιστα μπορείς να την έχεις ενεργή και να παίζει εντελώς ανεξάρτητα. Σου δίνει κάποιες επιλογές το bios. Να σαι καλα. Απλα δεν το καταλαβα γιαυτο και ρωτησα. Απο το Bios φυσικα και την εχω κλειστη την vga.
NoDsl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Να σαι καλα. Απλα δεν το καταλαβα γιαυτο και ρωτησα.Απο το Bios φυσικα και την εχω κλειστη την vga. Δεν υπάρχει θέμα. Όλοι ρωτώντας πάμε. Και στην πορεία μαθαίνουμε Νά' σαι και εσύ καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.