tecni.art Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 τα έσβησα απο εδώ τώρα το είδα, το πρόλαβα πάντως
Kasrith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πω πω... Μετα τα πρωτα 3 που μουρχονται κατευθειαν στο μυαλο, πρεπει να κατσω να σκεφτω ποια (απο της παρα πολλες) εχω δει. Καψιμο.. Και κατάλαβα καλά, αν δώσεις πχ 6 σειρές και όχι 10, οι πόντοι ξεκινούν αντίστοιχα από το 6 και όχι με δεκάρι? Wait, αυτο σημαινει 1) 6 ποντους 2) 5 ποντους 3) 4 ποντους 4) 3 ποντους 5) 2 ποντους 6) 1 ποντος κτλ? Γιατι ετσι πως το εθεσες αυτο καταλαβα. Αυτο ειναι λιγο ακυρο, γτ το 1) παλι 10 ποντους πρεπει να μαζεψει... π.χ. βαζει ο αλλος 6 σειρες θα εχουμε 1) 10 ποντους ... 6) 4 ποντους
nikos21aek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε μια χαρά είναι.Αν έχει δεί μόνο το lost ο άλλος και γράψει 1)Lost γιατί να πάρει 10 βαθμούς;
Kasrith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε μια χαρά είναι.Αν έχει δεί μόνο το lost ο άλλος και γράψει 1)Lost γιατί να πάρει 10 βαθμούς; Αν τον αρεσε τοσο για να το βαλει στην λιστα γιατι να μην παρει 10? Αν παλι δεν του αρεσε κ ειναι η μονη σειρα που θα βαλει στην λιστα μπορει να το βαλει με αλλον αριθμο. Πχ ας υποβαλει λιστα 10) Lost... (ετσι ωστε το δινει για βαθμολογηση, αλλα για μοναχα εναν ποντο) Θελω να καταληξω στο οτι εχω δει μονο το Dexter πχ, και το καραγουσταρα. Αλλα δεν εχω δει κατι αλλο. Γιατι να μην παρει 10 βαθμους και να παρει μονο εναν επειδη δν εχω δει κατι αλλο? Ετσι τουλαχιστον μενει για ολους ιδια η βαθμολογια [1-10 regardless] και τοποθετουμε το καθε τι αναλογα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω στενοχωρήθηκα για Simpsons αλλά νομίζω είναι σωστό να μη βάζουμε anime...αλλιώς θα βλέπαμε στα τελικα απότελέσματα τίποτα 1. Friends 2. Candy Candy 3. Lost 4. NIls Holgersson Προβλέπω νοθεία απο Sellers, λίστες που το lost είναι στη κορυφή θα χάνονται ως δια μαγείας...
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Sellers, καλά κουράγια. Κάτσε να σου έρθουν τα τοπ-50 σου και μετά να δείς. @Kasrith, οι κανονισμοί ήταν του Κοννακ. Αλλά και μένα λογικοί μου ακούγονται. Στο κάτω κάτω μια λίστα φτιάχνεται και απο πράγματα που δεν 'αρέσουν τόσο. Γι'αυτό και τα βάζεις κάτω κάτω. Έχουν ψηφίσει οι εξής: 1. deanstreet 2. nikos21aek 3. kingnick 999 4. gsarig 5. PCM 6. ANHLIKOS 7. firewalker 8. DeadOrganPlayer 9. DKNI 10. Deponakias 11. stormrain 12. tecni.art 13. Erunildo 14. grigas και έχουν μαζευτεί ψήφοι ανάμεσα απο 70 σειρές.
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 και έχουν μαζευτεί ψήφοι ανάμεσα απο 70 σειρές. Αυτά είναι! Kasrith, ο τρόπος βαθμολόγησης βολεύει γιατί δίνει κίνητρο να ψάξεις να γεμίσεις το Top 10 σου, για να αποφύγουμε να στέλνει ο καθένας 1 έως 3 σειρές, είτε επειδή δεν έχει δει άλλες είτε επειδή βαριέται να ασχοληθεί. Αλλά ακόμα και αν βαριέται μπορεί πάλι να συμμετάσχει.
seishirosakura Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά είναι! Kasrith, ο τρόπος βαθμολόγησης βολεύει γιατί δίνει κίνητρο να ψάξεις να γεμίσεις το Top 10 σου, για να αποφύγουμε να στέλνει ο καθένας 1 έως 3 σειρές, είτε επειδή δεν έχει δει άλλες είτε επειδή βαριέται να ασχοληθεί. Αλλά ακόμα και αν βαριέται μπορεί πάλι να συμμετάσχει. Είτε επειδή θέλει να δει την αγαπημένη του σειρά πρώτη και δε θέλει να δώσει ψήφους σε τυχόν ανταγωνιστές.
leonidas_fs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 1. Friends 2. Big bang theory 3.House 4.Smallville 5.Moonlight 5.ΟΛΑ ΤΑ CSI !!!! edit : Sorry ρε παιδια κανεις σας δεν εβαλε το CSI ??? Tι ανθρωποι ειστε ????????
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε μάγκες, κάντε μια χάρη και ΔΙΑΒΑΣΤΕ το πρώτο ποστ. Δεν βάζετε λίστες φόρα παρτίδα εδώ, τις στέλνετε στον Sellers με PM. Θα έκανα mod τον Sellers για ένα μήνα να μπορεί να σβήνει μηνύματα, lol.
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 leonidas κανε έναν κόπο και στείλε μου την λίστα σου με π.μ. Επισης βάλε και τα CSI σε μια σειρά να ξέρω τι βαθμούς παίρνει το καθένα. Εν τω μεταξύ δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές σειρές. Έχουν μαζευτεί καμιά 80ρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.