Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Series of All Time

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πω πω... Μετα τα πρωτα 3 που μουρχονται κατευθειαν στο μυαλο, πρεπει να κατσω να σκεφτω ποια (απο της παρα πολλες) εχω δει. Καψιμο..

Και κατάλαβα καλά, αν δώσεις πχ 6 σειρές και όχι 10, οι πόντοι ξεκινούν αντίστοιχα από το 6 και όχι με δεκάρι?

Wait, αυτο σημαινει

1) 6 ποντους

2) 5 ποντους

3) 4 ποντους

4) 3 ποντους

5) 2 ποντους

6) 1 ποντος

κτλ? Γιατι ετσι πως το εθεσες αυτο καταλαβα. Αυτο ειναι λιγο ακυρο, γτ το 1) παλι 10 ποντους πρεπει να μαζεψει...

π.χ. βαζει ο αλλος 6 σειρες θα εχουμε

1) 10 ποντους

...

6) 4 ποντους

Δημοσ.
Όχι ρε μια χαρά είναι.Αν έχει δεί μόνο το lost ο άλλος και γράψει 1)Lost γιατί να πάρει 10 βαθμούς;

Αν τον αρεσε τοσο για να το βαλει στην λιστα γιατι να μην παρει 10? Αν παλι δεν του αρεσε κ ειναι η μονη σειρα που θα βαλει στην λιστα μπορει να το βαλει με αλλον αριθμο. Πχ ας υποβαλει λιστα

• 10) Lost... (ετσι ωστε το δινει για βαθμολογηση, αλλα για μοναχα εναν ποντο)

Θελω να καταληξω στο οτι εχω δει μονο το Dexter πχ, και το καραγουσταρα. Αλλα δεν εχω δει κατι αλλο. Γιατι να μην παρει 10 βαθμους και να παρει μονο εναν επειδη δν εχω δει κατι αλλο?

Ετσι τουλαχιστον μενει για ολους ιδια η βαθμολογια [1-10 regardless] και τοποθετουμε το καθε τι αναλογα

Δημοσ.

Εγω στενοχωρήθηκα για Simpsons αλλά νομίζω είναι σωστό να μη βάζουμε anime...αλλιώς θα βλέπαμε στα τελικα απότελέσματα τίποτα

1. Friends

2. Candy Candy

3. Lost

4. NIls Holgersson

:-D

Προβλέπω νοθεία απο Sellers, λίστες που το lost είναι στη κορυφή θα χάνονται ως δια μαγείας...:lol:

Δημοσ.
Sellers, καλά κουράγια.:-)

Κάτσε να σου έρθουν τα τοπ-50 σου και μετά να δείς. :P

@Kasrith, οι κανονισμοί ήταν του Κοννακ. Αλλά και μένα λογικοί μου ακούγονται. Στο κάτω κάτω μια λίστα φτιάχνεται και απο πράγματα που δεν 'αρέσουν τόσο. Γι'αυτό και τα βάζεις κάτω κάτω. :-)

Έχουν ψηφίσει οι εξής:

1. deanstreet

2. nikos21aek

3. kingnick 999

4. gsarig

5. PCM

6. ANHLIKOS

7. firewalker

8. DeadOrganPlayer

9. DKNI

10. Deponakias

11. stormrain

12. tecni.art

13. Erunildo

14. grigas

και έχουν μαζευτεί ψήφοι ανάμεσα απο 70 σειρές.

Δημοσ.
και έχουν μαζευτεί ψήφοι ανάμεσα απο 70 σειρές.

Αυτά είναι!

Kasrith, ο τρόπος βαθμολόγησης βολεύει γιατί δίνει κίνητρο να ψάξεις να γεμίσεις το Top 10 σου, για να αποφύγουμε να στέλνει ο καθένας 1 έως 3 σειρές, είτε επειδή δεν έχει δει άλλες είτε επειδή βαριέται να ασχοληθεί. Αλλά ακόμα και αν βαριέται μπορεί πάλι να συμμετάσχει.

Δημοσ.
Αυτά είναι!

Kasrith, ο τρόπος βαθμολόγησης βολεύει γιατί δίνει κίνητρο να ψάξεις να γεμίσεις το Top 10 σου, για να αποφύγουμε να στέλνει ο καθένας 1 έως 3 σειρές, είτε επειδή δεν έχει δει άλλες είτε επειδή βαριέται να ασχοληθεί. Αλλά ακόμα και αν βαριέται μπορεί πάλι να συμμετάσχει.

Είτε επειδή θέλει να δει την αγαπημένη του σειρά πρώτη και δε θέλει να δώσει ψήφους σε τυχόν ανταγωνιστές.

Δημοσ.

1. Friends

2. Big bang theory

3.House

4.Smallville

5.Moonlight

5.ΟΛΑ ΤΑ CSI !!!!

edit : Sorry ρε παιδια κανεις σας δεν εβαλε το CSI ??? Tι ανθρωποι ειστε ???????? :) :P

Δημοσ.

Ρε μάγκες, κάντε μια χάρη και ΔΙΑΒΑΣΤΕ το πρώτο ποστ. Δεν βάζετε λίστες φόρα παρτίδα εδώ, τις στέλνετε στον Sellers με PM.

Θα έκανα mod τον Sellers για ένα μήνα να μπορεί να σβήνει μηνύματα, lol.

Δημοσ.

leonidas κανε έναν κόπο και στείλε μου την λίστα σου με π.μ. Επισης βάλε και τα CSI σε μια σειρά να ξέρω τι βαθμούς παίρνει το καθένα.

Εν τω μεταξύ δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές σειρές. Έχουν μαζευτεί καμιά 80ρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...