Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Series of All Time

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μου έχουν τύχει κάποια σοβαρά τρεξίματα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ αυτήν την στιγμή. (Είχα σκοπό να φτιάξω μια δυο κατηγορίες ''χιουμοριστικές'' πριν φτιάξω το τοπ-20, τελικά βλέπω πως δεν είναι θέμα εικοσαλέπτου αλλά θέλει λίγη δουλίτσα.) Δώστε μου λίγες μέρες και αν δεν ξεμπερδέψω θα κάνω μια προχειρη παρουσίαση και βλέπτε ότι θέλετε απο την λίστα που έφτιαξα για να βάζω τις ψηφοφορίες.

Και πάλι σόρρυ.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω για τους αλλους αλλα προτιμώ να δώ την γαμάτη παρουσίαση που εχεις σκεφτεί, παρά μια πρόχειρη, και ας περιμένω λιγες μερες παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν ξερω για τους αλλους αλλα προτιμώ να δώ την γαμάτη παρουσίαση που εχεις σκεφτεί, παρά μια πρόχειρη, και ας περιμένω λιγες μερες παραπάνω.

Δημοσ.

:-)

Τι θα πει κάτι σου έτυχε? Φοβερός επαγγελματισμός τι να σου πω...

:-D

Κάτσε.... ... λίγο..... μισό να βρ... ... να βρω την λίστ.... α σου....... στο... ... αρχ.... ... στο αρχειά.....κι, Α! Να'την... ... και ... ... del..... delete!

Ωραία!

Δημοσ.

:-)

Τι θα πει κάτι σου έτυχε? Φοβερός επαγγελματισμός τι να σου πω...

:-D

Κάτσε.... ... λίγο..... μισό να βρ... ... να βρω την λίστ.... α σου....... στο... ... αρχ.... ... στο αρχειά.....κι, Α! Να'την... ... και ... ... del..... delete!

Ωραία!

Δημοσ.

Ελπίζω αυτό το "κάτι μου έτυχε" να είναι μέρος της φαντασμαγορικής τελετής που ετοίμασε ο Sellers!!!

Δημοσ.

Ελπίζω αυτό το "κάτι μου έτυχε" να είναι μέρος της φαντασμαγορικής τελετής που ετοίμασε ο Sellers!!!

Δημοσ.
Όχι ρε...απλά το καθυστέρει για να αρχίσει άυριο στο 10 απέναντι απο το Νησί...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Τι μλκ είσαι... :lol:

Φίλε, θέλω να χτυπήσω Big Brother και Master Chef.

Δημοσ.
Όχι ρε...απλά το καθυστέρει για να αρχίσει άυριο στο 10 απέναντι απο το Νησί...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Τι μλκ είσαι... :lol:

Φίλε, θέλω να χτυπήσω Big Brother και Master Chef.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...