Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Series of All Time

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον έκλεισε. Επειδή ήδη ξεκίνησαν τα π.μ, όσοι θέλουν στέλνουν. Τα αποτελέσματα 15 Οκτωβρίου μαζί με το θέμα με το τοπ-50 ταινιών.

Δημοσ.
αρα δε θα βγουν πρωτες οι καλυτερες,αλλα αυτες που εχει δει ο περισσοτερος κοσμος?:confused:

Πες μας ποιες είναι οι καλύτερες ρε - μη κάνουμε καμιά μαλακία και ψηφίσουμε αυτές που μας άρεσαν..

Δημοσ.
Πες μας ποιες είναι οι καλύτερες ρε - μη κάνουμε καμιά μαλακία και ψηφίσουμε αυτές που μας άρεσαν..

εσυ ΡΕ αν εχεις δει 5 σειρες ολες κι ολες θα τις βαλεις ολες επειδη δεν εχεις αλλες η θα βαλεις 2-3 που θεωρεις τις καλυτερες?:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν έχω τέτοιο ενδοιασμό για να απαντήσω. Επίσης δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα.

Αν κάποιος βαριέται να στείλει 10 σειρές, στέλνει όσες θέλει, αλλά να ξερει οτι το #1 του θα βαθμολογηθει αναλογα με το ποσα ονοματα εχει συμπεριλαβει σ'αυτην
Δημοσ.
εσυ ΡΕ αν εχεις δει 5 σειρες ολες κι ολες θα τις βαλεις ολες επειδη δεν εχεις αλλες η θα βαλεις 2-3 που θεωρεις τις καλυτερες?:rolleyes:

Sο? What's the prοblem?

------

Άντε, πάω και στο από 'κει να τα μαζέψω να συγχρονιστούμε.

Δημοσ.

Ε αν δεν συμπληρώνεις 10άδα τις βάζεις όλες..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δεν τα κάνει και κάποιος Mod sticky μην χαθούν γιατί αν πηγαίνει το θέμα με pm θα χαθούν.

Δημοσ.
Δεν τα κάνει και κάποιος Mod sticky μην χαθούν γιατί αν πηγαίνει το θέμα με pm θα χαθούν.

Εγώ πάντως θα λέω που και που, πόσοι και ποιοι ψήφισαν έτσι για να μένει ''ζωντανό''.

Μέχρι στιγμής: deanstreet, nikos21aek, kingnick 999

• Members
Δημοσ.

Ουπς, συγνώμη, διάβασα στα γρήγορα το πρώτο post, είδα που ακολούθησαν 2-3 λίστες και πόσταρα...

Θες να στις στείλω και με pm; :P

Δημοσ.
Θες να στις στείλω και με pm; :P

Αν δεν βαριέσαι. Για να τα έχω μαζεμένα αν τα χρειαστώ.

Επίσης σβήσε και την λίστα απο το πρώτο ποστ σου για να έχει αγωνία.

Ντάξει gsarig έπιασε το κόλπο. Τώρα όλοι πιστεύουν ότι δεν το ψήφισες το Λοστ. Στείλε την κανονική λίστα με π.μ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...