liopyr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ξεκινάω την επεξεργασία, οπότε δεν παίρνω άλλες λίστες. Ευχαριστούμε όσους πήραν μέρος και μισούμε θανάσιμα όλους τους υπόλοιπους. Τι δε μ'αγαπάς πια, αυτό ήταν, τελειώσαμε;
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ξέχασα να βάλω στην λίστα το Carnivale... τι λαλάκας είμαι
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τι δε μ'αγαπάς πια, αυτό ήταν, τελειώσαμε; Δεν είναι ότι δεν σε αγαπάω. Απλά θέλω να γνωρίσω καινούργια πράγματα. ξέχασα να βάλω στην λίστα το Carnivale... τι λαλάκας είμαι ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Καλά να πάθει.
Kasrith Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Carnivale = Αυτοματο Τσάμπα χαραμάς το ψηφιακό μελάνι σου φίλε μου. Ο Κας είναι γνωστός Ήρωνας, που τους Ηρωνεύεται όλους. Δεν πειράζει άστον... Τωρα ειδα τα μηνυματα, γιαυτο δεν ειχατε απαντηση (οχι να μη λετε οτι τα κανα πανω μου. Μπουλιδες, ε μπουλιδες..)
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Καλά να πάθει. βασικά ξενέρωσα γιατί αντί να το βάλω έστω και στη δεκατη θέση, έβαλα το μηντοπειςθαφάωγιαούρτια για να ολοκληρωθεί η λίστα!
thomasG4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 βασικά ξενέρωσα γιατί αντί να το βάλω έστω και στη δεκατη θέση, έβαλα το μηντοπειςθαφάωγιαούρτια για να ολοκληρωθεί η λίστα! το friends?
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εμ όχι, ένα χειρότερο! αν μπει στην 20άδα (που δεν υπάρχει περίπτωση) θα ομολογήσω ότι το ψήφισα και εγώ!
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 όχι, όχι, ακόμα και η πατάτα το πρίζον παίρνει μεγαλύτερη βαθμολογία απ το δικό μου
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ε οχι και 10το το λοστ! το εβαλα στην 8 νομιζω! είναι σε φάση Comedy/Drama/Romance και απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες στις δύσκολες ημερες του μηνα! αλλα έπαιζαν ωραία γκομενάκια! δεν θα πω για αυτό γιατί ντρέπομαι για να το σώσω όμως θα πω όμως για την πρώτη μου επιλογή που δεν είναι άλλο από το BoB που αν γινόταν θα το έβαζα και στις 10 θέσεις!
thomasG4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 για να το σώσω όμως θα πω όμως για την πρώτη μου επιλογή που δεν είναι άλλο από το BoB που αν γινόταν θα το έβαζα και στις 10 θέσεις! οχι ρε π.... ξεχασα να βαλω στην δεκαδα το band of brothers και εβαλα στη 10η θεση το friends:X
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 όχιιιι ρεεεε..., στείλε στον sellers και παρακάλεσε τον να κάνει κάτι! ελπίζω να μην το έχουν ξεχάσει και άλλοι...
thomasG4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 όχιιιι ρεεεε..., στείλε στον sellers και παρακάλεσε τον να κάνει κάτι! τωρα πια ειναι αργα.... το ξερω ειμαι ασυγχωρητος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.