DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία πράματα... Εσύ καλύτερα να ανησυχείς...Ως πιο "νέος" έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις claimed...
yannis27gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ελπίζω να καταλαβαίνεται ότι κάνετε πριβέ συζήτηση σε δημόσιο χώρο. Σαν κάτι καραγκιόζηδες που ενώ είναι 10 άτομα μαζεμένα αυτοί οι 2-3 θυμούνται ιστορίες από το στρατό και γελάνε με τα δικά τους και οι άλλοι κοιτάνε σαν χάνοι. Οποιαδήποτε σύμπτωση με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία και πέραν της προθέσεως του δημιουργού
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι και να λες εσυ είσαι το 40. Κομπάρσος δηλαδή. ωχαχαχαχαχα
sheik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Sellers had a thing with numbers... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
yannis27gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι και να λες εσυ είσαι το 40.Κομπάρσος δηλαδή. ωχαχαχαχαχα Εσύ μη χαίρεσαι, ψήφισες Λοστ άρα τσάμπα έστειλες τη λίστα, έχεις ήδη διαγραφεί. Ή μήπως αυτό με τα νούμερα αναφέρεται στο Λοστ; Χμμμμ, με τα μπερδεύετε τα πράγματα
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εσύ μη χαίρεσαι, ψήφισες Λοστ άρα τσάμπα έστειλες τη λίστα, έχεις ήδη διαγραφεί. Ή μήπως αυτό με τα νούμερα αναφέρεται στο Λοστ; Χμμμμ, με τα μπερδεύετε τα πράγματα Σε μένα πήγαινε το μπολ(ντ)? Ή έχω την μύγα και μυγιάστηκα? Όπως καταλαβαίνεται ψάχνω τον επόμενο που θα συνεχίσει την ψηφοφορία γιατί κουράστηκα τόσες μέρες. Επίσης πρέπει να βρω τρόπο να σκοτώσω και τον Konnak με την άλλη ψηφοφορία γιατί μου τρώει ψηφοφόρους.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ή μήπως αυτό με τα νούμερα αναφέρεται στο Λοστ; Χμμμμ, με τα μπερδεύετε τα πράγματα Το πιασες μπαγάσα.... ---------- Προσθήκη στις 12:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:06 ---------- Όπως καταλαβαίνεται ψάχνω τον επόμενο που θα συνεχίσει την ψηφοφορία γιατί κουράστηκα τόσες μέρες. Επίσης πρέπει να βρω τρόπο να σκοτώσω και τον Konnak με την άλλη ψηφοφορία γιατί μου τρώει ψηφοφόρους. LOL!! και φυσικά δε μπορείς να τον ξεκάνεις ο ίδιος ε? Στείλε τον yannis27gr...the rules don't apply to him.
nikos21aek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σε μένα πήγαινε το μπολ(ντ)? Ή έχω την μύγα και μυγιάστηκα? Όπως καταλαβαίνεται ψάχνω τον επόμενο που θα συνεχίσει την ψηφοφορία γιατί κουράστηκα τόσες μέρες. Επίσης πρέπει να βρω τρόπο να σκοτώσω και τον Konnak με την άλλη ψηφοφορία γιατί μου τρώει ψηφοφόρους. Nα συνεχίσω εγώ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν υποψιαστω οτι δεν εχει ψηφιστει το six feet under θα εχουμε προβληματα
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν υποψιαστω οτι δεν εχει ψηφιστει το six feet under θα εχουμε προβληματα Οχι μπρε,δεν μπορει να το ξεχασαν οσοι το εχουν δει.Τουλαχιστον απο μενα τιμηθηκε
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι μπρε,δεν μπορει να το ξεχασαν οσοι το εχουν δει.Τουλαχιστον απο μενα τιμηθηκε Δεν ξεχνιεται παιδια,δεν ξεχνιεται.Ελα να το βγαλουμε ψηλα!!!!! Sellers επειδη δεν κοιταξα τους κανονες εχω ψηφισει κ Ελληνικες σειρες αξεχαστες (κ κατι μου λεει οτι κ εδω μονος θα εχω μεινει με τα Ελληνικα.Α ρε ξενιτεια )
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Sellers επειδη δεν κοιταξα τους κανονες εχω ψηφισει κ Ελληνικες σειρες αξεχαστες (κ κατι μου λεει οτι κ εδω μονος θα εχω μεινει με τα Ελληνικα.Α ρε ξενιτεια ) Απαραδεκτους να φανταστω ε?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Απαραδεκτους να φανταστω ε? Χμμμ... Αυθαιρετους,Εκμεκ παγωτο κ 3 Χαριτες...am I breaking the rules?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.