Προς το περιεχόμενο

Αναπαντεχα restart

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και δεν πιστεύω να είναι αυτό, δοκίμασε να βάλεις το pc σε άλλη πρίζα η αν το έχεις συνδεδεμένο σε ups, βαλτο κατευθείαν στο ρεύμα.

Αλλά να ξέρεις, αν δεν βρεις άλλο τροφοδοτικό, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...

Δημοσ.

Σωστά είναι τα βολτ..!

Περίεργα πράγματα...

Ας περιμένουμε μήπως κάποιος με περισσότερες μπορεί να μας κατατοπίσει καλύτερα...

Δοκίμασες να ανοίξεις το pc έχοντας μόνο τα βασικά συνδεδεμένα πάνω...?

Δημοσ.

δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα παρολο που ο υπολογιστης ειναι απενεργοποιημενος βλεπω τα φωτακια απο την μνημη αναμμενα.παλια αναβαν μονο οταν ανοιγα τον υπολογιστη.τωρα ειναι κατι σαν το λαμπακι τη μητρικης.ενω ειναι κλειστο το συστημα ειναι αναμμενα..δεν ξερω τι συμβαινει

τους δισκους τους εχω αποσυνδεσει μονο ενα εχω αφησει πανω

Δημοσ.
τους δισκους τους εχω αποσυνδεσει μονο ενα εχω αφησει πανω

Βγάλε και αυτόν και δοκίμασε να ξεκινήσεις το pc με linux live cd..!

Αυτό εννοεί (φαντάζομαι) ο rafail1994 ...!

Δημοσ.

την ωρα που φορτωναν ειχαν κανει ηδη κανα 5λεπτο ξαναεγινε restart.μετα απο 4-5 αποπειρες καμοια φορα δχεν φορτωσαν τα linux απο το usb διοτι υπηρχαν συνεχεια επανεκκινησεις . οποτε ουτε ο δισκος ουτε οι μνημες ειναι το προβλημα..

Δημοσ.
δεν φορτωσαν τα linux απο το usb

Γιατί από usb...?

Και σου έχουμε πει, απ τα πρώτα post ότι ΜΆΛΛΟΝ είναι η το τροφοδοτικό ή η μητρική, οπότε , αναμενόμενα τα αποτελέσματα.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα καινουργιες μνημες λοιπον αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553964

και οπως βλεπω τις υποστηριζει κανονικα η μητρικη μου

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522552

ωστοσο τις εβαλα πανω και ουτε beep ακουγονται ουτε ανοιγει η οθονη.τη προβλημα εχουμε παλι τωρα?

εδω και δυο εβδομαδες ολο προβληματα που θα παει αυτη η ιστορια αραγε.τωρα στην προσπαθεια μου να βγαλω την μπαταρια να κανω clear cmos παλι εφυγε λιγο απο την θεση του το slot της μπαταριας

Δημοσ.

οι παλιες αν ηταν πανω και οι δυο δεν δουλευε το πισι δεν ανοιγε καν.μονο με την μια οποτε τις γυρισα για εγγυηση και επειδη δεν υπηρχαν αλλα μοντελα πηρα αυτες ανταλλαγη.ωστοσο διαβασα πως μαλλον πρεπει να κανω bios update οποτε περιμενω να μου φερει καποιος φιλος μνημες να κανω το update να δουμε λογο του οτι ειναι πιθανον ddr3

---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ----------

δοκιμασα μια ddr2 πανω και ουτε τωρα ακουγονται beep ουτε ανοιγει η οθονη.οποτε δεν ξερω τι φταιει ισως οχι οι μνημες και το update του bios

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...