Προς το περιεχόμενο

Αναπαντεχα restart

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δυστυχως ειχα παλι επανεκκινηση χωρις καμοια μπλε οθονη!

εκανα και ενα clear cmos βγαζοντας την μπαταρια απο την μητρικη για κανα 5 λεπτο οποτε αυριο θα το δοκιμασω να δουμε!

Δημοσ.

μετα απο ενα clear cmos και καλης λειτουργιας για 1,5 ωρα αρχησαν παλι τα οργανα!2 επανεκινησεις μεσα σε 2-3 λεπτα.κατι αλλο μπορουμε να δοκιμασουμε τωρα?

μεχρι και την στιγμη που εκανα memtest εκανε restart ο υπολογιστης!οποτε αποκλειεται να φταινε οι μνημες

• Moderators
Δημοσ.

μεχρι και την στιγμη που εκανα memtest εκανε restart ο υπολογιστης!οποτε αποκλειεται να φταινε οι μνημες

Ποιο memtest ετρεξες και για ποσες ωρες?

Δημοσ.

memtest 86 v4.10 απο bootable cd τρεχει καμοια ωρα τωρα αλλα κανει ανα διαστηματα restart στα ποσα test λες να ειμαστε σιγουροι?το καλο ειναι οτι δεν χανεται η προοδος τουλαχιστον και συηνεχιζει απο εκει που ειχε μεινει!

αν και εδω και λιγο καθε 1-2 λεπτα γινεται συνεχως το ιδιο και κλεινει

• Moderators
Δημοσ.
memtest 86 v4.10 απο bootable cd τρεχει καμοια ωρα τωρα αλλα κανει ανα διαστηματα restart στα ποσα test λες να ειμαστε σιγουροι?το καλο ειναι οτι δεν χανεται η προοδος τουλαχιστον και συηνεχιζει απο εκει που ειχε μεινει!

Κανει restart και συνεχιζει απο κει που ειχε μεινει?Kατι δεν παει καλα ή δεν το μεταφερεις εσυ καλα.

Αν κανει restart ακομα και οταν κανεις memtest,εχει σιγουρα προβλημα hardware και μενει να βρεις που ειναι το προβλημα.Το οτι συνεχιζει απο κει που σταματησε,πως το συμπεραίνεις?

Σου βγαζει errors το memtest ή πας σε restart κατευθειαν?

Δημοσ.

ναι τελικα εκανα λαθος!απλα επειδη τα πρωτα 1-2-3 τεστ τα εκανε πολυ γρηγορα νομιζα πως τα φορτωνε απο πριν κλεισει ο υπολογιστης.οπως και να χει το ενα σλοτ απο τις μνημες το ειχα βγαλει γιατι δημιουργουσε προβληματα και ειχε βγαλει και error στο memtest και θα παω να μου τα αλλαξουν με την εγγυηση να παρω καποιο αλλο κιτ οποτε θα ειμαι σιγουρος πως οι μνημες δεν εχουν το προβλημα!αλλα τωρα τι memtest να κανω καθε 2 λεπτα κλεινει και ξανανοιγει ο υπολογιστης

• Moderators
Δημοσ.
οπως και να χει το ενα σλοτ απο τις μνημες το ειχα βγαλει γιατι δημιουργουσε προβληματα και ειχε βγαλει και error στο memtest και θα παω να μου τα αλλαξουν με την εγγυηση να παρω καποιο αλλο κιτ οποτε θα ειμαι σιγουρος πως οι μνημες δεν εχουν το προβλημα!

Ενα ενα.Τωρα ποσες ακριβως μνημες εχεις πανω?Και βγαζουν ή δεν βγαζουν errors?

αλλα τωρα τι memtest να κανω καθε 2 λεπτα κλεινει και ξανανοιγει ο υπολογιστης

Οι θερμοκρασιες σου πως πανε?Μπες απο το bios και δες

Δημοσ.

βεβαια δεν εχω πειραξει κατι ολα default και τα fan speed!τωρα μετα απο αρκετα restart εκλεισε τελειως και το power button του case δεν κανει τιποτα οταν το παταω.

εκλεισα τροφοδοσια τροφοδοτικου απο πισω ξανανοιξα και τωρα ανταποκριθηκε το κουμπι και ανοιξε το συστημα

• Moderators
Δημοσ.
βεβαια δεν εχω πειραξει κατι ολα default και τα fan speed!τωρα μετα απο αρκετα restart εκλεισε τελειως και το power button του case δεν κανει τιποτα οταν το παταω.

Κατι παει πολυ στραβα.Το λαμπακι της μητρικης εινα ανοιχτο(χωρις να ανοιξεις τον υπολογιστη)?

Κατι σε ρευμα μου κανει το προβλημα(τροφοδοτικο?τασεις?) ή κατι σε προβληματικη μητρικη.

Δημοσ.

ναι το λαμπακι της μητρικης ειναι ανοιχτο πρασινο οταν το παταγα και δεν ανοιγε ο υπολογιστης.εχω ενα πολυμετρο αν βοηθαει αλλα τι να μετρησω ακριβως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...