Προς το περιεχόμενο

Αναπαντεχα restart

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Από εχθές έχω πρόβλημα στον υπολογιστή!Συγκεκριμένα γίνονται επανελημένα επανεκκινήσεις ανα 5-10 λεπτά.Εχω δύο λειτουργικά στους δίσκους ένα με windows 7 και ένα με xp . Απο τι παρατήρησα στα 7 γίνονται ποιό συχνά σβησίματα ενώ μετά δυσκολέυεται να φορτώση συνήθως τα windows σε αντίθεση με τα ΧΡ που το σβήσιμο γίνεται λίγο ποιό αρεά!

Είδα με το everest θερμοκρασίες και είδα 45-50 στην cpu ενω το κλασσικό 65 στην κάρτα γραφικών!Έβγαλα λίγο το ανεμιστηράκι της ψύχτρας το οποίο ήταν γεμάτο σκόνη το καθάρισα αλλα το ίδιο.Το συστημά μου αποτελείτε από :

Mobo : Asus p5kc

CPU : Intel 8400

Cooler : Ninja rev plus b

GPU : nVIDIA 9800GTX

PSW : 550W Corsair

Μου μυρίζει θέμα στο τροφοδοτικό!Να επισημάνω πως εδώ και 2 χρόνια είναι το πρώτο πρόβλημα που παρουσιάζεται και ακόμα πως δυστυχώς δεν έχω δεύτερο σύστημα να κάνω τις δοκιμές μου.Μας έμεινε καμοία επιλογή?

Σας ευχαριστω Ολους για το ενδιαφερον σας!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tα δύο λειτουργικά είναι σε ξεχωριστούς σκληρούς δίσκους seagate και wd και απλα να πω ακόμα πώς κάποιες φορές δεν κάνει restart αλλα κλείνει τελείως και σε προσπαθειά μου άμεσα να ξεκινήσω το σύστημα με το power button του case είδα πώς δεν γινόταν τίποτα..

Δημοσ.

Πάστα στον επεξέργαστη έχεις?

Στη προσπάθεια επανεκκινησης αν αφαιρεσεις το ρευμα απο το psu, πατησεις 7-8 φορες το κουμπι της εκκινησης, βάλεις το ρευμα και κάνεις boot, δίνει με τη μια???

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις απενεργοποιησει τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης?

το τροφοδοτικο ειναι καλο δεν νομιζω ((δεν περνω και ορκο))

To οτι κατι ειναι "καλο" ή καινουριο, δεν σημαινει πως δεν μπορει να εμφανισει προβλημα.Παντα ελεγχεις ολους τους "υποπτους".

Δημοσ.

To οτι κατι ειναι "καλο" ή καινουριο, δεν σημαινει πως δεν μπορει να εμφανισει προβλημα.Παντα ελεγχεις ολους τους "υποπτους".

για αυτό είπα ότι δεν παίρνω και όρκο :-) αν μπορεί ας βρει και ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσει

Δημοσ.

ετρεξα το memtest δουλευει σωστα η μνημη!Καποιες φορες κανει restart αλλες κλεινει και δεν ανοιγει ..Καποιο προγραμμα ισως που θα κατεγραφε κανα log θα μπορουσε να βοηθησει στο τι σφαλμα παρουσιαζεται?

• Moderators
Δημοσ.
ετρεξα το memtest δουλευει σωστα η μνημη!Καποιες φορες κανει restart αλλες κλεινει και δεν ανοιγει ..Καποιο προγραμμα ισως που θα κατεγραφε κανα log θα μπορουσε να βοηθησει στο τι σφαλμα παρουσιαζεται?

Δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα,τα windows κανουν την δουλεια απο μονα τους αν δεν ειναι πολυ "βιαιο" το shutdown.Θα ρωτησω ξανα

Εχεις απενεργοποιησει τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα ακι εγώ και έβαλα μεγλύτερο τροφοδοτικό,δεν ξέρω τι παίζει με εσενα μαις και εχεις σχετικα καλο 850 μηπως δεν παει καλα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...