Προς το περιεχόμενο

Forthnet, Hol η ΟΤΕ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς δεν βάζω όλους τους υπόλοιπους ISPs στον ίδιο σάκο, όπως σίγουρα δεν βάζω την Forthnet στα ίδια...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντως πως η Forthnet, αν και πράγματι έχει κάποια προβλήματα τελευταία, δεν είναι και τόσο άσχημα. Εγώ είμαι σε γενικές γραμμές χαρούμενη και η σύνδεση μου είναι αρκετά σταθερή, εκτός από τις περιπτώσεις γενικών προβλημάτων.

Φαντάζομαι πως τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο δίκτυο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχουν ακόμα κάμποσες μέρες για τεχνικές εργασίες που αφορούν ολόκληρους νομούς...

θα δείξει η νεκροψία αν βελτιώθηκαν τα πράγματα, 3 μέρες τώρα πάντως τα απογεύματα είναι τραγικά...

Δημοσ.
έχουν ακόμα κάμποσες μέρες για τεχνικές εργασίες που αφορούν ολόκληρους νομούς...

θα δείξει η νεκροψία αν βελτιώθηκαν τα πράγματα, 3 μέρες τώρα πάντως τα απογεύματα είναι τραγικά...

Σήμερα η κατάσταση είναι καλή και στις ώρες αιχμής.

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις. Τις τελευταίες 3 μέρες κατεβάζω σερί με 1,5 ΜΒ/s και το browsing μου λειτουργεί αδιάκοπα. Θα νομίζει κανείς πως είναι θαύμα.:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

οι 3 τελευταίες μέρες που λες εσύ (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) είναι διαφορετικές από αυτές που λέω εγώ(Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα), δες την ημερομηνία του post μου και εκείνες τις 3 μέρες τα pings ήταν τραγικά...

Δημοσ.
οι 3 τελευταίες μέρες που λες εσύ (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) είναι διαφορετικές από αυτές που λέω εγώ(Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα), δες την ημερομηνία του post μου και εκείνες τις 3 μέρες τα pings ήταν τραγικά...

Πάντως όντως τις τελευταίες τρεις μέρες πάει πολύ καλύτερα το πράγμα.

Δημοσ.

Τώρα που η forthnet θα εξαγοράσει την hol να δούμε πως θα καταφέρει να κρατήσει αξιοπρεπείς ταχύτητες με το αυξημένο πελατολόγιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως όντως τις τελευταίες τρεις μέρες πάει πολύ καλύτερα το πράγμα.

πολύ καλύτερα σίγουρα σε σχέση με τις μέρες που ανέφερα...

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

Τώρα που η forthnet θα εξαγοράσει την hol να δούμε πως θα καταφέρει να κρατήσει αξιοπρεπείς ταχύτητες με το αυξημένο πελατολόγιο.

ε δεν πρόκειται να πετάξει τα links που έχει η HOL :o

Δημοσ.
ε δεν πρόκειται να πετάξει τα links που έχει η HOL

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Μάλλον υπέρ των συνδρομητών θα είναι η συγχώνευση.

Μετά τις αναβαθμίσεις και τώρα που έστρωσε το δίκτυο, κι εγώ την Forthnet βλέπω ως καλύτερη απόδοση/τιμή.

Δημοσ.

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε ποια πόλη και ποιά περιοχή είσαι. Γι αυτό σου πρότείνω στο σπίτι που θα μετακομίσετε ρώτα τους γείτονες τι έχουν κι αν εχουν καλές ταχύτητες, είανι ικανοποιημένοι κλπ.

ΑΥτό στο λέω γιατι όπως είδες παραπάνω γράφουν κάποιοι π.χ. για την Forthnet ότι ειναι χάλια κλπ.

Εγώ εχω forthnet 2 χρόνια, μένω στο κέντρο του Ηρακλείου και η σύνδεσή μου είναι εκπληκτική. Δεν κόβεται ποτέ. Έχω ταχύτητες σταθερά πάνω από 16.000 kbps. Δεν το έχω δει ούτε μια μέρα να πέφτει κάτω από 16.000. Γενικά το σερφάρισμα ειναι γρήγορο, κατεβάζω torrents σφαίρα κλπ.

Γι αυτο ψάξε είτε στα forums για χρήστες στην πόλη και στην περιοχή που πας, είτε τους γείτονες στο νέο σου σπίτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...