gregory1987 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Μετακομίζω με τους γονεις μου τέλος του μηνός σε καινούριο σπίτι και θέλω να κάνω καινούρια τηλεφωνική σύνδεση που να εχει και adsl, θα βάλουμε νέο αριθμό γιατί αλλάζουμε πόλη. Μάλλον προς HOL-FORTHNET παω λόγω των δωρεάν κλήσεων που προσφέρουν (εθνικά και διεθνή τηλέφωνα). Αλλά ο ΟΤΕ λένε οτι μπαίνει σε 2-3 μέρες. Εχω δει πάνω κάτω τις προσφορές που υπαρχουν στην αγορα. Απλα με απασχολει ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει η σύνδεση και η αξιοπιστεία τους. Ξέρετε πάνω κάτω πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η σύνδεση? Η καμια προσωπικη εμπειρια για να δω αν ισχυουν αυτα που υποσχονται οι παροχοι?
Αιγυπτος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω συνδεση εδώ και 2 περίπου χρόνια με την συγκεκριμένη εταιρεία και έχω φοβερά προβλήματα.Βέβαια απο όσο γνωρίζω παίζει ρόλο και η περιοχή-πόλη στην οποία θα είσαι... Προσωπικά ψάχνω να βρώ κάποια άλλη εταιρεία για να συνεργαστώ μετά απο τόσα προβλήματα που έχω μαζί τους.!! Οσο για το κόστος ..ναι θα συμφωνήσω είναι αρκετά καλό, με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχεις καλή και διαρκής σύνδεση.. :-)
WaNk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μετακομιζω και εγω και το εψαχνα, αλλα τελικα ο ΟΤΕ με κραταει απο τ *ρχ*δ*α, γιατι εχουμε 12μηνη δεσμευση στο ονομα του πατερα μου, και τωρα που το γυρναμε στο ονομα της μανας μου, οι 12 μηνες ξεκινανε απο την αρχη, και οτι προσφορες ειχαμε παυουν να ισχυουν. Σαν αυτα που σου προσφερει ειναι καλος ο ΟΤΕ ΑΛΛΑ απο την πειρα μου ειναι αλητες! (καταληγω να πληρωνω γυρω στα 150 Ε το 2μηνο, χωρις να μπορω να κανω τιποτα) ---------- Προσθήκη στις 17:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ---------- Α, και δεν ειναι απο τα πολλα τηλεφωνα, γιατι εχουμε απεριοριστα στα σταθερα, και 2 ωρες σε κινητα
antbyron Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για μένα η καλύτερη εταιρία μετά τον οτε είναι η HOL. Την θεωρώ αξιόπιστη χωρίς όμως να την έχω δοκιμάσει οπότε ας μας πει κάποιος άλλος την γνώμη του για την συγκεκριμένη. Forthnet μακριά, την έχω δοκιμάσει και πέρα από την κακή εξυπηρέτηση και την μεγάλη αναμονή για την σύνδεση(ένα μήνα min) , έxει διαρκείς αποσυνδέσεις και προβλήματα. Ο οτε μια χαρά αλλά ακριβός(συνήθως θέλει 10 μέρες για την ενεργοποίηση). Προσπαθώ να μεταφερθώ σε άλλη εταιρία αλλά όσο είμαι δεσμευμένος δεν μπορώ(η ποινή είναι όσο είναι το πάγιο internet/μήνα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, δηλ 24 ευρω/μήνα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν σε νοιάζει το οικονομικό τότε προφανώς ΟΤΕ
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ σου προτείνω να βάλεις forthnet. Είναι αρκετά καλή, και με πολλά προνόμια σε ικανοποιητικές τιμές !
barman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά,Μετακομίζω με τους γονεις μου τέλος του μηνός σε καινούριο σπίτι και θέλω να κάνω καινούρια τηλεφωνική σύνδεση που να εχει και adsl, θα βάλουμε νέο αριθμό γιατί αλλάζουμε πόλη. Μάλλον προς HOL-FORTHNET παω λόγω των δωρεάν κλήσεων που προσφέρουν (εθνικά και διεθνή τηλέφωνα). Αλλά ο ΟΤΕ λένε οτι μπαίνει σε 2-3 μέρες. Εχω δει πάνω κάτω τις προσφορές που υπαρχουν στην αγορα. Απλα με απασχολει ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει η σύνδεση και η αξιοπιστεία τους. Ξέρετε πάνω κάτω πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η σύνδεση? Η καμια προσωπικη εμπειρια για να δω αν ισχυουν αυτα που υποσχονται οι παροχοι? Ειχα 4Net 11 μηνες και τους μισους δεν ειχα ιντερνετ ΚΑΙ οταν ειχα σερνοταν !!!! Για θεσσαλονικη μιλαω-Ανατολικα της πολης. Εβαλα Tellas και ηρεμησα. Η Tellas μου δινει οσο μπορει να παει η γραμμη μου και ειναι παντα σταθερη. Απλα ψαξτο το θεμα για την περιοχη σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ σου προτείνω να βάλεις forthnet. Είναι αρκετά καλή, και με πολλά προνόμια σε ικανοποιητικές τιμές ! http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3686326&postcount=2870 ου αμέ σκίζει στο πιτάρισμα...
talidipa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3686326&postcount=2870 ου αμέ σκίζει στο πιτάρισμα... Μετά την αναβάθμιση στο δίκτυο της είναι πολύ καλά. Κι ε΄γώ 4νετ θα σου πρότεινα γιατι είμαι 3 χρόνια χωρίς προβληματα, πέραν του τελευταίου μήνα λόγω αναβαθμίσεων, αλλά τώρα έιναι και πάλι τζετ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά την αναβάθμιση στο δίκτυο της είναι πολύ καλά. Κι ε΄γώ 4νετ θα σου πρότεινα γιατι είμαι 3 χρόνια χωρίς προβληματα, πέραν του τελευταίου μήνα λόγω αναβαθμίσεων, αλλά τώρα έιναι και πάλι τζετ! 3 χρόνια χωρίς προβλήματα? sorry αλλά τα χάλια pings, τα συνεχή πιταρίσματα και τα συχνά κοψίματα των οπτικών ινών δεν θα τα έλεγα "χωρίς προβλήματα". 3+ χρόνια και εγώ στη Forthnet ήμουν και τα έβλεπα από πρώτο χέρι... δες πάλι τα σημερινά χάλια, congestion σχεδόν σε όλα τα κυκλώματα! επίσης χθες από τα μεσάνυχτα περίπου και μετά ήταν νεκρό το level31 κυκλωμα για μερικές ώρες...
talidipa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 3 χρόνια χωρίς προβλήματα? sorry αλλά τα χάλια pings, τα συνεχή πιταρίσματα και τα συχνά κοψίματα των οπτικών ινών δεν θα τα έλεγα "χωρίς προβλήματα". 3+ χρόνια και εγώ στη Forthnet ήμουν και τα έβλεπα από πρώτο χέρι... δες πάλι τα σημερινά χάλια, congestion σχεδόν σε όλα τα κυκλώματα! επίσης χθες από τα μεσάνυχτα περίπου και μετά ήταν νεκρό το level31 κυκλωμα για μερικές ώρες... Δεν είμαι κανένας φοβερός χρήστης. ΑΠλά έχω σύνδεση και στο Browsing και το κατέβασμα είμαι μια χαρά. ΜΕτά τα μεσανυχτα τι να σου πω? Ημουν βόλτα και συνήθως κοιμάμαι οποτέ δεν μπορώ να πω ότι έχω είκονα αυτού που λές. Δεν ξέρω πως ελέγχω όλα αυτά που λες αλλά εγώ από τοτ πρωί διαβάζω στο νετ και δεν έχω κάποιο θέμα. Αnw εγώ εκανα μια πρόταση με βάση την εμπειρία μου. Σεβαστή κάθε άποψη!
barman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 3 χρόνια χωρίς προβλήματα? sorry αλλά τα χάλια pings, τα συνεχή πιταρίσματα και τα συχνά κοψίματα των οπτικών ινών δεν θα τα έλεγα "χωρίς προβλήματα". 3+ χρόνια και εγώ στη Forthnet ήμουν και τα έβλεπα από πρώτο χέρι... δες πάλι τα σημερινά χάλια, congestion σχεδόν σε όλα τα κυκλώματα! επίσης χθες από τα μεσάνυχτα περίπου και μετά ήταν νεκρό το level31 κυκλωμα για μερικές ώρες... ΜΑΚΡΙΑ απο 4Νετ . Η χειροτερη ειναι. Τουλαχιστον για Ανατολικη θεσσαλονικη που τα dslam ειναι Φουλ !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ειλικρινά πάντως όταν δεις browsing σε άλλο ISP όπως πχ ο ΟΤΕ θα καταλάβεις διαφορά σε σχέση με την Forthnet...
talidipa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ειλικρινά πάντως όταν δεις browsing σε άλλο ISP όπως πχ ο ΟΤΕ θα καταλάβεις διαφορά σε σχέση με την Forthnet... Έχω δει και από άλλο πάροχο και δεν διακρίνω τέτοια διαφορά. Όπως και να έχει, εγώ είμαι ευχαριστημένη. Λίγο μου τα χάλασε τον τελευταίο καιρό με τις αποσυνδέσεις αλλά ήταν για καλό σκοπό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.