dinodxr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον επειδη εχω δει τοσα πολλα video ,και εχω διαβασει σε σχετικα forum θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες του insomnia..τι παραπανω υπηρεσιες μπορω να εχω στην κονσολα αν εγγραφω στην υπηρεσια αυτη... (με δικα σας λογια πειτε τα,,,μν μου κανετε κανενα copy paste απο καμια σελιδα... )
teofross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα απο ολα ειναι οτι σιγουρα θα εχεις προσβαση σε καποια πραγματα που θα βγαινουν στο psstore νωριτερα απο οτι οι αλλοι.
iznodur Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και καποια full games 1 η 2 το μηνα οποια σου δινουν τα οποία θα μπορεις να τα παιζεις όσο είσαι συνδρομητής στην υπηρεσία
Whiteyez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον επειδη εχω δει τοσα πολλα video ,και εχω διαβασει σε σχετικα forum θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες του insomnia..τι παραπανω υπηρεσιες μπορω να εχω στην κονσολα αν εγγραφω στην υπηρεσια αυτη... (με δικα σας λογια πειτε τα,,,μν μου κανετε κανενα copy paste απο καμια σελιδα... ) http://us.playstation.com/psn/playstation-plus/
teofross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικα πιστευω δεν ειναι και τοσα πολλα αλλα προσωπικα ουτε και εγω θα τα εδεινα
basilis5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 50 $ μονο για αυτα..? ελεοσ... γενικα κανει προσφορες ειτε με δωρεαν υλικο ειτε με εκπτωσεις , εχει νοημα και αξια μοναχα για εναν χρηστη ο οποιος ασχολειται με psn και κανει συχνα αγορες. αν το εχεις οπως οι περισσοτεροι,δλδ για να κατεβαζεις μονο οτι ειναι free τοτε δεν αξιζει
papeipa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ξερει κανεις κανα site που μπορω να αγορασω με paysafe μια psn card μπας και κατεβασουμε το προ?
giorgos147 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ξερει κανεις κανα site που μπορω να αγορασω με paysafe μια psn card μπας και κατεβασουμε το προ? Μπορείς να βρεις PSN Cards σίγουρα σε καταστήματα Seven
katsikoula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ξερει κανεις κανα site που μπορω να αγορασω με paysafe μια psn card μπας και κατεβασουμε το προ? πουλανε και στο Πλαισιο. μην κανεις την ζωη σου δυσκολη
dinodxr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 πουλανε και στο Πλαισιο. μην κανεις την ζωη σου δυσκολη οχι μονο σχεδον παντου εχω βρει ,multirama,plaisio k.t.l ---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ---------- εγω περιμενα να ειναι καπως σαν το xbox 360,ξερετε ταινιες ,demos ολοκληρα games κτ.λ..απο οτι βλεπω δεν αξιζει ...για να κατεβασεις τα λιγοστα καλα ,και ολοκληρα παιχνιδια που βρισκονται στο Psn.. .
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μαλακία και μισή είναι το μπλειστατιον πλας. Πεταμένα λεφτά, πάρε κανένα παιχνιδάκι στην θέση του.
papeipa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδες καλαματα,πλαισιο δεν εχει οπως και seven,το multirama εχει μονο των 50 ευρω που δεν τα δεινω για κανενα λογο.....γιαυτο ρωταω για αγορα με paysafe.
dinodxr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδες καλαματα,πλαισιο δεν εχει οπως και seven,το multirama εχει μονο των 50 ευρω που δεν τα δεινω για κανενα λογο.....γιαυτο ρωταω για αγορα με paysafe. θα μπορουσες να αγορασεις με αντικαταβολη απο καποιο site..σιγουρα στελονουν καλαματα με μια μικρη επιβαρυνση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.