Προς το περιεχόμενο

Toshiba NB100 USB Προβλημα

psycoclan1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω notebook κ εχω το εξης προβλημα. ενω ολες οι συσκευες USB που εχω παιζουν απροβληματιστα, το stickaki της cosmote για το ιντερνετ οχι μονο δεν αναγνωριζει τη sim και δε μπορω να μπω στο ιντερνετ αλλα κ οταν το βγαζω απο το usb μου πεταει bsod (μπλε οθονη) κ κανει restart. Το στικ δουλευει κανονικα σε αλλα pc που δοκιμασα οποτε φταινε οι πορτες των usb. Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωσω αυτο το προβλημα? Υποψην το κανει κ στις 3 πορτες. Εχω ψαξει σε ολο το google δε βρηκα λυση ως τωρα!!! :(

Δημοσ.

το εχω διαβασει αυτο αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. το συγκεκριμενο επειδη ειναι netbook δεν εχει ανανεωσεις στα drivers ή κατι αλλο :S

---------- Προσθήκη στις 22:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:30 ----------

τελικα μετα απο πολλες ωρες διαβασα σε ενα φορουμ απο καποιον που ειχε περιπου το ιδιο netbook και σχεδον το ιδιο στικακι οτι ειναι λογω του bluetooth!!!! Οτι δηλαδη κραταει τις πορτες για το bluetooth κ δημιουργει προβλημα στο στικακι. Εκανα disable το bluetooth απο τις συσκευες αλλα τπτ. Υπαρχει τροπος (software) που να μπορω να δω κ να αλλαξω εγω τις πορτες κλπ? Και αν οντως ειναι αυτο το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...