achisael Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Eχω μια καρτα μνημης 4gb sdhc .. sandisc oποτε καθαρος χωρος ~ 3,4gb.. Στις διακοπες την ψιλογεμισα... αλλα καποια στιγμη στην ψηφιακη ''αυτοεσβηνε'' καποιες φωτο... στην αρχη ειπα σιγα.. αλλα ξαφνικα ενω ειχα φυγει απο το νησι πανω στο πλοιο βλεπω ειχε σβησει ολη την προηγουμενη μερα..!!! πηγαινοντας στο επομενο μερος που πηγα φοβηθηκα και δεν ξαναβγαλα.. εβγαλα καμια 10αρια αλλα ως backup (τραβουσα και απο αλλη καρτα..) εκεινη δεν την ξαναχρησιμοποιησα μην τυχον παθει κατι... Ειχα την ελπιδα γυριζοντας πως θα φανουν στο λαπτοπ... Εβαλα την καρτα και οχι... και εκει λεω παει! Αλλα πως μου ερχετε ενω εχω αδειασει τελειως την καρτα μνημης κανω δεξι κλικ - ιδιοτητες.. και βλεπω πως ενω ειναι αδεια η καρτα εχει ''δεσμευμενο'' ~250 mb χωρο.. και λεω λες? και να μην φαινονται? μακαρι να ειναι αυτο γιατι εχω πολυ ωραιες φωτο απο την τελευταια μερα και δεν θα ηθελα να τις χασω... οποιος ξερει η του εχει συμβει κατι παρομοιο ας μου πει... ευχαριστω πολυ...
WoodSell3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως οι φωτογραφίες έγιναν protect; μερικες ψηφιακές υποστηρίζουν κάτι τέτοια για να μη μπορούν να σβηστούν, κάτι άλλο δεν ξέρω για να σε βοηθήσω..
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Insomnia Wiki Με ποιο πρόγραμμα; Κάνω ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων;
achisael Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Insomnia Wiki Με ποιο πρόγραμμα; Κάνω ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων; ΝΑΙ αλλα αυτο ειναι απο υπολογιστη... δεν εσβησα κατι.. απλα μαλλον ειναι στην καρτα... κανει δλδ καποιο απ αυτα τα προγραμματα?
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού λες ότι της βλέπεις στο laptop,πώς της βλέπεις; δεν σου βγάζει κάποια συσκευή και μέσα έχει της εικόνες;οπότε το ίδιο είναι,απλά επειδή δεν φαίνονται τα αρχεία θα πρέπει να κάνεις πλήρη σάρωση που θα αργήσει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.