vagelis81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας. Θελω να ρωτησω το εξης. Γινεται ενω μια συνδεση ιντερνετ δουλευει κανονικα να υπαρχει προβλημα μονο στην αναπαραγωγη βιντεο στο youtube;Ρωταω γιατι αυτο ακριβως συμβαινει στον υπολογιστη μου.Σε οποια σελιδα κι αν μπω,μπαινει κανονικα,ο,τι κι αν κατεβασω κατεβαινει κανονικα αλλα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ βιντεο στο Youtube ανοιξω κολαει.Μπορει να φταιει κατι; Ευχαριστω
halvas0000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Προσπάθησε να ξανα εγκαταστήσεις το flash player.
GeorgeManiac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 όταν λες κολλάει, ενοείς ξεκινά να παίζει το video και καπου μένει η δεν βλέπεις τίποτα?
vagelis81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 όταν λες κολλάει, ενοείς ξεκινά να παίζει το video και καπου μένει η δεν βλέπεις τίποτα? Εννοω οτι αργει να αρχισει να φορτωνει, αλλα το προβλημα αυτο επαναλαμβανεται καθ ολη τη διαρκεια αναπαραγωγης...
filip123go Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι υπολογιστή έχεις, με ποιον browser σερφάρεις, το κάνει και σε άλλες σελίδες με βίντεο (πχ googlevideo, greektube κλπ) Συνδέεσαι ενσύρματα η ασύρματα, έχεις δοκιμάσει να συνδεθέις στο ίδιο router με άλλο pc..?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως όταν βλέπεις ένα video και έχει τα related διπλα και πας να φόρτωσης το next video τότε κολλάει και σε πετάει αρχική σελίδα?? gt χθες αυτό μου έκανε εμενα
jason_rethymno Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ειναι γενικό το πρόβλημα.. και μενα μου το κάνει.
nickelodeon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ένας φίλος μου που έχει Cyta, εσείς ποιόν πάροχο χρησιμοποιείται.
xwtiko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον ήταν γενικό το κακό. Κι εγώ είχα προβλήματα χτες με το YouTube με οτε συνδεση σε firefox και ΙΕ. Σήμερα όλα φαίνονται οκ. Μάλλον έκαναν καμιά αναβάθμιση.
APOSTOLHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τι γίνετε σήμερα με το you tube ρε παιδιά , τα έχει παίξει τελείως !!! ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ---------- Οι προεπισκοπισεις λείπουν από όλα σχεδόν τα site και στο fecebook δεν ανοίγουν τα videos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.