Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ολα τα βιντεο στο youtube

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θελω να ρωτησω το εξης.

Γινεται ενω μια συνδεση ιντερνετ δουλευει κανονικα να υπαρχει προβλημα μονο στην αναπαραγωγη βιντεο στο youtube;Ρωταω γιατι αυτο ακριβως συμβαινει στον υπολογιστη μου.Σε οποια σελιδα κι αν μπω,μπαινει κανονικα,ο,τι κι αν κατεβασω κατεβαινει κανονικα αλλα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ βιντεο στο Youtube ανοιξω κολαει.Μπορει να φταιει κατι;

Ευχαριστω

Δημοσ.
όταν λες κολλάει, ενοείς ξεκινά να παίζει το video και καπου μένει η δεν βλέπεις τίποτα?

Εννοω οτι αργει να αρχισει να φορτωνει, αλλα το προβλημα αυτο επαναλαμβανεται καθ ολη τη διαρκεια αναπαραγωγης...

Δημοσ.

Τι υπολογιστή έχεις, με ποιον browser σερφάρεις, το κάνει και σε άλλες σελίδες με βίντεο (πχ googlevideo, greektube κλπ)

Συνδέεσαι ενσύρματα η ασύρματα, έχεις δοκιμάσει να συνδεθέις στο ίδιο router με άλλο pc..?

Δημοσ.

μήπως όταν βλέπεις ένα video και έχει τα related διπλα και πας να φόρτωσης το next video τότε κολλάει και σε πετάει αρχική σελίδα??

gt χθες αυτό μου έκανε εμενα

Δημοσ.

Μάλλον ήταν γενικό το κακό. Κι εγώ είχα προβλήματα χτες με το YouTube με οτε συνδεση σε firefox και ΙΕ. Σήμερα όλα φαίνονται οκ. Μάλλον έκαναν καμιά αναβάθμιση.

Δημοσ.

Τι γίνετε σήμερα με το you tube ρε παιδιά , τα έχει παίξει τελείως !!!

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ----------

Οι προεπισκοπισεις λείπουν από όλα σχεδόν τα site και στο fecebook δεν ανοίγουν τα videos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...