jason_rethymno Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ και λίγες ώρες δεν μου εμφανίζονται τα video του Youtube στο Insomnia. Εχω σβησει cookies ιστορικό κτλ. ,εχω απενεργοποιήσει τα antivirus ,αλλά τίποτα. Να πω επίσης οτι έχω το Nod32 antivirus 4,το Ad-aware, το Malwarebytes' Anti-Malware και το Spybot - Search & Destroy. Μήπως φταίει το οτι έχω πολλά antispyware με το antivirus μαζί? Τι να φταίει?
activex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ποιον browser έχεις ; παίζει να είναι κάποιο addon blocker...
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασες μ άλλον browser; Αντίστοιχα βιντεάκια σ άλλα sites βλέπεις;
jason_rethymno Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ποιον browser έχεις ; παίζει να είναι κάποιο addon blocker... Τον Mozilla Firefox έχω. Πως το απενεργοποιώ το addon blocker? Δοκίμασες μ άλλον browser;Αντίστοιχα βιντεάκια σ άλλα sites βλέπεις; Τωρα μόλις δοκίμασα με Ιντερνετ explorer και τα εμφανίζει κανονίκά.
parsifal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Την έκδοση του Flash plugin για Mozilla Firefox (και λοιπούς browsers που χρησιμοποιούν το NPAPI) την έχεις εγκαταστήσει στο σύστημά σου;
preskos7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Να πω επίσης οτι έχω το Nod32 antivirus 4,το Ad-aware, το Malwarebytes' Anti-Malware και το Spybot - Search & Destroy. Μήπως φταίει το οτι έχω πολλά antispyware με το antivirus μαζί? Τι να φταίει? Δεν τα χρειαζεσαι ολα αυτα.... Δες για το flash που σου ειπε ο φιλος και κατα τη γνωμη μου ασε μονο το antivirus....
jason_rethymno Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ok το πρόβλημα λύθηκε έκανα update το adobe flash και μου λύθηκε το πρόβλημα σας ευχαριστώ .Thanks Parsifal!
sistah Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οff topic: Παντως φαινεται οτι κανεις συλλογη απο antivirus
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 1 antivirus έχει. Τα υπόλοιπα είναι anti-malware και υποθέτω πως τρέχουν χωρίς real-time protection. Επειδή δεν υπάρχει 1 τέτοιο πρόγραμμα που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, κάτι τέτοιο μάλλον συνηθίζεται.
sistah Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 1 antivirus έχει.Τα υπόλοιπα είναι anti-malware και υποθέτω πως τρέχουν χωρίς real-time protection. Επειδή δεν υπάρχει 1 τέτοιο πρόγραμμα που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, κάτι τέτοιο μάλλον συνηθίζεται. hehehe ,και ελεγα καποιος θα μου πει οτι δεν ειναι ολα antivirus.. το γνωριζω απλως... βαριομουν Και παλι, εχει πολλα για την δικη μου κριση (οχι την οικονομικη..) και ας μην ειναι real time protection. Πιστευω οτι με ενα καλο antivirus και ενα antimalware (malwarebytes ftw!) η δουλεια γινετε στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.