Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξεκολλάτε λίγο.Άμα του άλλου του αρέσει τι πρόβλημα υπάρχει;Σε τόσο κόσμο αρέσει το fagotlight.

Είπαμε να φτιάξουμε λίστες με τις αγαπημένες μας ταινίες.Όχι με τις ταινίες που πιστεύουμε ότι ήταν οι πιο σημαντικές για την ιστορία του κινηματογράφου ή που έχουν το βαθύτερο νόημα ή που πιστεύουμε ότι αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο κτλ κτλ...Να βάλουμε ο καθένας το προσωπικό του γούστο,να βγεί η 100άδα και ας έχει και το twilight μέσα.Αν άρεσε σε κόσμο και το ψήφισε,δίκαιο θα είναι.

Εγώ τουλάχιστον με αυτό το κριτήριο ψήφισα.Υπάρχουν ταινίες που τις θεωρώ καλύτερες από αυτές που ψήφισα(σε σκηνοθεσία ή σενάριο ή ή ή..)αλλά άμα μου πεις κάτσε τώρα δες τες ξανά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο δηλαδή δεν είναι οι αγαπημένες μου ταινίες.Από την άλλη αυτές που ψήφισα όσες φορές και να με βάλεις να τις δω θα τις ξαναδώ.

Μην κάθεστε και το ψειρίζετε δηλαδή τόσο πολύ προσπαθώντας να ταξινομήσετε τις ταινίες σας με βάση ποια ήταν πιο σημαντική κτλ κτλ.Απλά πράγματα.Βάλτε 70-80-100 ταινίες που γουστάρατε και αρχίστε να ρωτάτε τον εαυτό σας ποιά ευχαριστηθήκατε περισσότερο.Copy τις πρώτες 50 και στείλτε τες στον konnak.Μην βγεί τελείως στημένο το top100 δεν θα έχει κανένα νόημα άμα δεν έχει μέσα το καθαρά προσωπικό γούστο των μελών φιλτραρισμένο.

Δημοσ.
Καποιος εχει λερωμενη την φωλια του :P

ΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

'ξω

αλλο λεω αλλο καταλαβατε:lol:

ιεροσυλοι!

εννοουσα οτι αν ειχε βαλει καποιος αυτες τις 3 μαζι τοτε θα ειχα βαλει πιο καγκουρικες του σταλονε και του αρνολντ

αλλα αμεσως να με βγαλετε και ντιγκιτανγκα:shock:

Δημοσ.

Μην χαλιέστε, το Top 100 βγαίνει καλό και οι λίστες που έχω λάβει ως επί το πλείστον είναι με βάση το προσωπικό γούστο. Άλλωστε γι' αυτό κάνουμε και το poll, αλλιώς παίρναμε και βλέπαμε του IMDB ή του Rotten.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δίνουμε 50 βαθμούς στο Sex & the City γιατί θα μας πουν και κακόγουστους (και θα χουν και δίκιο). :-)

Πάντως δεν πρέπει να χει ψηφίσει γυναίκα ακόμα. Λείπουν αγαπησιαρικοκλαψιάρικες τιτανικοημερολογιοταινίες.

Δημοσ.

Δηλώνω συμμετοχή και τρςεμει λθιγοιο τιο χςερι μιου.

Να πω πως καθόλου δε με βοηθάει το top 250 του imdb, και θεωρώ πως έχω και ψιλο-mainstream γούστο.

Φαντάσου να ήμουν κάνας ανώμαλος δλδ!

Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος elbarto. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 15.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 394.

Έχουμε νέα ταινία στην 1η θέση, με 316 βαθμούς και διαφορά 11 βαθμών από την 2η, ενώ η 100η ταινία έχει πλέον 54 βαθμούς. Σε σύνολο 15 συμμετεχόντων μία ταινία έχει ψηφιστεί από 10 μέλη (συγκεκριμένα, η 1η στην κατάταξη), που είναι και το μέγιστο ψήφων.

Η ταινία που ανέβηκε πρώτη είναι κατά τη γνώμη μου ένα εκ των πολύ δυνατών φαβορί για πρωτιά.

Δημοσ.

Μετά το τέλος όποιος θέλει προφανώς θα παρουσιάσει τη λίστα του, αλλά αν δεν έχει πρόβλημα κανένας έλεγα να ανεβάσω και το Excelάκι με όλες τις λίστες και όλες τις ταινίες.

Δημοσ.
Μετά το τέλος όποιος θέλει προφανώς θα παρουσιάσει τη λίστα του, αλλά αν δεν έχει πρόβλημα κανένας έλεγα να ανεβάσω και το Excelάκι με όλες τις λίστες και όλες τις ταινίες.

now youre talking! :-D

Δημοσ.

Γουσταρω pre game show.

Ντιναρα μη μασας, ψηφισε οτι γουσταρεις πλακιτσα κανουμε. Ο Νικος μας πηρε στα σοβαρα, θα μας δειρει σε λιγο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...