Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ στείλε λιγότερες αν δεν έχεις την όρεξη να βρεις 50. Αυτό είναι το μέγιστο, και απλά όποιος στείλει τόσες πριμοδοτείται με περισσότερους βαθμούς.

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος Kasrith. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 13.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 358.

Πλέον στην κορυφή επικρατεί συνωστισμός, μιας και η 1η ταινία από την 3η απέχει μόλις 7 βαθμούς. Μία ταινία έχει ψηφιστεί από 9 μέλη (και είναι αυτή τη στιγμή 4η με 39 βαθμούς απόσταση από το Νο.1), ενώ δύο ταινίες έχουν ψηφιστεί από 8 μέλη (1η και 3η). Η 1η ταινία έχει 266 βαθμούς (με 5 βαθμούς διαφορά από τη 2η) και η 100η έχει 48 βαθμούς.

Δημοσ.

Είσαι ο μόνος που έχει ψηφίσει και τις 7 πρώτες ταινίες του τωρινού chart! :-) Εγώ, ο gsarig και ο nikos21aek έχουμε ψηφίσει και τις 4 πρώτες.

Ακόμα, 4 ταινίες κινουμένων σχεδίων είναι στο τωρινό Top 100, ενώ μία από αυτές φιγουράρει στο No. 28 της κατάταξης.

Επίσης όποιος ψηφίζει το Lost στο άλλο τόπικ, σβήνω την 1η του και βάζω την Αλίκη στο Ναυτικό. :-D

Δημοσ.
Είσαι ο μόνος που έχει ψηφίσει και τις 7 πρώτες ταινίες του τωρινού chart! :-)

Πολύ mainstream έχω καταντήσει τελικά...:rolleyes:

Επίσης όποιος ψηφίζει το Lost στο άλλο τόπικ, σβήνω την 1η του και βάζω την Αλίκη στο Ναυτικό. :-D

Μπορώ να επιλέξω το "η κόρη μου η σοσιαλίστρια" instead? :-D

Δημοσ.
Sex & the City όχι, το Twilight έχει ψηφιστεί από έναν.

omg για αντιποινα αλλαξε τις 6 πρωτες ταινιες μου με

first blood

first blood part 2

rambo 3

john rambo

commando

raw deal

Πολύ mainstream έχω καταντήσει τελικά...

ελπιζω απλα να ειμαστε cinefil

Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος ANHLIKOS. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 14.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 375.

Η ταινία που πέρασε στην 1η θέση έσπασε το φράγμα των 300 βαθμών. Συγκεκριμένα, η 1η ταινία έχει 305 βαθμούς, 18 βαθμούς διαφορά από τη 2η και 39 βαθμούς διαφορά από την 3η. Σε σύνολο 14 συμμετεχόντων δύο ταινίες έχουν ψηφιστεί από 9 μέλη (συγκεκριμένα, η 2η και η 6η στην κατάταξη), που είναι και το μέγιστο ψήφων. Η 100η ταινία έχει πλέον 50 βαθμούς, οπότε από 'δω και πέρα δε θα αρκεί μία ψήφος, ακόμα και με 50 βαθμούς, για να μπει κάποια ταινία στο Top 100. ;)

Δημοσ.
ΟΧΙ! :lol:

Πλάκα πλάκα είχαμε πολλές κοινές ταινίες.

Ναι έ? Κοίτα να δεις τι γίνεται τελικά....(που να έβαζα και το primer δηλαδή...στο τσακ ήμουν)

Έλα στείλε μου με pm το τοπ 50 σου να το δω!!!

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ----------

omg για αντιποινα αλλαξε τις 6 πρωτες ταινιες μου με

first blood

first blood part 2

rambo 3

john rambo

commando

raw deal

Από τη λίστα σου απουσιάζoυν κραυγαλέα το Hercules in New York & to Pumping Iron.

Δημοσ.
Ναι έ? Κοίτα να δεις τι γίνεται τελικά....(που να έβαζα και το primer δηλαδή...στο τσακ ήμουν)

Έλα στείλε μου με pm το τοπ 50 σου να το δω!!!

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ----------

Από τη λίστα σου απουσιάζoυν κραυγαλέα το Hercules in New York & to Pumping Iron.

ενταξει,twilight ειπε...

οχι new moon και eclipse:fear:

καμια πολυ ακυρη ταινια εχεις δει?

Δημοσ.
ενταξει,twilight ειπε...

οχι new moon και eclipse:fear:

καμια πολυ ακυρη ταινια εχεις δει?

Καποιος εχει λερωμενη την φωλια του :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...