Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είναι ευκολο να βρω 50 ταινίες που μ'αρεσουν, μου είναι αδυνατο να τις βάλω σε σειρά γιατι ξέρω οτι μπορει να δω τη λιστα σε 1 χρόνο και το νο.40 να το βάλω στο νο.1..

Παντως ενας καλός τρόπος είναι να συγκεντρώσετε μια λίστα με 70-80-100 μετα σιγα σιγα να βγάζετε και να βάζετε οπως και να ανεβαζετε κατεβαζετε μια ταινια στη λίστα.. Υπομονη και excel θελει :P

Μια διευκρινιση παιδικά τυπου Wall-E, ντοκιμαντερ και Ελληνικές συμμετεχουν;

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά σου λεει ο Κόννακ, take your time.

Μην βιαστείς, γιατί μετά θα αρχίσεις να μετανιώνεις για τις επιλογές σου. **βήχω απαλά**

:P

Ρε σεις όποιος θέλει να διορθώσει κάτι σε λίστα που έχει στείλει μου το λέει, δεν είμαστε δα και τόσο αυστηροί. :-)

ρε guys να το κανουμε τελος αυτουνου του μηνα?? :fear:

Πολλοί ζήτησαν χρόνο για να φτιάξουν τη λίστα και, όπως είπα και στο άλλο τόπικ, θεωρώ ότι θα έχουμε παραπάνω συμμετοχή με τον μισό μήνα παραπάνω. Και σε αυτά τα poll η συμμετοχή είναι το παν. Με 30-40 λίστες το τελικό Top 100 θα είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

----------

Update

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος Nikos7Bouzouxis. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 10.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 323.

Πρώτη ταινία παραμένει αυτή που ανέβηκε στην 1η θέση μετά τις τελευταίες προσθήκες, αλλά η διαφορά της από τη 2η μειώθηκε στον 1 βαθμό. Η οποία 2η είναι πάλι η πιο... πολυψηφισμένη, με 7 ψήφους από τα 10 μέλη που έχουν στείλει λίστα μέχρι τώρα.

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι, μέχρι τώρα, οι 5 από τις 10 πρώτες ταινίες είναι επιστημονικής φαντασίας.;)

---------- Προσθήκη στις 20:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ----------

Μου είναι ευκολο να βρω 50 ταινίες που μ'αρεσουν, μου είναι αδυνατο να τις βάλω σε σειρά γιατι ξέρω οτι μπορει να δω τη λιστα σε 1 χρόνο και το νο.40 να το βάλω στο νο.1..

Παντως ενας καλός τρόπος είναι να συγκεντρώσετε μια λίστα με 70-80-100 μετα σιγα σιγα να βγάζετε και να βάζετε οπως και να ανεβαζετε κατεβαζετε μια ταινια στη λίστα.. Υπομονη και excel θελει :P

Ακριβώς.

Μια διευκρινιση παιδικά τυπου Wall-E, ντοκιμαντερ και Ελληνικές συμμετεχουν;

Φυσικά.

Δημοσ.

Α μπράβο ρε bluesattack, εγώ αν έκανα θα έκανε merge.

Κολλήσαμε στις 10 λίστες, ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες γιατί έτσι δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Κολλήσαμε στις 10 λίστες, ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες γιατί έτσι δεν έχει νόημα.

Θα μαζευτουν , επειδη θελει αρκετο ξεψαχνισμα εδω το παμε λαου λαου...:-D

Δημοσ.

Update

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος Τοξοβολος_UK, ενώ πρόσθεσα και τη δικιά μου από τώρα μιας και έχω καταλήξει. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 12.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 345.

Πιο πολυψηφισμένη και πάλι πρώτη είναι η sci-fi ταινία για την οποία είχαν πέσει... πονταρίσματα σε προηγούμενη σελίδα (με 8 ψήφους από τους 12 μέχρι τώρα συμμετέχοντες), ενώ είχαμε και τις πρώτες εμφανίσεις ελληνικών ταινιών. Η 1η ταινία έχει 266 βαθμούς (με 31 βαθμούς διαφορά από τη 2η) και η 100η έχει 46 βαθμούς. Όταν η 100η ταινία θα έχει πάνω από 50 βαθμούς θα έχει γίνει και ένα πρώτο αξιοπρεπές φιλτράρισμα (μιας και δε θα μπορεί κάποιος με 50άρα στο American Pie να το βάλει στο Top 100).

Δημοσ.

12Χ50= 600

χμ

αρα προβλεπω παρα πολλες κοινες

Όταν η 100η ταινία θα έχει πάνω από 50 βαθμούς θα έχει γίνει και ένα πρώτο αξιοπρεπές φιλτράρισμα (μιας και δε θα μπορεί κάποιος με 50άρα στο American Pie να το βάλει στο Top 100).

χμ

για εξηγησε λιγο.

Δημοσ.

Όλοι εκτός από έναν έδωσαν 50. Και ο προβληματισμός που εκφράζεται πιο συχνά είναι πώς να χωρέσεις τις αγαπημένες ταινίες σου σε Top 50 παρά να φτάσεις τις 50.

12Χ50= 600

χμ

αρα προβλεπω παρα πολλες κοινες

Μπα, μην το λες. Εγώ ας πούμε δε περίμενα με τίποτα σε 12 λίστες να έχουμε 345 διαφορετικές ταινίες. Αλλά για να έχει νόημα το Top 100 θα πρέπει να υπάρχουν κοινές ταινίες. Πχ. θα θεωρήσω τρελή παρωδία να υπάρχει ταινία στο Top 100 που την ψήφισαν 2 στους 30 πχ. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρεπε να ψηφίζουμε μόνο "καλές" ή "καλλιτεχνικές" ταινίες, μην το πάρεις στραβά. Αλλά όπως και να το κάνουμε, σε ψηφοφορία Insomnia Top 100 Movies of All TIme να βγει ταινία που να την έχουν ψηφίσει μόνο 2 μέλη και οι άλλοι 30 που θα έχουν στείλει να μην την έχουν αναφέρει καν, μάλλον θα συνηγορεί στο ότι είναι πολύ αμφιλεγόμενη επιλογή. Μακάρι να μπορούσα να σου δείξω τι εννοώ, αλλά μόνο στον Sellers λέω τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, και αυτό γιατί κάνει και το άλλο τόπικ (ανταλλαγή πληροφοριών :P).

Εν τω μεταξύ μόνο εμείς οι δύο έχουμε ψηφίσει το 12 Angry Men μέχρι τώρα, μου 'κανε εντύπωση.

Να ευχαριστήσω και τον paredwse που μας stickάρισε και δε θα χρειάζεται να γράφω κάθε τρεις και λίγο για να κάνω bump. :-)

Όταν η 100η ταινία θα έχει πάνω από 50 βαθμούς θα έχει γίνει και ένα πρώτο αξιοπρεπές φιλτράρισμα (μιας και δε θα μπορεί κάποιος με 50άρα στο American Pie να το βάλει στο Top 100).

χμ

για εξηγησε λιγο.

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που έχουν πάρει 50άρια που δε νομίζω να ξαναψηφιστούν. Όμως με τη συμμετοχή μόνο 12 λιστών μέχρι τώρα αυτή τη στιγμή είναι στις πρώτες 100.Σιγά σιγά (όσο έρχονται νέες λίστες), ταινίες πιο λογικές σαν επιλογές, που είναι από κάτω, θα τις περάσουν. Αυτό εννούσα, κανονικοποίηση αποτελεσμάτων.

Δημοσ.

Καλά δεν παίζει κάτι τέτοιο.12 είναι μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα.Οι περισσότεροι από τις 1 Οκτωβρίου και μετά θα αρχίσουν να φτιάχνουν τη λίστα.:P

Στάνταρ δηλαδή θα είναι πάνω από 50 οι συμμετοχές.

Δημοσ.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ περίμενα 12 λίστες σε μια βδομάδα. 50 αισιόδοξα πολλές μου φαίνονται, μακάρι βέβαια. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον 30.

Δημοσ.

να πω την αληθεια και εγω που θελω να στειλω δεν εχω ξεκινισει ακομα :P

50 ειναι πολλες και βαριεμαι πολυ :-D

Αλλα νομιζω και πιστευω οτι μπορει να φτασουν και 70 οι συμμετοχες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...