Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σςςς... Sci-fi είναι. Αλλά δε την λέω, έτσι κι αλλιώς είναι ακόμα νωρίς και θα αλλάξει.

Ελπίζω να δουλεύετε τις λίστες σας, ε.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα παιδιά που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής έχουν βάλει 100 ταινίες ή τις έκοψαν ξέρω γω στις 20?

Δημοσ.

Όχι ρε συ, τι 100; Ο καθένας στέλνει μέγιστο 50. Οι 5 που έχουν στείλει μέχρι τώρα έχουν στείλει 50. Αλλά όποιος θέλει στέλνει λιγότερες, απλά θα έχουν μικρότερη βαθμολογία. Τσέκαρε πρώτο ποστ. Απλά στο τέλος θα βγάλουμε Top 100 για να χωρέσει περισσότερη κουλτούρα. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

50? too much work και πάλι :P

Ρε μπας και είναι το Avatar ?:P

πιο πιθανό κόβω το District 9...

Δημοσ.

Μου φαινεται πανδυσκολο να κατσω να σκεφτω τωρα

Εδω κατι μερες μου πηρε για της σειρες, και παλι αρον αρον την τελειωσα :P

Δημοσ.

Γι' αυτό ρε Kasrith βάλαμε την προθεσμία ένα μήνα από τώρα. Σιγά σιγά τη φτιάχνεις τη λίστα. Εγώ 99% την έχω ήδη έτοιμη τη δικιά μου, μόνο κάτι μικροαλλαγές μπορεί να κάνω.

----------

Update

Άλλες 4 λίστες προστέθηκαν από τα μέλη Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer και tr3quart1sta. Αισίως λοιπόν έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 9.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 295.

Πλέον έχουμε νέα ταινία στο προσωρινό Νο 1, με 18 βαθμούς διαφορά από τη 2η. 5 ταινίες έχουν ψηφιστεί από 6 μέλη, καμία από 7 και πάνω.

Ήδη μετά από 9 λίστες έχει υπάρξει ένα πρώτο φιλτράρισμα, καθώς οι πρώτες θέσεις είναι πιασμένες από ταινίες-φαβορί, αν και το Top 100 εξακολουθεί να έχει ταινίες που έχουν ψηφιστεί από έναν μόνο χρήστη. Η τελευταία ταινία του τωρινού Top 100 έχει 42 βαθμούς και η πρώτη 222.

Δημοσ.

Καλά σου λεει ο Κόννακ, take your time.

Μην βιαστείς, γιατί μετά θα αρχίσεις να μετανιώνεις για τις επιλογές σου. **βήχω απαλά**

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...