Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αχαχα, lol. Λοιπόν.

Το Top 3 κατ' αρχήν έχει λογική,

Kατι ειναι και αυτο

Άλλο κουλό ήταν ότι το A-team ψηφίστηκε δύο (!) φορές ως #1,
Δηλαδη 2 ανθρωποι θεωρησαν οτι η καλυτερη ταινια που εχουν δει στη ζωη τους ηταν το A-team?

Νομιζα οτι το να εχεις πανω απο ενα account δεν επιτρεπεται

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αχαχα, lol. Λοιπόν.

Το Top 3 κατ' αρχήν έχει λογική,

Kατι ειναι και αυτο

Άλλο κουλό ήταν ότι το A-team ψηφίστηκε δύο (!) φορές ως #1,
Δηλαδη 2 ανθρωποι θεωρησαν οτι η καλυτερη ταινια που εχουν δει στη ζωη τους ηταν το A-team?

Δημοσ.
7 από τις ταινίες που έστειλες δεν είχαν ψηφιστεί από κανέναν άλλο...

α ok, ;)

ελπίζω να είναι από αυτές που έβαλα από το 35 και κάτω στην απεγνωσμένη προσπάθεια να φτιάξω την λίστα!

αν είναι από την πρώτη 25αδα με σκότωσες!

υπάρχει περιπτώσει να μου στείλεις αυτές τις 7 με pm, έτσι από περιέργεια, θα το εκτιμούσα πολύ! :-)

Δημοσ.
7 από τις ταινίες που έστειλες δεν είχαν ψηφιστεί από κανέναν άλλο...

α ok, ;)

ελπίζω να είναι από αυτές που έβαλα από το 35 και κάτω στην απεγνωσμένη προσπάθεια να φτιάξω την λίστα!

υπάρχει περιπτώσει να μου στείλεις αυτές τις 7 με pm, έτσι από περιέργεια, θα το εκτιμούσα πολύ! :-)

Δημοσ.
Kατι ειναι και αυτο

Κοίτα, οι δύο λίστες είχαν πολλά "κουλά" κοινά, είχα αναφερθεί εδώ σ' αυτό το θεματάκι. Ο δεύτερος μου στειλε και μου πε ότι είναι αδέρφια και έχουν δει περίπου τις ίδιες ταινίες. ΟΚ από την πλευρά μου, δεν επηρέασαν και τίποτα τελικά. Αλλά σήμερα μου ήρθε και τρίτη λίστα την οποία δε θα περάσω γιατί επίσης μοιάζει και ήταν και εκπρόθεσμη (και θεωρώ Top 100 με το A-team στη θέση 70 ξέρω 'γω παρωδία), ενώ πλέον αλλαγές γίνονται δύσκολα μιας και φτιάχνω την κατάταξη.

α ok, ;)

Δεν παίζει τώρα πια γιατί έχουν σορταριστεί.

Δημοσ.
Kατι ειναι και αυτο

Κοίτα, οι δύο λίστες είχαν πολλά "κουλά" κοινά, είχα αναφερθεί εδώ σ' αυτό το θεματάκι. Ο δεύτερος μου στειλε και μου πε ότι είναι αδέρφια και έχουν δει περίπου τις ίδιες ταινίες. ΟΚ από την πλευρά μου, δεν επηρέασαν και τίποτα τελικά. Αλλά σήμερα μου ήρθε και τρίτη λίστα την οποία δε θα περάσω γιατί επίσης μοιάζει και ήταν και εκπρόθεσμη (και θεωρώ Top 100 με το A-team στη θέση 70 ξέρω 'γω παρωδία), ενώ πλέον αλλαγές γίνονται δύσκολα μιας και φτιάχνω την κατάταξη.

α ok, ;)

Δεν παίζει τώρα πια γιατί έχουν σορταριστεί.

Δημοσ.
εγω θα ξινισω αν δω στην 20αδα ταινια που βγηκε τα τελευταια 2 χρονια

Δικιο εχεις εγω προσωπικα δεν εβαλα ουτε στην 25δα

Δημοσ.
εγω θα ξινισω αν δω στην 20αδα ταινια που βγηκε τα τελευταια 2 χρονια

Δικιο εχεις εγω προσωπικα δεν εβαλα ουτε στην 25δα

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δε ψηφισα με το αντικειμενικο κριτηριο, αλλα με το υποκειμενικο και πιστευω οτι εκανα σωστα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...