Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα περιμενω απο τον Κονακ να μας πει πριν απο τα αποτελεσματα αν το Τοπ-3 εχει "λογικη" και επισης να μας πει την πιο κουλη ταινια κατα την προσωπικη του γνωμη που εστειλαν (και προφανως δεν μπηκε)

Επισης σαν μπονους, ρε μαν, για πες μου εστω με πμ ποια ηταν η πιο κουλη ταινια, παντα κατα τη γνωμη σου, που σου εστειλαν στο #1

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχαχα, lol. Λοιπόν.

Το Top 3 κατ' αρχήν έχει λογική, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να πω παραπάνω (για την 1η πχ). Θα πρέπει να περιμένετε.

Κουλές ταινίες; Άπειρες! Θα δείτε αύριο και τη λίστα με τις κομμένες και θα το διαπιστώσετε, κάποιες που μου έκαναν εντύπωση θα τις έχω επισημάνει (τόσο "κουλές" ταινίες που ψηφίστηκαν όσο και ταινιάρες που βγήκαν πολύ χαμηλά). Η πιο κουλή που ψηφίστηκε ως πρώτη για μένα ήταν ο Κυνόδοντας. Άλλο κουλό ήταν ότι το A-team ψηφίστηκε δύο (!) φορές ως #1, ενώ υπήρξε μέλος που ψήφισε ΟΛΑ τα Saw!!! Αν μου ρθει και κανένα άλλο θα το πω, κάνω διαλλογή στα κομμένα.

Δημοσ.

Αχαχα, lol. Λοιπόν.

Το Top 3 κατ' αρχήν έχει λογική, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να πω παραπάνω (για την 1η πχ). Θα πρέπει να περιμένετε.

Κουλές ταινίες; Άπειρες! Θα δείτε αύριο και τη λίστα με τις κομμένες και θα το διαπιστώσετε, κάποιες που μου έκαναν εντύπωση θα τις έχω επισημάνει (τόσο "κουλές" ταινίες που ψηφίστηκαν όσο και ταινιάρες που βγήκαν πολύ χαμηλά). Η πιο κουλή που ψηφίστηκε ως πρώτη για μένα ήταν ο Κυνόδοντας. Άλλο κουλό ήταν ότι το A-team ψηφίστηκε δύο (!) φορές ως #1, ενώ υπήρξε μέλος που ψήφισε ΟΛΑ τα Saw!!! Αν μου ρθει και κανένα άλλο θα το πω, κάνω διαλλογή στα κομμένα.

Δημοσ.

Εσύ Oscar κατάφερες στο παρά πέντε να προσθέσεις 7 (!) ταινίες, οι 846 που είχαν ήδη ψηφιστεί όταν έστειλες δε σου φτάνανε; :lol:

Δημοσ.

Εσύ Oscar κατάφερες στο παρά πέντε να προσθέσεις 7 (!) ταινίες, οι 846 που είχαν ήδη ψηφιστεί όταν έστειλες δε σου φτάνανε; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...