Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νίκο, για κατούρημα μπορώ να πηγαίνω ενδιάμεσα; :-D

Ρε μαν, δε θα μαι 24/7 πίσω από το PC, με μόνο μου μέλημα την παρουσίαση. Βραδάκια ή απογευματάκια που θα υπάρχει λίγος χρόνος θα τα βγάζω τα αποτελέσματα, και όποτε τα βλέπει ο καθένας θα σχολιάζει. Μια ταινία τη μέρα, ειδικά βράδυ, οκ βγαίνει, αλλά αυτά τα 10:00, 16:00 και 18:00 μου θυμίζουν Μουντομπάσκετ και παιχνίδια ομίλων.

Λοιπόν στο θέμα τώρα, μέχρι τώρα έχουμε 46 λίστες (δεν ήρθε κάποια άλλη) + 1 του Sellers = 47. Σήμερα λογικά δε θα προλάβω να ασχοληθώ ιδιαίτερα, αύριο μεσημεράκι περνάω τις 4-5 τελευταίες που ήρθαν και οριστικοποιώ την κατάταξη. Κάποια στιγμή θα ποστάρω τις κομμένες, και αν έχω χρόνο θα αρχίσω την αντίστροφη κατάταξη του Top 100.

Δημοσ.
Εγώ προτείνω να σε έχουμε σε live streaming 23 ώρες το 24ωρό όπως στο Big Brother.

Κατούρημα ναι αλλά σε πάπια.

:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολύ καλή η ιδέα σου

Δημοσ.

Αν μιλάς σοβαρά, στείλτη. Φτιάχνω τη λίστα με τις κομμένες, αν τη στείλεις σύντομα λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν μιλάς σοβαρά, στείλτη. Φτιάχνω τη λίστα με τις κομμένες, αν τη στείλεις σύντομα λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...