Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλη μια λίστα από τον Material_Defender_1032, σύνολο 46 μέχρι τώρα.

Όπως είπα και σε προηγούμενα μηνύματα, μπορείτε να στείλετε λίστα μέχρι και την Κυριακή απόγευμα/βραδάκι.

Δημοσ.

τελικά καλά έκανα και το βαλα στο offtopic :P

ανεβήκαμε λίγο.. αν και πιο πολύ νομίζω λειτούργησε το greek "last minute" style..

Δημοσ.

Α, το βαλες στο OOT; Δεν το πήρα χαμπάρι. Ναι, καλά είμαστε. Βάλε και άλλη μία του Sellers που θα ρθει αύριο, ε κούτσα κούτσα 2-3 άλλες ακόμα θα έρθουν λογικά, θα χτυπήσουμε 50άδα. Not bad.

Αρχίζω να καταστρώνω σχέδια για την παρουσίαση. :P

Δημοσ.

Προτείνω να παρουσιάζεις δυο τη μετά από 100 ως 1 με Σ/Κ ρεπό για το νο1 να πεσει στην αλλαγή του χρόνου!:-D

Ρε εναμιση μηνα το περιμενουμε. Μην κάνεις και άλλο τόσο την παρουσίαση ε!:P

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

Καλά τόσο πολύ δε θα το τραβήξω. Σε καμιά βδομάδα θέλω να έχω ξεμπερδέψει με τις θέσεις 100-21 και να αρχίσω το Top 20 μετά, ίσως με 1 ταινία τη μέρα - έχει δίκιο ο Kayzer. Όπως και να χει, το no.1 αναγκαστικά θα σκάσει λίγο μετά το no.2 γιατί θα είναι προφανές ποια ταινία λείπει και δεν έχει εμφανιστεί όταν θα έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο. Άρα, 1-2 θα παρουσιαστούν σχεδόν μαζί.

Άντε ρε όσοι βαριέστε κάντε ένα ντου μέχρι μεθαύριο.

Δημοσ.

100 ταινίες είναι, και 5 τη μέρα να βάζω πάλι 20 μέρες θέλω. Δε νομίζω να αρέσει σε κανένα να βάλω ξερά να τις ρίξω όλες μονομιάς. Αλλιώς θα το κάναμε και live, να βγάζω κατάταξη μετά από κάθε λίστα.

Δημοσ.

Πως φαίνεται ότι δεν ξέρετε απο παρουσιάσεις. Σας βλέπει ο Θεός της παρουσίασης και γελάει μαζί σας.

mikroutsikos(1).jpg

Δημοσ.

Ε τι να μας πεις και συ. 20 ρημαδοσειρές έχεις να δώσεις. Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις μάθει ποια είναι τι, ποια είναι Miami και ποια New York. :P

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λογική στο "..θα χαθεί το ενδιαφέρον.."

Εγώ θα το έκανα κάπως έτσι ίσως..

ν - 101: όλες μαζί

100 - 21: 10/μέρα

20 - 11: 2/μέρα

10 - 1: 1/μέρα

Δημοσ.

Εγώ θα το έκανα έτσι:

Ημέρα πρώτη(Δευτέρα:-D):

10:00 v-101

14:00 100-50

18:00 50-25

Ημέρα 2η:

10:00 25-20

Ημέρα 3η:

10:00 20-15

Ημέρα 4η:

10:00 15-10

Ημέρα 5η:

10:00 10-5

Ημέρα 6η:

10:00 5

16:00 4

Ημέρα 7η:

10:00 3

18:00 2

22:00 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...