Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε την ελπίδα να αλλάξω το νο.1 στέλνω τη λίστα μου :-D

Έχει πολύ χολυγουντ αφού τωρα τελευταία άρχισα να ανακαλύπτω τον Ευρωπαικό κινηματογράφο.

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Don't worry, θα σου δώσω το excel όταν έρθουν όλες να ψηφίσεις τότε. ;)

Ήρθαν άλλες δύο (Chrisxxx και theok2005), φτάσαμε τις 42. Στα πεταχτά που τις είδα πρέπει να είμαστε στις 808 ταινίες.

Δημοσ.
Don't worry, θα σου δώσω το excel όταν έρθουν όλες να ψηφίσεις τότε. ;)

Ήρθαν άλλες δύο (Chrisxxx και theok2005), φτάσαμε τις 42. Στα πεταχτά που τις είδα πρέπει να είμαστε στις 808 ταινίες.

808?

τυχαιο?

Δημοσ.

Υπάρχει πάντως Κάμερον και Κάμερον, όπως και να 'χει ας σταματήσουμε εδώ τις αναφορές γιατί, ως γνωστόν, δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση.

Από 'δω και πέρα θα λέω απλά ποιοι στέλνουν και όχι αριθμό ταινιών, δεν έχει και τόση σημασία πια. Άρα, άλλη μία λίστα ήρθε από το μέλος crisadoum και φτάσαμε τις 43.

Δημοσ.

Θα περιμένεις λίγο ακόμα...

Εγώ Κυριακή βραδάκι θα κάνω τελική σούμα, σήμερα και αύριο δε προλαβαίνω ν' ασχοληθώ. Όποιος δεν προλάβει απόψε μου στέλνει μέχρι τότε, το είπα και πιο πριν. Κοινώς, μέχρι να βγάλω τις κομμένες που είναι από τη θέση 101 και πάνω (δεν παίζει να προλάβω να το κάνω πριν την Κυριακή το βράδυ) στείλτε και ας έχει περάσει η αρχική προθεσμία.
Δημοσ.
Αν σου πω ότι υπάρχει στο δικό σου top, ήμαστε οκ; :-)
Βασικα αυτο ηθελα να ακουσω:lol:

Κατηγορίας Matrix δεν είναι, κατηγορίας Δανίκα επίσης δεν είναι.

Will do...

Eφοσον δεν βγαζουμε πρωτη καποια που εχουμε ακουσει περισσοτερα αποσα εχουμε δει οι ίδιοι ή καποια που μας είπαν οτι ειναι και γαμω να λεμε σε κουλτουριαρες γκομενες, ειμαι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...