Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προτεινω η ατμοσφαιρα να ειναι χλιδατη,ανταξιας απονομης οσκαρ και βαλε :P :-D.Οχι ξεπετα :shock::-D

Πάω Μοιραράκη να φέρω μπορδοροδοκόκκινο χαλί.

@κοννακ, ναι εμένα θα με ενδιέφερε το excel με τσι ψήφους

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τυχαίο που έγινε τώρα που πλησιάζει η απονομή? δεεεε νομίζω.

---------- Προσθήκη στις 02:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:57 ----------

Kαλη ιδεα παιδες θα στειλω και εγω μεχρι το βραδυ αυριο... Με απλο PM ? Σε ποιον το στελνουμε ??

δες και το πρώτο post για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Παρόλο που το πήρα προσωπικά το θέμα κύριε, ξεκινάω ας γουι σπικ να φτιάχνω τη λίστα (δις ιζ νοτ ε ντριλ).

Φυσικά αν υπήρχε η πιθανότητα να ξεχάσω 10 ταινίες αν την έκανα νωρίς, τώρα θα ξεχάσω 30 αλλά τι να κάνουμε..

Εδιτ: Επίσης και γω θα έλεγα να κάνεις ένα ταχύτατο πέρασμα Χ-100 (απλώς αναφορά), μετά 100-20 με συνοπτικές διαδικασίες και μετά Top20 με πυροτεχνήματα, σαμπάνιες κ.λπ.

Δημοσ.

Από τώρα φαντάζομαι τα postαρίσματα κατόπιν αποτελεσμάτων .Θα είναι του στυλ... εεε όχι ρε πως το ξέχασα εγώ αυτό το έργο :mad:

Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος seishirosakura. Πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 39.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita, DhZou, ocSe7en, orotoi, mamatecuba, SlimData, salamalekum, KaizerSoze, trelosjack, hanzo, fullon, seishirosakura.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 781.

Η 100η ταινία έχει 114 βαθμούς.

Τελευταία μέρα για υποβολές!

Δημοσ.

Ρει, εγω θα τελειωσω την δικια μου το απογευμα μετα το μαθημα. Υπολογιστε ομως και την διαφορα 2 ωρων γιατι ειμαι Αγγλια.

Περιμενετε και'μενα.

Δημοσ.

Εγώ Κυριακή βραδάκι θα κάνω τελική σούμα, σήμερα και αύριο δε προλαβαίνω ν' ασχοληθώ. Όποιος δεν προλάβει απόψε μου στέλνει μέχρι τότε, το είπα και πιο πριν. Κοινώς, μέχρι να βγάλω τις κομμένες που είναι από τη θέση 101 και πάνω (δεν παίζει να προλάβω να το κάνω πριν την Κυριακή το βράδυ) στείλτε και ας έχει περάσει η αρχική προθεσμία.

Δημοσ.

Εστειλα και εγω PM κανονικα μπορω να μαθω αν εσταλει ??? γιατι δεν αποθηκευτηκε στα σταλμενα ... Αν ειναι να το ξανα στειλω ...

Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος billvwrulez. Πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 40.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita, DhZou, ocSe7en, orotoi, mamatecuba, SlimData, salamalekum, KaizerSoze, trelosjack, hanzo, fullon, seishirosakura, billvwrulez.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 794.

Η 100η ταινία έχει 116 βαθμούς. Η τελευταία 10άδα-20άδα πάντως είναι πολύ ρευστή, από τους 102 βαθμούς μέχρι τους 127 συνωστίζονται 26 ταινίες! Πράγμα που σημαίνει ότι οι τελευταίες λίστες θα καθορίσουν πολλές από αυτές που θα μπουν ή θα μείνουν στο Top 100 και αυτές που τώρα είναι αλλά θα κατέβουν χαμηλότερα από την 100η θέση. Αντίστοιχη κατάσταση επικρατεί και στην κορυφή, πχ. την 2η ταινία με την 5η χωρίζουν μόλις 9 βαθμοί. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι τόσο κοντά όλες λίγο πριν το τέλος - και ειδικά μετά από 40 λίστες (περίμενα να έχουμε λιγότερες συμμετοχές).

Δημοσ.

Δωσε μας ενα Hint μονο. Στην κορυφη, η ταινια εχει "λογικη" να ειναι Καλυτερη Ταινια όλων των Εποχων ή οχι?

Γιατι αν ειναι κανενα Ματριξ που το εχω δει 10 φορες, αλλαξε την βιομηχανια του κινηματογραφου και εσπειρε 2-3 ειδη παρομοιων ταινιων αλλα υπαρχουν τουλαχιστον 3 καλυτερα anime Ή κανενα βιοπαλαιστικο δραμα απο το Ανατολικο Τιμορ που του εχει 150 αστερακια ο Δανικας και εκοψε 2,5 εισητηρια(το ενα του Δανικα) να σταματησω να διαβαζω το τοπικ

Δημοσ.

Αν σου πω ότι υπάρχει στο δικό σου top, ήμαστε οκ; :-) Κατηγορίας Matrix δεν είναι, κατηγορίας Δανίκα επίσης δεν είναι. Περισσότερα δε θέλω να πω τώρα γιατί θα 'ναι κρίμα (αν αρχίσουν μαντεψιές δε θα σχολιάσω). Πάντως μπορεί ακόμα να αλλάξει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...