Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μηπως να δωσουμε μια μικρη παραταση ? Πολλοι μπορει να μην το εχουν δει τελικα :P

Το υπομνημα βοηθαει η εκει ψηλα το τρωει το αγιαζι....? :shifty::P

Δημοσ.

Μπορούμε να δώσουμε και το Σαββατοκύριακο, όπως είπα από Κυριακή θα αρχίσω να περνάω τις τελευταίες λίστες που θα πάρω, λογικά δε θα προλάβω να τις έχω περάσει όλες μέχρι Κυριακή βράδυ. Δίνουμε και το ΣΚ αν είναι και Δευτέρα αρχίζει η παρουσίαση.

Δημοσ.

Βασικά πολύ το κουράσαμε. Δεν έγινε και τίποτα, μια χαρά είναι οι 40 συμμετοχές, εγώ περίμενα να χουμε λιγότερες. Αν κάποιος μετά από 1,5 μήνα θέλει έξτρα κίνητρο να στείλει λίστα, ας μην στείλει, δεν θα πληρωθώ κιόλας αν περάσουμε τις 50 πχ.

Όπως είπαμε λοιπόν 1,5 μήνα πριν, μέχρι την Παρασκευή 15-Οκτ το βράδυ μπορεί ο καθένας να στείλει τη λίστα του. Από 'κει και πέρα, εγώ το PM μου θα το δω Κυριακή πρωί και θ' αρχίσω να περνάω όσες λίστες πήρα. Αν τις έχω περάσει όλες μέχρι το βράδυ, θ' αρχίσω να βγάζω τα αποτελέσματα, αρχίζοντας από τις "κομμένες" ταινίες (όσες είναι πάνω από τη θέση 100) και βάζοντας και τις 100-96. Οπότε όποιος μου στείλει λίστα μέχρι το πρώτο ποστ μου με αποτελέσματα, θα την περάσω και αυτή. Απ' όταν ποστάρω τα πρώτα αποτελέσματα (τις κομμένες), δεν θα δεχθώ άλλη λίστα. Επίσης όποιος ήθελε/θέλει να στείλει θα στείλει (πιθανότατα κάνει τις τελευταίες διορθώσεις του λίγο πριν τη στείλει) και δεν με νοιάζει και τόσο να το δει κάποιος που δεν το χε δει 1,5 μήνα - άλλωστε υποτίθεται το θέμα είναι να βγει το Top από τους τακτικούς χρήστες του Insomnia και των τακτικών του φόρουμ του Κινηματογράφου και όχι από κάποιον που έτυχε να το δει και που μπήκε και θα ξαναμπεί σε δυο μήνες.

Άιντε να τελειώνουμε γιατί αν το τρενάρουμε κι άλλο δε θα δουν τ' αποτελέσματα ούτε όσοι ψήφισαν - θα το χουν ξεχάσει!

Δημοσ.

μολις προσεξα αυτο το θεμα.

θα στειλω και εγω γρηγορα μια λιστα

---------- Προσθήκη στις 22:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:46 ----------

Θα σου προτεινα να πεταξεις γρηγορα μεχρι την 21 και τις πρωτες 20 να τις λες μια-μια καθε μερα με δικη της παρουσιαση

συμφωνω. ωραια ιδεα

Δημοσ.
Αν τις έχω περάσει όλες μέχρι το βράδυ, θ' αρχίσω να βγάζω τα αποτελέσματα, αρχίζοντας από τις "κομμένες" ταινίες (όσες είναι πάνω από τη θέση 100) και βάζοντας και τις 100-96.

Μην ξεχασεις τους ψηφοφορους διπλα απο καθε ταινια :-D:-)

Δημοσ.
Θα σου προτεινα να πεταξεις γρηγορα μεχρι την 21 και τις πρωτες 20 να τις λες μια-μια καθε μερα με δικη της παρουσιαση

Έτσι το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά κρίμα να φεύγουν και 10-10. Θα σκεφτώ πώς θα το κάνω, αλλά ούτε εγώ θέλω να αργήσουμε πολύ μέχρι να φτάσουμε στις πρώτες 20. Έχω σκεφτεί και το άλλο, να τις δίνω σε μία ώρα (πχ. 00:00-01:00) που θα ναι μέσα και χρήστες να σχολιάζουν, και να δίνω μία ανά 10λεπτο. Αν μένω παραπάνω να δίνω και άλλες ώστε σε μία βδομάδα τουλάχιστον να έχουμε πέσει στην 40άδα. Ακούω και προτάσεις.

Μην ξεχασεις τους ψηφοφορους διπλα απο καθε ταινια :-D:-)

Μόνο στο Top 100 θα δώσω ψηφοφόρους ανά ταινία, προφανώς. Σε πλήθος 800+ δεν παίζει να βάλω ψηφοφόρους σε όλες. Αλλά αν θέλετε ανεβάζω στο τέλος το φακελοExcel.;)

MOAR stats πλιζ

Αυτό:

Δε χρειάζονται αλλα στατς. Είμαστε 3 ημέρες πριν ξεκινήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Άσε λίγο να ανέβει το hype....

Έτσι κι αλλιώς σε αυτή τη φάση με κάθε λίστα αλλάζουν αρκετά τα πράγματα. Υπάρχουν αρκετές ταινίες που είναι και ισόβαθμες (και μάλιστα με μεγάλες βαθμολογίες), οπότε δεν έχει νόημα. Άλλωστε σύντομα θα τα δείτε. Στατιστικά θα βγάλω αφού τελειώσουν οι υποβολές και η καταμέτρηση.

Επίσης, θα βγάλω Insomnia Top 10 Directors of All Time από τις βαθμολογίες των ταινιών και βαθμολογίες που μάζεψαν οι 50άδες των μελών που συμμετείχαν (σαν manager δηλαδή). Αν θέλετε κάποιο άλλο στατιστικό που μπορεί να μην το σκεφτώ, ζητήστε το.

---------- Update ----------

Άλλες 2 λίστες προστέθηκαν από τα μέλη hanzo και fullon. Πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 38.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita, DhZou, ocSe7en, orotoi, mamatecuba, SlimData, salamalekum, KaizerSoze, trelosjack, hanzo, fullon.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 773.

Η 100η ταινία έχει 106 βαθμούς.

Τελευταία μέρα για υποβολές

Δημοσ.
Έτσι το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά κρίμα να φεύγουν και 10-10. Θα σκεφτώ πώς θα το κάνω, αλλά ούτε εγώ θέλω να αργήσουμε πολύ μέχρι να φτάσουμε στις πρώτες 20. Έχω σκεφτεί και το άλλο, να τις δίνω σε μία ώρα (πχ. 00:00-01:00) που θα ναι μέσα και χρήστες να σχολιάζουν, και να δίνω μία ανά 10λεπτο. Αν μένω παραπάνω να δίνω και άλλες ώστε σε μία βδομάδα τουλάχιστον να έχουμε πέσει στην 40άδα. Ακούω και προτάσεις.

Προτεινω η ατμοσφαιρα να ειναι χλιδατη,ανταξιας απονομης οσκαρ και βαλε :P :-D.Οχι ξεπετα :shock::-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...