Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτσε ρε μη με αγχώνεις :Ρ έχω ακόμα 5 ταινίες να δω και θα σου στείλω!!! Πάντως το τοπ-50 είναι έτοιμο μια μικρή επεξεργασία θέλει.

Δημοσ.

ΟΚ, κατ' αρχήν ήταν πολύ spooky ότι μου ήρθε PM τη στιγμή που σε έκανα summon, κατά δεύτερον το μήνυμά σου ήρθε άδειο. Με ένα "Μ" μόνο.

Σολωμονικη 7ο Κεφαλαιο

Μην παιζεις με ο,τι δεν μπορεις να κατανοησεις

Δημοσ.

Άλλες 2 λίστες προστέθηκαν από τα μέλη salamalekum και KaizerSoze. Πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 35.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita, DhZou, ocSe7en, orotoi, mamatecuba, SlimData, salamalekum, KaizerSoze.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 740.

Κάθε λίστα φέρνει ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις γιατί οι διαφορές είναι μικρές. Η 100η ταινία έχει 100 βαθμούς.

4 μέρες ακόμα για υποβολές, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Δημοσ.
Οι ακόλουθοι χρήστες παρακαλούνται να οριστικοποιούν τις λίστες τους, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή από την αρχή αυτού του τόπικ:

(...)

Μη με αναγκάσετε να σας στείλω κλήτευση!:-)

Ειναι ωρα νομιζω....:devil:

Δημοσ.

Τις 40 θα τις φτάσουμε λογικά. Παραπάνω δύσκολο, δεν έχω δει κόσμο να κινείται πέρα από τους γνωστούς. So be it.

Δημοσ.

Λες να γράφουν στο ΟΟΤ και να μην έχουν πάρει χαμπάρι αυτό το τόπικ; :-)

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος trelosjack. Πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 36.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita, DhZou, ocSe7en, orotoi, mamatecuba, SlimData, salamalekum, KaizerSoze, trelosjack.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 758.

Μιας και είμαστε κοντά στο φινάλε, ας πούμε δυο-τρία στοιχεία παραπάνω. Η 1η ταινία έχει 687 βαθμούς (και έχει ψηφιστεί από 23 μέλη) και η 100η ταινία έχει 103 βαθμούς. Μέχρι τώρα μένει εκτός Top 100 ταινία που έχει ψηφιστεί 8 φορές και πολλές που έχουν ψηφιστεί 5 φορές. Οι πρώτες ταινίες είναι αρκετά κοντά στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα με κάθε λίστα που προστίθεται, ακόμα και τώρα, το Top 10 να μπορεί να αλλάξει.

Αρχίστε να τελειώνετε τις λίστες σας όσοι τις παλεύετε ακόμα γιατί έμειναν μόνο 2 μέρες, σήμερα και αύριο, για υποβολές. Λογικά δε θα ασχοληθώ με την καταμέτρηση και την παρουσίαση πριν την Κυριακή, οπότε πιθανόν να υπάρξει μια μικρή παράταση. Σαν γενικό κανόνα θέτω ότι δε θα δεχθώ άλλη λίστα από τη στιγμή που θα ποστάρω τα πρώτα αποτελέσματα (όπως το χω σκεφτεί αρχικά θα βγάλω θέση πχ. 812 -τελευταία- έως θέση 101 κάποια στιγμή Σάββατο ή Κυριακή πρωί, και Κυριακή βράδυ θα ποστάρω τις πρώτες ταινίες του Top 100 σε αντίστροφη μέτρηση).

2 μέρες ακόμα για υποβολές

Δημοσ.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μόλις εχθές το πήρα χαμπάρι ρε παίδες μαμω τα τρεξίματα μου κάθε μέρα...

μια ερώτηση και θέλω πλιζ γρήγορη απάντηση για να προλάβω. Βάζουμε και Ελληνικές παραγωγές αν θέλουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...