Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος SlimData. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 33.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita, DhZou, ocSe7en, orotoi, mamatecuba, SlimData.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 729.

Η 100η ταινία έχει 98 βαθμούς.

5 μέρες ακόμα για υποβολές, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά για να μην διαβάσω 33 σελίδες. πόσες ταινίες πρέπει να έχει η λίστα τελικά? ισχύει η βαθμολογία / ανάλογα με τις ταινίες?

δλδ 15 ταινίες στην λίστα, η πρώτη παίρνει 15 βαθμούς?

Δημοσ.

ναι το είδα το πρώτο πόστ, απλά σκέφτηκα μήπως άλλαξε κάτι κατα την διάρκεια 35 σελίδων comments!

δηλαδή κάποιος θα στείλει μια λίστα με 250 ταινίες που σημαίνει οτι η πρώτη ταινία θα έχει 250 βαθμούς?

και αμα στείλω εγω λίστα με 15 ταινίες, η πρώτη ταινία θα πάρει μόνο 15 βαθμούς?

σαν κάπως ΑΔΙΚΟ μου ακούγεται!

θα στείλω μια λίστα με 20 παρόλα αυτά

Δημοσ.

Πάλι καλά που διάβασες το πρώτο ποστ. :-)

Όπως είπε και ο Chrisxxx, μέγιστο 50 ταινίες. Στέλνεις όσες θες μέχρι 50.

Δημοσ.

ναι ρε συ. παραδειγμα ήθελα να δώσω οτι και καλά θα υπάρχει ανομοιογένεια ανάμεσα σε λίστες με 50 ή 15 ταινίες και την βαθμολογία των ταινιών.

εγώ λέω όταν βγεί η πρώτη ταινία να μαζευτούμε όσοι ψηφίσαμε να την δούμε , μπύρες κρέατα πατατάκια κτλ :P

Δημοσ.

Πριν τη δική μου λίστα είχαν ψηφιστεί 720 ταινίες.. Τώρα 729..

Πως κατάφερα να βρω 9 ταινίες που κανείς άλλος δεν είχε ψηφίσει??????

Και να πεις ότι είμαι και κάνας ψαγμένος, δεν είμαι :rolleyes:

Δημοσ.
ναι ρε συ. παραδειγμα ήθελα να δώσω οτι και καλά θα υπάρχει ανομοιογένεια ανάμεσα σε λίστες με 50 ή 15 ταινίες και την βαθμολογία των ταινιών.

Διαφωνώ, και το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν.

Make lists, όχι αντιπολίτευση.

Δημοσ.
Πριν τη δική μου λίστα είχαν ψηφιστεί 720 ταινίες.. Τώρα 729..

Πως κατάφερα να βρω 9 ταινίες που κανείς άλλος δεν είχε ψηφίσει??????

Και να πεις ότι είμαι και κάνας ψαγμένος, δεν είμαι :rolleyes:

lol, ναι. Είναι εντυπωσιακό ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν πολλές ταινίες που προσθέτει κάθε μέλος - και δεν είναι τραβηγμένες (οι περισσότερες).

---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ----------

τι διαφωνείς ?? δε σου αρέσουν οι μπύρες και τα κρέατα? :D

Σου έκανα quote. :-p

Βαριέσαι μωρέ να ρίξεις μια ματιά στο IMDb να φτάσεις τις 50; 150 θα θες να στείλεις, όχι μόνο 50.:-)

Δημοσ.

Σου έκανα quote. :-p

Βαριέσαι μωρέ να ρίξεις μια ματιά στο IMDb να φτάσεις τις 50; 150 θα θες να στείλεις, όχι μόνο 50.:-)

χεχεχε

οχι δε βαριέμαι απλά ξέρω οτι άμα μπω σε τέτοια διαδικασία θα φάω τρελό σκάλωμα , ποια θα βάλω πρώτη, ποιά δεύτερη κτλ :-)

σε λίγο θα σου έρθει η λίστα.

Δημοσ.

Οι ακόλουθοι χρήστες παρακαλούνται να οριστικοποιούν τις λίστες τους, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή από την αρχή αυτού του τόπικ:

Sellers

BaLsAmoMenos

frenzy

Anubis13

slipknot

Chrisxxx

Όπως και οι ακόλουθοι, τους οποίους έχω δηλώσει εγώ (:P):

KeyzerSoze

Manuel

paredwse

Μη με αναγκάσετε να σας στείλω κλήτευση!:-)

---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

KeyzerSoze

ΟΚ, κατ' αρχήν ήταν πολύ spooky ότι μου ήρθε PM τη στιγμή που σε έκανα summon, κατά δεύτερον το μήνυμά σου ήρθε άδειο. Με ένα "Μ" μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...