Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε να παίρνουμε πάλι μπρος σιγά σιγά.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος norita. Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 28.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos, twiner, bluesattack, liopyr, Iron_man21, demessakis, norita.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 666.

Η διαφορά που είχε αποκτήσει η 1η ταινία έχει μειωθεί, και έχει δώσει ενδιαφέρον στην τελική ευθεία της ψηφοφορίας. Ενδεικτικά, 2 μόνο λίστες αρκούν για να έχουμε αλλαγή στην κορυφή. Η 100η ταινία έχει 87 βαθμούς, και η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία είναι στην 11η θέση. Οι 10 πρώτες ταινίες έχουν όλες πάνω από 300 βαθμούς.

11 μέρες ακόμα για υποβολές.

Δημοσ.

Αν φτασουμε στης 15/10 και δεν εχουμε φτασει πχ στις 50 λιστες θα το ληξουμε εκει? Δεν υπαρχει περιπτωση για παραταση για να εχει περισσοτερο ενδιαφερον με περισσοτερες λιστες? Just askin :-)

Δημοσ.

Μου φαίνεται ανούσιο να μετακινήσουμε την προθεσμία - αν κάποιος δε στείλει δε θα φταίει το ότι δεν υπήρχε χρόνος να φτιάξει τη λίστα. Χώρια ότι αν το πάμε ακόμα πιο μακριά ημερολογιακά οι μισοί που ψήφισαν θα το έχουν ξεχάσει. :-)

10 μέρες ακόμα. ;)

Δημοσ.

Πιστευω πολλοι εχουν αρχισει λιστες και περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη μπας και θυμηθουν καμια ταινια που εχουν ξεχασει

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω και εγώ, οπότε αν την Παρασκευή 15/10 μου έρθουν καμιά 10αριά μαζεμένες, μέχρι να τις περάσω, να οριστικοποιηθεί η βαθμολογία και να αρχίσει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα περάσουν 3-4 μέρες. Οπότε ακόμα και αν κάποιος δεν προλάβει μέχρι την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορεί να στείλει.

Περιμένω πάντως λίστα από τους τακτικούς του Κινηματογράφου, ε.

Δημοσ.
Ερώτηση..

Ας πούμε ότι εμένα μου αρέσουν όλα τα leathal weapon..

Πρέπει να ψηφίσω το κάθε ένα ξεχωριστά?

ναι..

--

Κορυφαία ιδέα kon.. :) Άργησα λίγο να πάρω χαμπάρι το θεματάκι αλλα κάτι θα κάνω..

Λογικά θα είναι ψιλο ανάκατη η λίστα και οχι με σειρά...

Το αγαπημένο μου είναι τα στατιστικά που πετάς.. (εχω μια τρέλα με το να βλέπω στατιστικά.. γενικότερα για οτιδήποτε)

Δημοσ.
Ερώτηση..

Ας πούμε ότι εμένα μου αρέσουν όλα τα leathal weapon..

Πρέπει να ψηφίσω το κάθε ένα ξεχωριστά?

Ναι, καθώς κάθε Lethal Weapon είναι ξεχωριστή ταινία, και άρα κάποια είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες, κ.ο.κ.

Κορυφαία ιδέα kon.. :) Άργησα λίγο να πάρω χαμπάρι το θεματάκι αλλα κάτι θα κάνω..

Λογικά θα είναι ψιλο ανάκατη η λίστα και οχι με σειρά...

Το αγαπημένο μου είναι τα στατιστικά που πετάς.. (εχω μια τρέλα με το να βλέπω στατιστικά.. γενικότερα για οτιδήποτε)

Όταν τελειώσει η ψηφοφορία θα ρίξω πολλά στατιστικά, σκηνοθέτες, ταινίες, χώρες, χρήστες, κτλ. Και παρουσίαση αντίστροφη μέτρηση. Αλλά πιστεύω θέλουμε τουλάχιστον καμιά 10αριά λίστες ακόμα, και, το ξαναλέω, και από τους σινεφίλ που περιδιαβαίνουν το τόπικ του Κινηματογράφου. Μη με αναγκάσετε να σας ονομάσω. :P

Επίσης, θα βγάλω και κατάταξη χρηστών, τουτέστιν στο τέλος θα βγάλω το άθροισμα των βαθμών των ταινιών κάθε χρήστη και θα βγάλω αντίστοιχη κατάταξη. Κάτι σαν manager δηλαδή. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...