Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

this message is an automatic reply:

please restart conversation from post #255

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish :-)

Δημοσ.

Πολλες ταινιες ζητας, μπορουσες να κανεις τοπ 100 ζητώντας 20-30 ταινιες απο τον καθενα.

Βαριεμαι να κανω λιστα με 50 ταινες ατμ θα την κανω οταν ειμαι δουλεια :P

Δημοσ.
Για ν-οστή φορά:

Μπορείς να στείλεις όσες θες.

Στείλε και μισή,

πχ. Schindler's ;)

και 'συ θα την βάλεις στην λίστα?

Μα τι χιουμορ σήμερα?

Δημοσ.

Θα περιμένω άλλη μισή και αν έρθει θα της δώσω 1 βαθμό. :P

---------- Προσθήκη στις 22:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ----------

Δέχθηκα μια λίστα που έχει 22 ίδιες ταινίες με μία άλλη λίστα, 16 από τις οποίες ψήφισαν μόνο αυτοί οι δύο χρήστες, είναι τραβηγμένες επιλογές και έχουν δώσει 40άρια και 50άρια. Σε πρώτη φάση θα την δεχθώ, αλλά στην επόμενη θα το σκεφτώ. Αν αρχίσει πάντως να γαμιέται το θέμα από αστειότητες εγώ το παρατάω και ας το κάνει όποιος θέλει. Πιστεύω οι επόμενες λίστες που θα 'ρθουν θα διορθώσουν τα πράγματα (επειδή με αυτή τη συνεργασία 5-6 ταινίες των δύο χρηστών είναι τώρα στο Top 100, και δε μπορώ να διανοηθώ Top 100 που περιέχει Reindeer Games και Resident Evil 2) και απλά το λέω ελπίζοντας να μην επαναληφθεί.

Δημοσ.

Όχι ακόμα. Πιο πιθανό το κόβω να έχουν σχετικά οι δύο χρήστες, και οι δύο έχουν >80 posts. Είμαι τόσο κοντά στο να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με ταινίες και βαθμολογίες, αλλά δε θα το κάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...