Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε εγώ. Αλλά λόγω θεματικής δε θα μπορούσε να είναι τόσο ψηλά.

---------- Προσθήκη στις 13:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:16 ----------

Πάρτε και άλλα δύο γραφήματα που είχα φτιάξει χτες αλλά ξέχασα να τα βάλω:

moviesperdecade.jpg

pointsperdecadepermovie.jpg

Αν και οι νεότερες ταινίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον, οι βαθμολογίες των παλαιότερων είναι αρκετά ψηλές, με αποτέλεσμα η δεκαετία του '90 να έχει το ισχνό προβάδισμα από άποψη βαθμολογιών, με τη δεκαετία του '70 να ακολουθεί.

Δημοσ.

Τι στατιστικό είναι αυτό το ανα ταινία και πως γίνεται να ξεπερνάει το 50 αν είναι αυτό που φαντάζομαι δηλαδή οι βαθμολογίες των ταινιών δια το πλήθος των ταινιών;

Δημοσ.

Είναι οι βαθμοί που έχουν πάρει πχ. οι 20 ταινίες των 50s συνολικά, διαιρεμένοι με το πλήθος των ταινιών των 50s που έχουν ψηφιστεί (δηλαδή 20). Δεν διαιρούνται οι βαθμοί με τον αριθμό των ψήφων, ώστε να πιάνουν μέγιστο 50.

Δηλαδή, είναι ένα μέτρο του με πόσους βαθμούς κατά μέσο όρο ψηφίζεται μια ταινία της κάθε δεκαετίας.

Δημοσ.

Όχι. :P

Επειδή κατάλαβα γιατί το λες, να διευκρινίσω ότι πήρα την σύμβαση που έχει ως πιο διαδεδομένη και το Wikipedia για τον ορισμό της δεκαετίας. Δηλαδή:

20s: 1920-1929

30s: 1930-1939

κ.ο.κ.

Δημοσ.

Βασικά βαριόμουν χτες το βράδυ και τα στοιχεία έβγαιναν από το Excel με έναν τύπο, οπότε...

Επόμενα στατιστικά στο τέλος.

Δημοσ.
Όχι. :P

Επειδή κατάλαβα γιατί το λες, να διευκρινίσω ότι πήρα την σύμβαση που έχει ως πιο διαδεδομένη και το Wikipedia για τον ορισμό της δεκαετίας. Δηλαδή:

20s: 1920-1929

30s: 1930-1939

κ.ο.κ.

α

ακυρο,ειχα την εντυπωση οτι ειχα ψηφισει το θωρηκτο ποτεμκιν,αλλα εκανα λαθος:lol:

Δημοσ.

Τα έχω κάνει μπάχαλο με την λίστα μου, την έχω αλλάξει 5 φορές και τώρα που την ξανακοιτάω μαλακία μου φαίνεται.

:P

Μόνο η πρώτη πεντάδα βγήκε αναίμακτα.

Τείνω στο να αφήσω ΠΟΛΛΕΣ αντικειμενικά τεράστιες ταινίες απέξω και τσαντίζομαι λίγο, αλλά αν δεν γίνει θα μείνουν απ'εξω πολλές υποκειμενικά πιο αγαπημένες, μικρότερης φυσικά γενικής αποδοχής.

Θα προσπαθήσω να την στείλω αύριο για να τελειώνει αυτό το βάσανο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...