ANHLIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν την έχεις ψηφίσει, γι' αυτό. PayPal έχεις; PM please... ΔΝΤ και δω? :lol: Εγω λεω το Lion King. Ή το Σρεκ
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 lion king κατα 99% η το avatar hohohoho
konnak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Φτου φτου φτου, μακριά από μας. Το Lion King είναι. ---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ---------- Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος NemeSis1990. Οπότε πλέον έχουμε: Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 21. Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990. Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 527. Η 1η ταινία έσπασε το φράγμα των 400 βαθμών, ενώ η 100η έχει πλέον 65 βαθμούς.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως την εχω καταβρει με το συγκεκριμενο νημα,μπορει να μην συμμετεχω αλλα το παρακολουθω καθημερινα κ εχω ψηφισει μαλιστα.Αντε εχω αγωνια λεμε
twiner Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 αν προεξοφλούμε ότι οι αγαπημένες μας ταινίες δε θα πάρουν πάνω από 1-2 ψήφους, είναι θεμιτό να προωθήσουμε στη λίστα μας κάποιες που θεωρούμε ότι έχουν ελπίδες να βγουν στην πρώτη δεκάδα; το ρωτάω γιατί προβλέπω να κακοπαθήσω πολύ με ανεβοκατεβάσματα.
konnak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν η Χ είναι αγαπημένη σου ταινία τι σε εμποδίζει να την βάλεις στις πρώτες θέσεις; Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει να βάλεις το Νονό ή τη Λίστα του Σίντλερ, ό,τι σ' αρέσει βάζεις. Άλλωστε, αν δεν την ψηφίσει κανείς άλλος, και 1η να τη βάλεις (=50 βαθμοί) δε θα μπει στο Top 100. Αν τώρα λες να βάλεις την Χ πάνω από την Υ που είναι επίσης αγαπημένη σου επειδή η Χ είναι πιο ειδική επιλογή και δε νομίζεις να ψηφιστεί από άλλους ενώ η Υ, αν και σ' αρέσει περισσότερο, θεωρείς ότι θα ψηφιστεί και από άλλους και θα είναι έτσι κι αλλιώς ψηλά, δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω. Επειδή η κατάρτιση του Top 50 για κάποιον που παλεύει να χωρέσει σε 50 θέσεις τις πιο αγαπημένες του ταινίες είναι ήδη δύσκολη δουλειά, αυτό που μου λες με κουράζει μόνο που το ακούω, γι' αυτό και έφτιαξα τη λίστα χωρίς να σκεφτώ πχ. αν οι ταινίες του Woody Allen που ψήφισα θα ψηφιστούν και από άλλους ή όχι, ώστε να τις βάλω στις πρώτες θέσεις που παίρνουν πολλούς βαθμούς. Ε τι να κάνουμε, αν ψηφίσω μόνο εγώ και ο the_end το Deconstructing Harry* ας πούμε, και δεν μπει στο Top 100, δεν έγινε και τίποτα. Ακόμα και 1ο να το έβαζα μπορεί να μην έμπαινε, οπότε γλιτώνω και το unfair. Το Top 100 βγαίνει από όλους και όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να επηρεάσεις τόσο καθοριστικά μια συγκεκριμένη ταινία που θα επιλέξεις. * Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι φανταστική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μουχαχαχαχα
twiner Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τώρα λες να βάλεις την Χ πάνω από την Υ που είναι επίσης αγαπημένη σου επειδή η Χ είναι πιο ειδική επιλογή και δε νομίζεις να ψηφιστεί από άλλους ενώ η Υ, αν και σ' αρέσει περισσότερο, θεωρείς ότι θα ψηφιστεί και από άλλους και θα είναι έτσι κι αλλιώς ψηλά με αυτή τη λογική το εννοούσα αλλά αντίστροφα: αν μ'αρέσει π.χ. το Ikiru πιο πολύ απ'το Eternal Sunshine και υποθέτω ότι λίγοι θα ψηφίσουν το πρώτο αλλά πολλοί το δεύτερο, να βάλω το Eternal Sunshine παραπάνω ώστε να τα πάει ακόμη καλύτερα. για κάποιο λόγο μου φάνηκε ότι θα διευκολύνει αλλά γράψτε άκυρο. Επειδή η κατάρτιση του Top 50 για κάποιον που παλεύει να χωρέσει σε 50 θέσεις τις πιο αγαπημένες του ταινίες είναι ήδη δύσκολη δουλειά, αυτό που μου λες με κουράζει μόνο που το ακούω έχει να πέσει πολύ ενδοσκόπηση μέχρι να ολοκληρωθεί η λίστα... Μας έβαλες σε μεγάλο μπελά.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βάλε τις ταινίες με τη σειρά που σου αρέσουν πραγματικά και άσε τις μηχανορραφίες
konnak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος Proaskos. Οπότε πλέον έχουμε: Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 22. Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, Cloud_7, the_end, gioti, NemeSis1990, Proaskos. Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 536. Η 1η ταινία σ' αυτή τη φάση δείχνει να ξεφεύγει, είναι στους 473 βαθμούς και έχει ψηφιστεί από 15 εκ των 22 που έχουν συμμετάσχει, ενώ έχει διαφορά 95 βαθμούς από την 2η. Από κάτω βέβαια γίνεται τρελό ντέρμπι, αφού η 4η και η 10η έχουν διαφορά 10 μόλις βαθμούς (και άλλες 4 ταινίες ανάμεσά τους). Η 100η ταινία έχει 68 βαθμούς. Επίσης, 2 από τις πρώτες 3 ταινίες είναι του ίδιου σκηνοθέτη, ενώ άλλος σκηνοθέτης έχει 3 (!) ταινίες στο τωρινό Top 10.
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, 2 από τις πρώτες 3 ταινίες είναι του ίδιου σκηνοθέτη, ενώ άλλος σκηνοθέτης έχει 3 (!) ταινίες στο τωρινό Top 10. Να τολμήσω προβλέψεις; Οι δύο δυνατοί σκηνοθέτες είναι οι Fincer και Nolan;
seishirosakura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δις θρεντ νιντς μόαρ Λυντς. /subscribe
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να τολμήσω προβλέψεις;Οι δύο δυνατοί σκηνοθέτες είναι οι Fincer και Nolan; Πος φέναιτε οι αμμωρφοσοιά αι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.