Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι όσο κλισέ και να είναι η απάντηση "τι θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα έρημο νησί;" ταιριάζει γάντι (αρκεί αυτό το νησί να είχε καμιά καταπακτή αλά Lost με ένα δυνατό home cinema, lol). Αν είχες να διαλέξεις 50 ταινίες με τις οποίες να φτιάξεις την ταινιοθήκη σου, ποιες θα ήταν αυτές; Εγώ σίγουρα θα έπαιρνα και ταινίες ποιοτικές και ταινίες που πιθανότατα είναι χειρότερες αλλά είναι αγαπημένες μου. Πάντως δε θα 'παιρνα κάποια ταινία που θεωρείται κορυφαία, και από μένα, αλλά που θα βαριόμουν να την ξαναδώ.

Ε, εκεί, στη ζυγαριά αυτή, βρίσκεται και όλο το νόημα του εγχειρήματος.

ΥΓ: Βέβαια, με βάση την λογική του νησιού θα έπρεπε να πάρω μαζί μου ΣΙΓΟΥΡΑ το Primer, μόνο και μόνο για τις πολλές θεάσεις που θα χρειαζόταν, lol.

• Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα ο προβληματισμός δεν τόσο στο ποιες θα ξεχωρίσω, αλλά στο πώς θα τις βάλω σε σειρά προτεραιότητας...

Πάντως στο νησί μάλλον 50 τσόντες θα έπαιρνα. :P

Δημοσ.

εγω παντως τυχαινει και τις περισσοτερες ταινιες που βλεπω οτι ειναι καλες και διαβαζω και καλες κριτικες,τις γουσταρω κιολας.

οποτε η λιστα ηταν σχετικα ευκολη για μενα

(νταξει δεν εβαλα και ραμπο)

o mikeus

εχει για αλλη μια φορα δικιο

Top 10 αρχιδοταινιών που γουστάρουν οι άντρες και αναγκάζονται να υποστούν οι γκόμενές τους:

10. Terminator 2: Η μέρα της κρίσης

9. Μονομάχος

8. 300

7. Die Hard 3

6. Con Air

5. Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν

4. Μέρα ανεξαρτησίας

3. Jurassic Park

2. Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά

1. Ο βράχος

Top 10 ταινιών που όλοι κλάψαμε, αλλά κανένας μας δεν το λέει:

10. Armageddon

9. Η πόλη των αγγέλων

8. Το πράσινο μίλι

7. Η λίστα του Σίντλερ

6. Όσα παίρνει ο άνεμος

5. American History X

4. Τιτανικός

3. Ο κύκλος των χαμένων ποιητών

2. Braveheart

1. Ο βασιλιάς των λιονταριών

Δημοσ.

OK, θυμάσαι τι είπα για το νησί;

Ξέχασέ το. :lol:

Η κατάταξη ανάμεσα στις 50 πήρε και σε μένα περισσότερο χρόνο από το να βρω τις πρώτες 50 μεταξύ των υπολοίπων.

Δημοσ.
Top 10 ταινιών που όλοι κλάψαμε, αλλά κανένας μας δεν το λέει:

4. Τιτανικός

Άντε τα άλλα πάνε κι έρχονται. Αλλά σοβαρά ποιος άντρας έκλαψε σε αυτό το οικτρό κατασκεύασμα?

Δημοσ.

Top 10 αρχιδοταινιών που γουστάρουν οι άντρες και αναγκάζονται να υποστούν οι γκόμενές τους:

10. Terminator 2: Η μέρα της κρίσης

9. Μονομάχος

8. 300

7. Die Hard 3

6. Con Air

5. Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν

4. Μέρα ανεξαρτησίας

3. Jurassic Park

2. Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά

1. Ο βράχος

Μπορείτε και χειρότερα. =)

Εκτός απ'το Terminator, οι υπόλοιπες βλέπονται ευχάριστα.

Δημοσ.
εγω παντως τυχαινει και τις περισσοτερες ταινιες που βλεπω οτι ειναι καλες και διαβαζω και καλες κριτικες,τις γουσταρω κιολας.

οποτε η λιστα ηταν σχετικα ευκολη για μενα

(νταξει δεν εβαλα και ραμπο)

7. Die Hard 3

ΤΟ 3??? What the f@ck??

Δημοσ.

Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ (παρεμπιπτόντως, δεν είχαμε δει γυναίκα μέχρι χτες και είδαμε δύο σερί σήμερα). Οπότε πλέον έχουμε:

Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 17.

Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ.

Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 449.

Πάλι δεν είχαμε αλλαγή στις πρώτες θέσεις, αφού η πιο... "ψηλή" ταινία που ψήφισε η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ ήταν μόλις η 17η του τωρινού chart.

Keep voting!

Δημοσ.

Μπορείτε και χειρότερα. =)

Εκτός απ'το Terminator, οι υπόλοιπες βλέπονται ευχάριστα.

το οποιο ειναι το καλυτερο απ ολα:-)

εκτος κι αν εννοεις ευχαριστο για γυναικα,που και παλι το Τ2 ειναι το καλυτερο απ ολα:lol:

Δημοσ.

Πάλι δεν είχαμε αλλαγή στις πρώτες θέσεις, αφού η πιο... "ψηλή" ταινία που ψήφισε η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ ήταν μόλις η 17η του τωρινού chart.

Keep voting!

η οποια εβαλε 39 νεες ταινιες δλδ που δεν υπηρχαν σε καμια απο τις προηγουμενες λιστες.... παναγια μου τι θαχει βαλει... :shock:

kiddin

Δημοσ.
η οποια εβαλε 39 νεες ταινιες δλδ που δεν υπηρχαν σε καμια απο τις προηγουμενες λιστες.... παναγια μου τι θαχει βαλει... :shock:

kiddin

ό,τι πιο ροζ φραουλί βρήκα το' ριξα :lol:

άσχετο αλλά θα τις βγάλετε δημόσια τις λίστες??? :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...