Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Γουσταρω pre game show. Ντιναρα μη μασας, ψηφισε οτι γουσταρεις πλακιτσα κανουμε. Ο Νικος μας πηρε στα σοβαρα, θα μας δειρει σε λιγο αστειευομαι ρε συ σιγα!
konnak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλη 1 λίστα προστέθηκε από το μέλος mariaqgr, που είναι (μάλλον) και η πρώτη γυναικεία συμμετοχή. Οπότε πλέον έχουμε: Λίστες που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα: 16. Χρήστες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα: gsarig, Achilleas007, Kakashi, akisk, nikos21aek, Ntinaras, PCM, DeadOrganPlayer, tr3quart1sta, Nikos7Bouzouxis, konnak, Τοξοβολος_UK, Kasrith, ANHLIKOS, elbarto, mariaqgr. Σύνολο ταινιών που έχουν ψηφιστεί: 410. Καμία αλλαγή στις πρώτες θέσεις, ενώ είχαμε την πρώτη εμφάνιση του Τιτανικού και της Αμελί. Τυχαίο; Επίσης, δύο ταινίες έχουν ψηφιστεί από 10 εκ των 16 συμμετεχόντων (η 1η και η 7η μέχρι στιγμής).
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεις σε αυτη την αναφορα που δινεις να βαζεις και την ταινια καθε φορα που βρισκεται στο νουμερο 101;...
konnak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμ... Μωρέ εγώ να το κάνω, αλλά γιατί όχι αυτή που είναι στο 105 ή στο 200 ή καλύτερα στο 1; Γενικά προσπαθώ να μη λέω ταινίες που ψηφίζονται για να μην επηρεάζω, και απλά έτυχε τώρα η συγκυρία της κοπέλας με Τιτανικό και Αμελί, και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Anyway, αν η ψηφοφορία έληγε τώρα, η 101η ταινία (δηλαδή η πρώτη ταινία που θα έχανε το Top 100) είναι το Being John Malcovich.
bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμ... Μωρέ εγώ να το κάνω, αλλά γιατί όχι αυτή που είναι στο 105 ή στο 200 ή καλύτερα στο 1; Γενικά προσπαθώ να μη λέω ταινίες που ψηφίζονται για να μην επηρεάζω, και απλά έτυχε τώρα η συγκυρία της κοπέλας με Τιτανικό και Αμελί, και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Anyway, αν η ψηφοφορία έληγε τώρα, η 101η ταινία (δηλαδή η πρώτη ταινία που θα έχανε το Top 100) είναι το Being John Malcovich. Οχιιιι το νο 1 ! Δωσε ασαφεις πληροφοριες του στυλ 'ο σκορτσεζε φιγουραρει στις λιστες 5 μελων με μια πολυ γνωστη του ταινια '
konnak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ρε σιγά μην το πω! Trivia: 39 από τις 100 ταινίες που είναι πρώτες αυτή τη στιγμή και 2 από τις πρώτες 10, βγήκαν στις αίθουσες από το 2000 και μετά. 3 από τις 10 ταινίες που είναι πρώτες αυτή τη στιγμή είναι επιστημονικής φαντασίας. Δύο σκηνοθέτες έχουν δύο ταινίες ο καθένας στο τωρινό Top 10.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ερώτηση: συμμετέχουν και ελληνικές ταινίες? (κάποιος το είχε ρωτήσει αλλά την απάντηση κάπου την έχασα). συγχαρητήρια για την ιδέα, θα ήθελα όμως να μου πείτε τι ακριβώς περιμένετε να βγάλουμε από τα αποτελέσματα? εννοώ ότι το προφίλ του μέσου χρήστη του φόρουμ νομίζω πως αφήνει σε όλους μας μια μικρή ιδέα για τα πιθανά γούστα: άντρες, νέοι, πάθος με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες (υπερ) παραγωγές, τα ειδικά εφέ και (άντε να το βάλω κι αυτό) τις πολεμικές. πόσο έξω μπορεί να πέσει κανείς?
konnak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ερώτηση: συμμετέχουν και ελληνικές ταινίες? (κάποιος το είχε ρωτήσει αλλά την απάντηση κάπου την έχασα). Ναι. συγχαρητήρια για την ιδέα, θα ήθελα όμως να μου πείτε τι ακριβώς περιμένετε να βγάλουμε από τα αποτελέσματα? εννοώ ότι το προφίλ του μέσου χρήστη του φόρουμ νομίζω πως αφήνει σε όλους μας μια μικρή ιδέα για τα πιθανά γούστα: άντρες, νέοι, πάθος με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες (υπερ) παραγωγές, τα ειδικά εφέ και (άντε να το βάλω κι αυτό) τις πολεμικές. πόσο έξω μπορεί να πέσει κανείς? Μπα, κατά κύριο λόγο για πλάκα είπα να το κάνουμε. Από την άλλη υπάρχει κίνηση στο φόρουμ του Κινηματογράφου και επειδή το ανάλογο εγχείρημα στη Μουσική με τους καλλιτέχνες μου άρεσε είπα να το προτείνω και να το τρέξω και εδώ. Δε με νοιάζει να κάτσω να βγάλω ούτε προφίλ του μέσου χρήστη ούτε τίποτα, απλά θα χει το γέλιο του να δούμε τι Top 100 θα βγάλουμε σε ένα φόρουμ που συχνά πυκνά κατηγορεί το Top 250 του IMDb. Στα συν που δεν περίμενα όταν το ξεκινούσα είναι ότι πολλοί θα μάθουμε κάποιες ταινίες που δεν προτείνει απλά ένας χρήστης αλλά τις έχουν ψηφίσει περισσότεροι. Αν από την αρχή το βλέπεις τόσο σοβαρά χάνεις την ουσία και την διασκέδαση. Όσο για τις νέες υπερπαραγωγές, επίτρεψέ μου να διαφωνώ, αφού μέχρι τώρα οι επιλογές διαφέρουν.
slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 συγχαρητήρια για την ιδέα, θα ήθελα όμως να μου πείτε τι ακριβώς περιμένετε να βγάλουμε από τα αποτελέσματα? εννοώ ότι το προφίλ του μέσου χρήστη του φόρουμ νομίζω πως αφήνει σε όλους μας μια μικρή ιδέα για τα πιθανά γούστα: άντρες, νέοι, πάθος με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες (υπερ) παραγωγές, τα ειδικά εφέ και (άντε να το βάλω κι αυτό) τις πολεμικές. πόσο έξω μπορεί να πέσει κανείς? Δε θα συμφωνήσω για τα γούστα, με μια ματιά στο subforum βλέπει κανείς πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και προτιμήσεις γύρω από τον κινηματογράφο. Όπως και να 'χει, δεν πιστεύω πως η ουσία είναι να βγει κάποιο συμπέρασμα, να γίνει κάτι σαν γκάλοπ δηλαδή. Just for fun. Συν αυτό: Στα συν που δεν περίμενα όταν το ξεκινούσα είναι ότι πολλοί θα μάθουμε κάποιες ταινίες που δεν προτείνει απλά ένας χρήστης αλλά τις έχουν ψηφίσει περισσότεροι. Αλλά στο πιο γενικό. Για μένα δηλαδή, θα έχει ενδιαφέρον να δω όλες τις ταινίες που ψηφίστηκαν, πέρα από το top 100 φυσικά.
bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 συγχαρητήρια για την ιδέα, θα ήθελα όμως να μου πείτε τι ακριβώς περιμένετε να βγάλουμε από τα αποτελέσματα? εννοώ ότι το προφίλ του μέσου χρήστη του φόρουμ νομίζω πως αφήνει σε όλους μας μια μικρή ιδέα για τα πιθανά γούστα: άντρες, νέοι, πάθος με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες (υπερ) παραγωγές, τα ειδικά εφέ και (άντε να το βάλω κι αυτό) τις πολεμικές. πόσο έξω μπορεί να πέσει κανείς? Mπορεις να πεσεις εξω αρκετα (αν εχεις ριξει μια ματια και σε αλλα θεματα στον κινηματογραφο) , η μπορει και οχι.Και αυτος ειναι ο σκοπος της λιστας,οχι καποια ερευνα, αλλα οι προτιμησεις των χρηστων,να δεις με ποιους ταιριαζουν τα γουστα σου,να ανασυρεις τις δικες σου κινηματογραφικες αναμηνησες,να ζοριστεις προσπαθωντας να τις καταταξεις σε μια σειρα , και να ανακαλυψεις ταινιες που ισως αγνοεις.Βασικα δες το σαν ενα παιχνιδι. (δεν θα ελεγα παντως οτι για τις υπαρχουσες λιστες ειναι μικρος ο αριθμος των ταινιων)
liopyr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ξεχωρίσει από κεκτημένη ταχύτητα καμιά 80ριά (λολ), άντε και πετάω έξω σχετικά εύκολα τις 30. Στην μετά κατάταξη με προβληματίζει το εξής. Υπάρχουν ταινίες που λάτρεψα και είδα 20 φορές, αλλά υπάρχουν και κάποιες οι οποίες υποκειμενικά θεωρώ πως προσέφεραν πολύ περισσότερα και σημαντικότερα πραγματάκια από τις άλλες, τις λατρεμένες. Παράδειγμα, θεωρώ εξαιρετική ταινία τον πιανίστα, το είδα δύο φορές και νομίζω δεν θα χρειαστεί ποτέ τρίτη. Αντίθετα το ο brother where art thou? π.χ ανήκει στις όχι και τόσο σημαντικές ταινίες που παρ'όλο που είδα μπόλικες φορές εξακολουθεί να με διασκεδάζει. Πού να δώσω προβάδισμα στην διασκέδαση ή στην ποιότητα ξέρωγω; Ρωτάω επειδή αν δώσω στο πρώτο το top 50 βγαίνει σχεδόν όλο after 90s. Αν πάλι δώσω προβάδισμα στο δεύτερο η λίστα βγαίνει κάπως προβλέψιμη και βαρετή. Χώρια που θα με πείτε μουντρούχο!
bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Παράδειγμα, θεωρώ εξαιρετική ταινία τον πιανίστα, το είδα δύο φορές και νομίζω δεν θα χρειαστεί ποτέ τρίτη. Αντίθετα το ο brother where art thou? π.χ ανήκει στις όχι και τόσο σημαντικές ταινίες που παρ'όλο που είδα μπόλικες φορές εξακολουθεί να με διασκεδάζει. Πού να δώσω προβάδισμα στην διασκέδαση ή στην ποιότητα ξέρωγω; Εγω διαλεγω τελικα με κριτηριο ποσο θα στεναχωριομουν αν μια ταινια ελειπε απο τη ταινιοθηκη μου (η αν δεν μπορουσα να την ξαναδω ποτε).Που θα παει, θα καταφερω μια χρυση τομη μεταξυ αυτων που λες Φυσικα λογω του μικρου αριθμου , επαιξαν και τρελα διλληματα οπως πχ μια ταινια του ταρκοφσκι η το die hard :lol:
Sellers Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Χώρια που θα με πείτε μουντρούχο! Σε λέμε έτσι κι αλλιώς, αλλά μην δώσεις προβάδισμα στην διασκέδαση. Ώρα είναι τώρα να την τιγκάρουμε στην τσόντα την λίστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.