EKTELESTES Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας που έχουμε και Μουντομπάσκετ αυτόν τον καιρό ας χαλαρώσουμε ποστάροντας *αληθινά* βιντεάκια δικάς μας ή αλλών - Made in Greece ^^ Και γιατί όχι να κάνουμε και τις δικές μας Insomnia Κόντρες Ξεκινάω με 2 δικά μου βιντεάκια + κάποια τρελά σουτ από φίλους: Sagiada Trickshots Training: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xsBALzj6bjM[/ame] Sagiada Trickshots Training 2: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=urUUrGRXNsY[/ame] Ελπίζω να σας αρέσουν, μακάρι να έχουμε χρόνο να κάνουμε πολλά ακόμα!
EKTELESTES Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλα, καλη συνεχεια Να σαι καλά Chris! Αν είσαι Αθήνα, έλα να κάνουμε και παρέα κανένα!! ( αν και νομίζω κάτι έλεγες για Σαλόνικα; )
Chris_85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Λαρισα ειμαι, αλλα αν ανεβω Αθηνα θα ενημερωσω! Περιμενω το επομενο βιντεακι!
EKTELESTES Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Λαρισα ειμαι, αλλα αν ανεβω Αθηνα θα ενημερωσω! Περιμενω το επομενο βιντεακι! ΟΚ!! Να δούμε, ίσως κάνουμε το Σάββατο. Αυτά τα κάναμε πριν 1 μήνα στις διακοπές ^^
Anubis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλοι..Αμφιβαλλω αν ειμαι σε φορμα για τετοια... Να παρει να μην εχω γραψει τα 2 χλατσι απο το κεντρο σε 2 συνεχομενες φασεις
EKTELESTES Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλοι..Αμφιβαλλω αν ειμαι σε φορμα για τετοια...Να παρει να μην εχω γραψει τα 2 χλατσι απο το κεντρο σε 2 συνεχομενες φασεις Όντως τα καλύτερα είναι αυτά που δε γράφουμε γμτ, τα αυθόρμητα
freedubus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλάκα, είστε εκτελεστές πάντως! Που συχνάζετε εκτός από Σαγιάδα;
EKTELESTES Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αθήνα, άμα μένεις εδώ και ψήνεσαι, στείλε να κανονίσουμε!
freedubus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για μεταγραφή το Θάνο θέλω να κανονίσουμε, χρειαζόμαστε έναν ευρύπρωκτο .
EKTELESTES Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για μεταγραφή το Θάνο θέλω να κανονίσουμε, χρειαζόμαστε έναν ευρύπρωκτο . :lol: Εγώ είμαι αυτός ρε Αλητείες, ακού ευρύπρωκτος Σε ποια ομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.