chris2060 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία για την ταυτοποίηση προσώπου? Έπρεπε να καταθέσω κάποια έγγραφα σε μια υπηρεσία και δεν τα δέχτηκαν γιατί αλλιώς είναι γραμμένο το επίθετό μου σε κάποια από αυτά και αλλιώς σε κάποια άλλα. Εννοώ όχι σημαντική διαφορά παρά μόνο λόγω ορθογραφικού λάθους. Παρόλα αυτά μου είπαν ότι πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Που πρέπει να πάω τώρα για να πάρω κανένα χαρτί που να λέει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο τελοσπάντων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
vkak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δώσε λεπτομέρειες. Τα έγγραφα που πήγες να καταθέσεις είναι απο διαφορετικές δημόσιες υπηρεσίες το καθένα ή τα συμπλήρωσες εσύ και έκανες λάθος.
chris2060 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δεν τα έγραψα εγώ. είναι από 3 διαφορετικές υπηρεσίες. στις 2 είναι σωστα γραμμένο το επίθετό μου, στην τρίτη είναι λάθος και δεν μου το δέχτηκαν. πήγα εκεί που το έιχα πάρει εκείνο το χαρτί αλλά δεν γίνεται λέει να μου το αλλάξουν εφόσον έτσι είναι στο μητρώο γραμμένο. τώρα τι πρέπει να κάνω για να αποδείξω ότι είμαι το ίδιο πρόσωπο και να μου βγάλει ξανά χαρτί με σωστό όνομα όπως επίσης και να το αλλάξει στο μητρώο. ούτε αυτοί δεν ήξεραν ό,τι να 'ναι δηλαδή. Αντε να βγάλω ακρη και μου χαλάει όλη την δουλεια για ένα ορθογραφικό λάθος. Εχω απελπιστει.
Ather Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δε γίνεται κάτι. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, διότι έτσι λέει ο νόμος.-
vkak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι δυνατόν στο μητρώο της υπηρεσίας να μη μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία ώστε να διορθώσουν το λάθος; Κάνε γραπτή αίτηση αλλαγής στοιχείων και απαίτησε να σου απαντήσουν γραπτώς ότι δε μπορούν να το αλλάξουν. Στο προφορικό δε θα βγάλεις ποτέ άκρη.
chris2060 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι δυνατόν στο μητρώο της υπηρεσίας να μη μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία ώστε να διορθώσουν το λάθος; Κάνε γραπτή αίτηση αλλαγής στοιχείων και απαίτησε να σου απαντήσουν γραπτώς ότι δε μπορούν να το αλλάξουν. Στο προφορικό δε θα βγάλεις ποτέ άκρη. και τι θα κερδισω με αυτο? το θεμα ειναι να αλλαξει για να μπορεσω να κανω τη δουλεια μου.
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δε μπορείς να πεις ποιας υπηρεσίας το μητρώο έκανε το λάθος;
vkak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 και τι θα κερδισω με αυτο? το θεμα ειναι να αλλαξει για να μπορεσω να κανω τη δουλεια μου. Θα κερδίσεις το ότι πιθανότατα μπορούν να κάνουν την αλλαγή απλώς στο προφορικό σου λένε ένα "δεν γίνεται" για να σε ξεφορτωθούν. Γραπτώς όμως δε μπορούν να το αρνηθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.