nkeroulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς αυτο που λέει ο τίτλος. Δεν έχω ιδέα...
nkeroulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι το ξέρω μετα όμως δεν μπορώ να διαβάσω ποιοι πίνακες υπάρχουν. "SHOW TABLES As Tbls" While MySqlDR.Read MySqlGetString = MySqlDR.GetString("Tbls") End While Δεν ξέρω πως να την χρησιμοποιήσω... ?
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Άρα δεν ζητάς ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος όπως λες στο πρώτο σου post. Δεν νομίζω να σε κούραζε από την αρχή να έγραφες τι ήθελες.
nkeroulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εδώ η απάντηση Thanks, δεν ήξερα τι έπρεπε να ρωτήσω. Τώρα που είσαι online για εξήγησε σε παρακαλώ πολύ τι ήθελες να πεις με το ποστ σου πρίν. Για το "Shoot..." ---------- Προσθήκη στις 14:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- και πάλι δεν μπορώ να το βρώ. SELECT ? FROM INFORMATION_SCHEMA.? Επίσης πώς μπορώ να δω αν υπάρχει ένας πίνακας με όνομα π.χ. "ABC" ?
taazz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Select * from information_Schema.Tables ξεκίνα με αυτό δες τι παιδία εμφανίζονται και πια σε ενδιαφέρουν να επιστραφούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.