deantoni_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω το 3G. Εχθές το έβαλα την 4.1 έκδοση. Πρώτον. Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιλογή spotlight που έχει στο διπλό πάτημα του κεντρικού πληκτρου.Δεύτερον.Ως φόντο στο μενού τη χρειάζεται για να βάλω μια φωτογράφια απο τη να έχω το μαύρο φόντο.
gs20309 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω το 3G. Εχθές το έβαλα την 4.1 έκδοση. Πρώτον. Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιλογή spotlight που έχει στο διπλό πάτημα του κεντρικού πληκτρου.Δεύτερον.Ως φόντο στο μενού τη χρειάζεται για να βάλω μια φωτογράφια απο τη να έχω το μαύρο φόντο. η αλλαγή φόντου δεν υποστηρίζεται για τα 3g.. το spotlight αν το θες με διπλό πάτημα το ορίζεις ο ίδιος από τα settings -->general--> home button
deantoni_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου δίνει την επιλογή για να το ορισο.Μου έχει της 5 επάνω.Την επιλογή για το iPod που λέει για το χειριστήριο κ απο κάτω για το spotlight.Στο οποίο μπαίνω μέσα κ κλικαρω αυτα που έχει.Αλλά με τι κάνω...;
gs20309 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου δίνει την επιλογή για να το ορισο.Μου έχει της 5 επάνω.Την επιλογή για το iPod που λέει για το χειριστήριο κ απο κάτω για το spotlight.Στο οποίο μπαίνω μέσα κ κλικαρω αυτα που έχει.Αλλά με τι κάνω...; πάμε πάλι, στις 5 επιλογές η 2η είναι το search. επέλεξε το search (αυτο είναι το spotlight).. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σε βολεύει να το έχεις με διπλό πάτημα του home το spotlight, εφόσον και με μονό πάτημα του home button ανοίγει το spotlight..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.