deadp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μακάρι να έβαζαν καμμιά μπάλα αντί για το booklet του Μαλλιάρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το παρέλαβα και εγώ αλλά λείπουν μερικές συνταγές από μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το παρέλαβα και εγώ αλλά λείπουν μερικές συνταγές από μέσα. τι,πως? αμεσως καταγγελια στο συνηγορο του πωλητη και τα λεφτα μας πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως το βιβλιο μαγειρικής εχει ωραίες συνταγές μεσα! Εγω θα τις δοκιμάσω μερικες σίγουρα! Αν ηξερα ομως τη μέγεθος ειναι η τσαντούλα πιθανότατα δεν θα την επερνα καθόλου! Θα δω τωρα αν την θελει κανενα ανιψάκι-ξαδερφακι κ αν οχι όποιος μένει Σαλονικη του τη δίνω στην τιμη που την πήρα 0,00€ (παζάρια δεν δέχομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα μου ήρθε μύνημα αλλα οι κερατάδες απο την acs (Πήρα τηλεφωνο) θύμωσαν που είναι αντικαταβολή 0.01€ και δεν το φέρανε. Αν δεν το φέρουν και αυριο θα πάρω στα κεντρικά. Δεν δέχομαι να περπατήσω 4 χιλιόμετρα ενώ είναι υποχρεωμένοι να μου το φέρουν... Στο φινάλε δεν πληρώνονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα μου ήρθε μύνημα αλλα οι κερατάδες απο την acs (Πήρα τηλεφωνο) θύμωσαν που είναι αντικαταβολή 0.01€ και δεν το φέρανε. Αν δεν το φέρουν και αυριο θα πάρω στα κεντρικά. Δεν δέχομαι να περπατήσω 4 χιλιόμετρα ενώ είναι υποχρεωμένοι να μου το φέρουν... Στο φινάλε δεν πληρώνονται; ειχα την εντυπωση οτι συνεργαζοταν με γενικη ταχυδρομικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά γενικά αυτά τα "δ'ωρα" είναι δωρεάν παράδοση και εκτός αττικής? να ξέρω αν είναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, για παραλαβη απο το καταστημα είναι δωρεαν παντού με μεταφορική βλέπεις και παραπάνω ότι μερικοι κάνουν τα κόλπα τους χωρίς βέβαια να ευθύνεται για αυτό η αλυσίδα που απλά κάνει promotion.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως το βιβλιο μαγειρικής εχει ωραίες συνταγές μεσα! Εγω θα τις δοκιμάσω μερικες σίγουρα! Αν ηξερα ομως τη μέγεθος ειναι η τσαντούλα πιθανότατα δεν θα την επερνα καθόλου! Θα δω τωρα αν την θελει κανενα ανιψάκι-ξαδερφακι κ αν οχι όποιος μένει Σαλονικη του τη δίνω στην τιμη που την πήρα 0,00€ (παζάρια δεν δέχομαι) πιστεύω πως θα βρεις να την δώσεις αλλιώς θα σε περιμένω την άλλη Κυριακή στο γήπεδο (toumba stadium βέβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, για παραλαβη απο το καταστημα είναι δωρεαν παντούμε μεταφορική βλέπεις και παραπάνω ότι μερικοι κάνουν τα κόλπα τους χωρίς βέβαια να ευθύνεται για αυτό η αλυσίδα που απλά κάνει promotion.. ούτε σημερα ήρθε. Θα τους ενημερώσω στο καταστημα οτι κάποιοι προσπαθουν να βλάψουν την εικόνα τους. Το προιόν ήταν στο νησί μου σε λιγότερο απο 24 ώρες απο την ώρα παραγγελίας και ακόμα δεν μου έχει παραδωθεί. Καλη Δευτέρα... (και αν) add Κάλεσα μόλις στο getitnow για να τους ενημερώσω σχετικά και φυσικα να τους ευχαριστήσω. Στο φινάλε τόσα χρόνια έχω κάνει πάνω απο 7000 ευρώ τζίρο στο e-shop και το μόνο δώρο που πήρα ήταν ένα διαφημιστικό usb stick 1gb κάποια στιγμή... Το χειρότερο είναι οτι θα μπορούσε η acs να μεταφέρει κάποιο λαπτοπ ή κάτι παρόμοιο πληρωμένο με πιστωτική, συνεπώς με μηδενική δηλωμένη αξία και να έκανε ακριβώς το ίδιο... Σε ποιον θα ρίχναμε τις ευθύνες τότε; Στο getit ή την acs? Ή μήπως και στους 2...? Όφειλω να ομολογήσω πάντως οτι η κοπέλα που μίλησα ήταν ευγενέστατη και ιδιαίτερα εξυπηρετική. Αναμφίβολα οι επόμενες αγορές μου θα έχουν και την επιλογή του getitnow... Και 5-10-15€ ακριβότερο να είναι θα το προτιμήσω, επειδή δείχνει να σέβεται τους πελάτες του. υ.γ. ναι, οντως, παλαιότερα με την Γενική συνεργαζόταν, προφανώς εισέπραξε παραπονα και (ορθώς) τους άλλαξε (προς το χειρότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη εχω χασει συνεχειες, τι βλακειες εχουν κανει και λεμε οτι εχει φυγει ο κοσμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ίσως εννοουν όχι και τόσο καλές προσφορές και γενικότερα τιμές. Αναμφίβολα και η απουσία του απο το skroutz παίζει σημαντικό ρόλο... π.χ. μία τηλεόραση-οθόνη lg 22 (ή 24 δεν θυμάμαι με σιγουριά) που αυτή τη στιγμή (και πριν μερικές μέρες) εχει 289€ στο τσιγκούνη αυτοί την είχαν βγάλει daily deal 189! Κακώς δεν την πήρα... Ίσως δεν με εμπνέει τόσο η περιγραφή τους... Ελπίζω να την ξαναβγάλουν! ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:28 ---------- να σημειώσω-συμπληρώσω ότι είμαστε σε μία εποχή που ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί δεν βγάζει αξιόλογες προσφορες... Δείτε πόσα thread ξεκινάγανε ημερησίως πριν 6 μήνες (ή 1 χρόνο) και πόσα ξεκινάνε (αν ξεκινήσουν) σήμερα... Δεν είναι δηλαδή αποκλειστικά θέμα καταστηματος η ελλειψη προσφορών... Ίσως κατα τα Χριστούγεννα κάτι να γίνει (θυμάστε τι έγινε πέρσι με το wind στο you;!; Αυτα τα 199 ευρώ τα έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ απο οτιδήποτε στην ίδια αξία...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.